-
Cevap: DORUKKAYA HOTEL 1 GECE 2 GÜN HD KONAKLAMA + 2 TAM GÜN SKIPASS + ULAŞIM 200 TL.// SBM Extreme
[quote=wonderone;180232]EEEEE Harika olmasa şaşardım zatenn =)) mnece ve Burak77 cok cok teşekkür ederim enerjime enerjii kattılar:lol::lol::lol:... o kadar enerjiktim ki tüm ağrılarma rağmen rampadan atlama cesareti gösterip kafamı kırmaya çalıştım:w00t: özellikle dönüş yolunda jeep kullanmak ayrı bi zevkti...Ankara'dan tüm zorluklara rağmen gelmeme değdi, gözümle görmüş tanımış oldumm sizleri.. :thumbup:[/quote]
hahaha evet harikalı bir haftasonu demeliydim ;) bundan sonraki, turlarda da seni görmek ve sitede de daha çok daha çoook görmek isteriz :001_tt1:
-
Cevap: DORUKKAYA HOTEL 1 GECE 2 GÜN HD KONAKLAMA + 2 TAM GÜN SKIPASS + ULAŞIM 200 TL.// SBM Extreme
[quote=Emrah;180119]Abi sorma valla bizde bı eğlendik bı eğlendik sorma :)
bu arada Istanbul a giriş yaptık, eve gidenlerden en kısa zamanda foto ve videoları bekliyoruz ;)[/quote]
:lol::lol: ben cookk eğlendim her şey için çokk sağolunn:thumbup:
bizim özel çektiklerimiz dışında otel fotocuları tarafında cekilen resimlere ulaşmak istiyorum. çıkarken bakıcaktım başları çok doluydu alamadım resimleri..bu konuda bana yardımcı olabilir misin?
-
[quote=wonderone;180232]EEEEE Harika olmasa şaşardım zatenn =)) mnece ve Burak77 cok cok teşekkür ederim enerjime enerjii kattılar:lol::lol::lol:... o kadar enerjiktim ki tüm ağrılarma rağmen rampadan atlama cesareti gösterip kafamı kırmaya çalıştım:w00t: özellikle dönüş yolunda jeep kullanmak ayrı bi zevkti...Ankara'dan tüm zorluklara rağmen gelmeme değdi, gözümle görmüş tanımış oldumm sizleri.. :thumbup:[/quote]
Korumasız rampa önermiyoruz:)) Dikkat lütfen:)Ayrıca ne kadar canım yansa da şu an harika bir gündü,sık sık tekrarlayalım:)Mnece+wonderone+pride Woltran'ı oluşturduk:)
[quote=mnece;180234]hahaha evet harikalı bir haftasonu demeliydim ;) bundan sonraki, turlarda da seni görmek ve sitede de daha çok daha çoook görmek isteriz :001_tt1:[/quote]
Merak etme ben her haftasonu kapıp gelicem Wonder'ı:))Ness'i de unutmadan tabii:)
[quote=wonderone;180247]:lol::lol: ben cookk eğlendim her şey için çokk sağolunn:thumbup:
Biz de çok eğlendik,günübirlik olduğu için çok görüşemesek de bir sonraki tura artık...:)
bizim özel çektiklerimiz dışında otel fotocuları tarafında cekilen resimlere ulaşmak istiyorum. çıkarken bakıcaktım başları çok doluydu alamadım resimleri..bu konuda bana yardımcı olabilir misin?[/quote]
Ben çıkarken aldım resimlerimi ama biraz kazıkçılar tabii:)) Otelin reception'undan ulaşabilirisin:)Pazarlık yap:) Tanesine 15 dediler,24 tane vardı benim fotoğrafım 100 TL'ye aldım:)Zorla fiyatı:)
-
[quote=pride;180251]Korumasız rampa önermiyoruz:)) Dikkat lütfen:)Ayrıca ne kadar canım yansa da şu an harika bir gündü,sık sık tekrarlayalım:)Mnece+wonderone+pride Woltran'ı oluşturduk:)[/quote]
Yawww korumam vardı ama kalçamdaaa:001_rolleyes: kaburgam ağrıyor benimm:001_unsure:
ahahahahah dişi woltranlar :afro2:
bu arada ness'de ucuz atlattı ona burdan geçmiş olsunlarımızı iletiyoruzz..
