[quote=Night FLighT;137540]Anammmmm noldu sana gökbeyyyyy
sağ bacağım ???[/quote]
tekrar geçmiş olsun nf... mümkün olduğu kadar zorlama... dinlen... hatta fırsat bulduğunda bir doktora git istersen...
Printable View
sağ bacağım ???[/quote]
tekrar geçmiş olsun nf... mümkün olduğu kadar zorlama... dinlen... hatta fırsat bulduğunda bir doktora git istersen...
sağ bacağım ???[/quote]
güzel kardeşim, bacağım bacağım diyosun da ayağına boardu geçirip 2-3 tur kaymadın mı? ben de önemli birşey olmadığını farzedip unutmuşum...
[quote=iceman;137559]Cts günü aldığı darbeler geçici hafıza kaybına neden oldu.. :P:lol:[/quote]
bu da bir olasılık elbette. beynimdeki gri bölge azalmış, kıvrımlı kısımlar düzleşmiş olabilir. artık düz mantıkla hareket ediyom. "NF kayıyorsa birşeyi yoktur" gibi... nedir durumun; ağrı-sızı, hareket kısıtı?
Merhabalar, biz iki kişiyiz kuzenimle toplanıp kartepeye ayın 18'i günü birlik gitmek mümkün mü ?
[quote=lutfuyenigun;178373]Merhabalar, biz iki kişiyiz kuzenimle toplanıp kartepeye ayın 18'i günü birlik gitmek mümkün mü ?[/quote]
kartepe'ye günübirlik tur ilanları sitede pek yer almıyor... genelde kartalkaya ve uludağ var... kartepe için google amcadan araştırmak lazım...
acaba bu yıl günlük skıpas ne oldu bilen varmı..
[quote=dufa;178694]acaba bu yıl günlük skıpas ne oldu bilen varmı..[/quote]
75tl diye bir söylenti var... :confused1:
[quote=oliver_han;178704]75tl diye bir söylenti var... :confused1:[/quote]
haftasonu için 100 tl diyende vardı ama :)
hafta sonu 75
hafta içi 50
penguentepe emre den duydum değişmemiş fiyatlar uludağ ile aynı seviyeye geldi
[quote=batista34;178711]haftasonu için 100 tl diyende vardı ama :)[/quote]
evet, hepimizi hezeyana sevk etmişti saolsun... :biggrin: 75tl'de hala yüksek ama...
Bende 100 tl diyenler arasındaydım çünkü kayak odasını aradığımda 100 ile 75 arası olabilir kesin değil dediler...Pistlerin açıldığı ilk gün giden biri olarak skipass aldığıma pişman oldum cünkü pass makinaları çalışmıyordu .