başlığınızı aynı hususa ilişkin daha eski bir başlık ile birleştirdim... arkadaşlarımızın önceki yorumları bu başlıkta yer almaktadır... ;)
Printable View
başlığınızı aynı hususa ilişkin daha eski bir başlık ile birleştirdim... arkadaşlarımızın önceki yorumları bu başlıkta yer almaktadır... ;)
Selam arkadaşlar
Bu gün uldağdaydım ve board kullanmaya çalışdık :)
Hayatımda ilk kez denedim. Board kullanmak zor geldi bana biraz. Kayak daha kolay gibi görünüyor denemedim hiç onu.
Epey fazla düşdüm ama sanırım 1 tanesinde biraz fazla agrıdı popomuz onun dışındaki düşüşler normaldi.
Şu anda yapabildigim şeyler. Kalkıp düz ilerlemek sonrada ön fren şeklinde durmak. Topuk freni henüz daha yapamadım birde sola veya saga zor dönüyorum gerçi sola dogru gidiyorum desek daha iyi, sağ ön oldugum için boardu çeviremeiyorum henüz tam anlamı ile. Bunların dışında birde ayak bilegim agrıdı dogal olarak.
Sizce devam etmelimiyim yoksa kayak'a dönüp iki elimde sopa dolaşmalımıyım?
[url]http://www.kartutkusu.com/dag-kafeteryasi/1592-snowboard-mu-kayak-mi.html[/url]
sorunuzu bu linkten sorduğunuz takdirde daha iyi yanıt alabilirsiniz sayın muzomuzom :lol:
hadi bakalm bıraz ıyı olsn zaten sızıde bı tutknusolcak
[quote=ouz;132086]hadi bakalm bıraz ıyı olsn zaten sızıde bı tutknusolcak[/quote]
Bu nasıl bir yazı yazma şeklidir yahu ...
[quote=aaa Hulki abii diilmi o;132092]Bu nasıl bir yazı yazma şeklidir yahu ...[/quote]
katiliyorum..
konular birleştirilmiştir... ;)
[quote=ouz;132086]hadi bakalm bıraz ıyı olsn zaten sızıde bı tutknusolcak[/quote]
kardeş Türkçe yazsan?? pek bir şey anlamadık :blink:
wallaha herkezden özür diliyorum sabah çok erken saatte yapmısım yorumu artık nasıl bir ruh halndeysem cok pardon.
Sevgili Oğuz üniveristede okuyan bir öğrenci olarak Türkçemize sahip çıkmak istediğimden şüphem yok fakat "W" "X" gibi harfler Türkçemizde yoktur. Birşey ifade ederken tabikide yabancı kelimeler kullanılabilinir fakat Türkçe bir kelimede w x gibi harfler kullanmak veya gereksiz kısaltmalar yapmak yanlıştır.
Bir ülke kurmak istiyorsanız ilk önce dil üretir sonra yalancı bir tarih yazarsınız . Bir ülkeyi bitirmek içinse ilk önce dillerini yabancılaştırmanız gereklidir.