-
[quote=wonderone;180258][QUOTE=pride;180251]Korumasız rampa önermiyoruz:)) Dikkat lütfen:)Ayrıca ne kadar canım yansa da şu an harika bir gündü,sık sık tekrarlayalım:)Mnece+wonderone+pride Woltran'ı oluşturduk:)[/quote]
Yawww korumam vardı ama kalçamdaaa:001_rolleyes: kaburgam ağrıyor benimm:001_unsure:
ahahahahah dişi woltranlar :afro2:
bu arada ness'de ucuz atlattı ona burdan geçmiş olsunlarımızı iletiyoruzz..[/QUOTE]
2 ezik kaburga ile ağrını anlayabiliyorum:) En kısa zamanda full koruma edinmemiz gerek:)Woltran olacaksan kollamak gerek:):lol::lol::lol:
-
[quote=pride;180261]2 ezik kaburga ile ağrını anlayabiliyorum:) En kısa zamanda full koruma edinmemiz gerek:)Woltran olacaksan kollamak gerek:):lol::lol::lol:[/quote]
yawww bende kaskda dizlikde kalça korumada hepsi vardaaa onları giyincee robokop gibi oluyorumm ... :blink:
-
[quote=KiTe;180289]Senin esas akşam ihtiyacın var gibiydi, o korumalara :biggrin:,
Tam oh sağ salim gitti odasına yattı dedik, pat çıkıp geldin yaa, komple durum olduk :biggrin:[/quote]
gitiim geldim de ne olduu sankiii.. neşenize neşe kattımm... :lol::lol:ayrıca gece 3'lere kadar discolarda olanlara sormak lazım hala sağlamlar mı?
-
[quote=mnece;180153]Harika bir sezon açılışı yaşadık katılan herkese çoook teşekkürler..özellikle cemka ve nilka nın minik ka larını getirmeleri yüzümüzün sürekli gülmesini sağladı :001_tt1: :001_tt1: bundan sonra ki tüm turlarda diğer üyelerimizi de görmeyi umut ederek yorgunluktan ve kas ağrılarından mahvolmuş bir şekilde bu akşamlık mine kaçar diyorum ;)[/quote]
Pistte okadar çektim seni, sırtımda taşıdım :) Bir tşk yok bana hıh
Yolculuk kısmıdan başlayarak zevkli gecen bir haftasonuydu. Wonderone ve mnece'nin pist dısında bitmeyen enerjisine hayran kaldım, kaldık :)
Güzel arkadaşlar kardeşler edindim. Minik Ka şooook şirindi maşallah. Herkese teşekkürler.Lift arkadaşım Maverick, yol arkadaşım wonderone ve hepimizin bir araya gelmesini saglayan Emrah'a ayrıca teşekkürler. Akşam kendi çektigim resimleri upload etmeye çalışacagım.
-
[quote=oliver_han;179877]ankara ekibi 5 gibi yola çıksa en geç 8 gibi otele varmıştır... :biggrin: :lol:[/quote]
Anca laf bir geleyim şu acemilere bir yol yordam göstereyim yok :blink:
-
[quote=pride;180251]Korumasız rampa önermiyoruz:)) Dikkat lütfen:)Ayrıca ne kadar canım yansa da şu an harika bir gündü,sık sık tekrarlayalım:)Mnece+wonderone+pride Woltran'ı oluşturduk:)
Merak etme ben her haftasonu kapıp gelicem Wonder'ı:))Ness'i de unutmadan tabii:)[/quote]
atos portos dartanyan :thumbup:
yuppiiiiii gel bacım gell bende kendi kendimi kapıpı geliiim bari :lol:
wonderone!!!sen ben şimdi geliyorum diyip gittiğinde lobiye mi indin !!!!!! ayy bi çocuğa sahip çıkamıyorum ben yaaa :lol: :lol: :lol:
-
[quote=burak77;180294]Pistte okadar çektim seni, sırtımda taşıdım :) Bir tşk yok bana hıh[/quote]
yaa çekiceksin tabi kardeşim boşunamı KarTutkusuna üyeyiz :thumbup: pistte bana elini uzatmayan tutkuna tutkun demem ben ;)
-
Çok güzel bir turdu. İyi eğlendik. SBM'ye ve Erkan'a bu harika tur için teşekkürler.
