Bir ara çok sevinmiştik bu sene sezon erken açılacak diye. Ama sanki geçen seneden bile geç açılacak gibi. :'(
Printable View
Bir ara çok sevinmiştik bu sene sezon erken açılacak diye. Ama sanki geçen seneden bile geç açılacak gibi. :'(
ewt ewt kasımda aççcas sanmıştım inş kartalkaya açar bu hafta
[quote=mericos ]
maalessef oyle, cok sevinmistim 40cm kar geliyo diye kartalkaya ya sonra bi baktim 4 e dusmus :@
[/quote]
Belki gene yükselir tahmin. ;D ;D ;D ;D
bayrama azkaldı abi hemen kar... fırtına... mmümkünse ...
[quote=cem uçar ]
bayrama azkaldı abi hemen kar... fırtına... mmümkünse ...
[/quote]
Evet evet poyraz karayel fırtınası,,tipi falan... ;D :D ;D :D
;D ;D ;D
Eastern Europe
We expect widespread moderate falls of snow across mountain regions over the next few days. [u][b]Heavier snowfalls for Turkey [/b] [/u] later in the week too but becoming drier further west. Borovets is reporting just 10cm of snow right now but the good news is that it is -7 degrees about the tops and there is fairly heavy snow forecast for Tuesday.
Antalya'ya bu kadar yağmur düşüyosa Saklıkent baya bi karlanır.. :) :)
[url]http://www.weather-forecast.com/locations/Antalya/forecasts/latest[/url]
ya abi karlansa nekadar karlanır ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Geldi galiba..:D
:) :D
AA'dan beni "çocuk" gibi sevindiren haber;
Kars'ta okullar tatil edildi
Kars'ta kar yağışı nedeniyle Selim ilçesi ve merkeze bağlı köylerdeki okullarda eğitime ara verildi.
Kars'ta gece etkili olan kar yağışı ve soğuk hava hayatı olumsuz etkiliyor. Kar yağışı nedeniyle Selim ilçesi ve merkeze bağlı köylerde okullarda eğitim bugün ara verildi.
Sarıkamış'taki Bayraktepe Kayak Merkezi'ndeki pistlerde ise kar kalınlığının 125 santimetreye ulaştığı belirtildi.
A.A.