hacettepelere yapilacak tesis sahhane olur valla...
Printable View
hacettepelere yapilacak tesis sahhane olur valla...
Merhaba,
Detaylar yayınlandı mı?
[QUOTE=lucyinthesky;232164]Merhaba,
Detaylar yayınlandı mı?[/QUOTE]
Iyi geceler arkadaslar :cumartesi ogle ymegi aksam ymegi pazar sabah kahvaltisi otel fiyati a dahildir 100 TL.icecekler extra. Skipass fiyatlari daha belli olmamis gecen yil 30 TL idi.yeni pist herseyi ile hazirmis bu gun yarin ezerler sanirim .yarin oda yatak sayisini belirleyip gelmesi kesinlesen arkadaslar iccin oda yerlesimi yapmayi dusunuyoruz malum kucuk otel bir anda yer kalmadi surprizi yasamayalim :)
skipass derken basganim? traktorpass yani? yeni bitmedi mi lift... :lol:
[QUOTE=Maverick;232161]1 -Seyirci
2 -Necla Sultan
3 -İynem
4 -Relax
5 -İynem +1
6 -İynem +2
7 -İynem +3
8 -İynem +4
9 -İynem +5
10-Seyirci +1
11-Seyirci +2
12-Seyirci +3
13-Seyirci +4
14-CemKa
15-NilKa
16-westblue26
17-capeside
18-Jasend
19-HopdediX (Jasend Hocam Yanciyim)
20-Maverick
21-Maverick +1[/QUOTE]
Yillar sonra babanin isteğini yerine getiriyoruz hadi bakalim neler olacak.
1 -Seyirci
2 -Necla Sultan
3 -İynem
4 -Relax
5 -İynem +1
6 -İynem +2
7 -İynem +3
8 -İynem +4
9 -İynem +5
10-Seyirci +1
11-Seyirci +2
12-Seyirci +3
13-Seyirci +4
14-CemKa
15-NilKa
16-westblue26
17-capeside
18-Jasend
19-HopdediX (Jasend Hocam Yanciyim)
20-Maverick
21-Maverick +1
22-Caspian
Hocam, pazar öğlen yemeği veya tost gibi bir alternatifin olması iyi olur. Bunun için otelin önerisi nedir acaba?
Malum çocuklar var...
Teşekkürler,
Rezervasyonu kesinleştirmek için ödeme kime yapılacak?
Samsun'dan katılmak istiyorum, mesafe yakın ancak arabayla hiç bilmediğim bir yoldan gelmeye cesaret edemiyorum. Otobüsle gelecek olsam otele ulaşım nasıl olur? Bilgisi olan, tecrübeli arkadaşlar varsa yardımlarını eksik etmemelerini diliyorum.
Veyahut Samsun'dan gidecek olan varsa güçlerimizi birleştirebiliriz.
[QUOTE=lucyinthesky;232413]Teşekkürler,
Rezervasyonu kesinleştirmek için ödeme kime yapılacak?[/QUOTE]
Şimdilik listeye isim yazarsanız yeterli...Seyirci gerekli bilgileri verecektir.
[QUOTE=metetan;232415]Samsun'dan katılmak istiyorum, mesafe yakın ancak arabayla hiç bilmediğim bir yoldan gelmeye cesaret edemiyorum. Otobüsle gelecek olsam otele ulaşım nasıl olur? Bilgisi olan, tecrübeli arkadaşlar varsa yardımlarını eksik etmemelerini diliyorum.[/QUOTE]
Bu konuda da otel ile görüşüp bilgi verelim...Ama ön bilgi olarak Ilgaz da indikten sonra Kastamonu tarafına devam ettiğiniz zaman 7-8 km ilerde Yenice Köyünden anayoldan ayrılıp 6 km daha gittiğinizde tesise ulaşıyorsunuz...Tesis araç ayarlar mı sormak lazım.