[quote=oliver_han;138034]konuyu kilitleyeyim mi... kilitleyeyim değil mi? kardeşş... ;)[/quote]
mesele konuyu kilitlemek mi dayıı?..;)
Printable View
[quote=oliver_han;138034]konuyu kilitleyeyim mi... kilitleyeyim değil mi? kardeşş... ;)[/quote]
mesele konuyu kilitlemek mi dayıı?..;)
[quote=la_hawle;138043]mesele konuyu kilitlemek mi dayıı?..;)[/quote]
mesele savaşı kazanmak yigen... :sneaky2:
[quote=oliver_han;138046]mesele savaşı kazanmak yigen... :sneaky2:[/quote]
eveeet az önce ana kuleden uçuz iznini imzalattım woww
tek iş uçak biletlerini almaya kaldı,
la_hawle aldın mı izni ?? alıyım mı biletleri??
Ve sanki konuyu kitleyince kazanılabileceklermiş gibi :P:P
yaa Night'çım özür dilerim ama ağır tahrik var yani tuttum tuttum kendimi :glare: olmaz ki...
[quote=iceman;138075]2 dk.çıktık sakinleştiler, az kalsın başlık elden gidiyordu.. :P savaş falan diyip kudurtma şunları.. :lol::lol:[/quote]
tatar dedik, ramazan dedik, olmadı bu şimdi ice... :P :lol:
[quote=mage;138079]eveeet az önce ana kuleden uçuz iznini imzalattım woww
Ve sanki konuyu kitleyince kazanılabileceklermiş gibi :P:P
yaa Night'çım özür dilerim ama ağır tahrik var yani tuttum tuttum kendimi :glare: olmaz ki...[/quote]
oliver'ın takası batmaz... :P :lol:
bu arada payımı göndermeyi unutma mage... :sneaky2:
[quote=mage;138079]eveeet az önce ana kuleden uçuz iznini imzalattım woww
[/quote]
la_hawle her daim uçuşa hazır...:thumbup:
[quote=pride;138029]Sen yazdığına kendin inandın mı Mügüüü:):lol::lol::lol::lol:[/quote]
yaniiiiii gerçekten inanmak istemiştim :001_tongue:
ama izin vermiyorlar ki :lol::lol::lol::lol:
[quote=mage;138086]yaniiiiii gerçekten inanmak istemiştim :001_tongue:
ama izin vermiyorlar ki :lol::lol::lol::lol:[/quote]
İnanmak başarmanın yarısıdır,umudunu yitirme:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
[quote=iceman;138084]Tatar'lar da sakin limanları özler be @Oli... Mesele Tatar Ramazan olma, her savaşı kazanma meselesi değil, mesele savaş sonrası ayakları uzatıp Jack'i yudumlama meselesi, yani huzur.. ;) Bunlar uyutmaz bizi karrrdeşşş, gece yastıkla boğmaya kalkarlar.. :P:lol:[/quote]
aslan yatağından belli olur ice ice baby... boğdurtma kendini... ;) :P :lol:
[quote=Night FLighT;138089]Süper..süper...bakıyorum da izinler alınmış ....ımmmmm ne güsellll...Hemen alın uçak biletlerini ..alın alın kalmaz walla..
ya nasıl yaaaaaaa....La_Hawle'nin gelmeme gibi bir durumu sözkonusu bile olamaz..Artık herşey için çok geç..Virüs ona da bulaştı..Geliyor ....
Bu arada müge'cim seni ne kadar zorladıklarının farkındayım..Merak etme sen Kazanan biz olacağız :thumbup: Her şartta ...........[/quote]
yok yok o geliyor kesin :biggrin: bana göz kulak olma gibi bir misyonu var, mevzu kayak olunca refekatçi olmadan salmıyorlar kendimi parçalayıp gelmiyim diye :001_tongue:
gerçi hem savaş hem bu misyon biraz çelişkili oldu ama :001_huh:
Siz yanımda olduğunuz sürece sırtımız yere gelmez bizim :thumbup: :thumbup:
Iceman dikkat et gece uçuşu buzlanma yapar :P