-
çok güzel ve çok eğlenceli bi başlangıç oldu=) bu soğuk ama iç ısıtan beyaz cidden bi tutku!
-
[quote=wonderone;180284]yawww bende kaskda dizlikde kalça korumada hepsi vardaaa onları giyincee robokop gibi oluyorumm ... :blink:[/quote]
Ben de botlarla ördek gibi yürüyorum,bişi olmaz:)):lol::lol:
[quote=mnece;180297]atos portos dartanyan :thumbup:
yuppiiiiii gel bacım gell bende kendi kendimi kapıpı geliiim bari :lol:
wonderone!!!sen ben şimdi geliyorum diyip gittiğinde lobiye mi indin !!!!!! ayy bi çocuğa sahip çıkamıyorum ben yaaa :lol: :lol: :lol:[/quote]
hahahah atos,portos,dartanyan koptum:lol::lol::lol::lol::lol:
-
[quote=burak77;180296]Anca laf bir geleyim şu acemilere bir yol yordam göstereyim yok :blink:[/quote]
siz rahat uyuyun diye biz görev başındayız... ;) :biggrin:
-
Arkadaşlar gerçekten gündüzüyle ve gecesiyle çok eğlenceli bir turdu :thumbup1:
Hafta sonu bizimle olan tüm kartutkunlarına ve SBM'ye çok çok teşekkürler
İnş. en kısa zamanda tekrar buluşuruz ve yeni kartutkunlarını da tanıma fırsatı elde etmiş oluruz :thumbup:
-
hani Erkan olmasa cok sey yazarimda olumsuz olarak, sezon basi olmasi sebebiyle olur boyle seyler diyerekten herkeze kazasiz belasiz, bol karli ve keyifli bir sezon diliyorum..
-
[quote=berkie;180625]hani Erkan olmasa cok sey yazarimda olumsuz olarak, sezon basi olmasi sebebiyle olur boyle seyler diyerekten herkeze kazasiz belasiz, bol karli ve keyifli bir sezon diliyorum..[/quote]
bence olumlu olumsuz feedback herzmn iyidir. sbm ya da farklı bir tur kendini yenilemek geliştirmek daha iyi hizmet vermek için feedbacklere ihtiyaç duyar. bence eksik bulduğunuz noktaları iletmelisiniz :thumbup1:
-
çok kıskandım.. bu haftasonu kartalkayaya tur yok mu?? :|
-
[quote=parad0x;180630]çok kıskandım.. bu haftasonu kartalkayaya tur yok mu?? :|[/quote]
[URL]http://www.kartutkusu.com/turlar-hakkinda-hersey/5038-25-26-aralik-dorukkaya-hotel-tek-gece-konaklama-skipass-ulasim-250-tl-sbm.html[/URL]
elbette var :thumbup:
-
ya sanırım gözü karartıp sezonu açmak lazım.. buzdan sisten korkarak olmicak bu iş, beklersek en az 2 hafta daha beklememiz gerekecek. tşkler
-
Biz ordayken siste vardı, rüzgarda. Ama herşeye rağmen çok eğlendik. Beraber olduktan sonra bir şekilde güzel geçiyor.
-
[quote=Maverick;180729]Biz ordayken siste vardı, rüzgarda. Ama herşeye rağmen çok eğlendik. Beraber olduktan sonra bir şekilde güzel geçiyor.[/quote]
+15557777 :thumbup: