dorukkaya we uludağda ki rent a play lerde war makinaları 2 tane ben öle biliorum onlar çok ii yapıo bu işi... ama şuan ulasabilirmisin açıkmıdr bileemm ...
Printable View
dorukkaya we uludağda ki rent a play lerde war makinaları 2 tane ben öle biliorum onlar çok ii yapıo bu işi... ama şuan ulasabilirmisin açıkmıdr bileemm ...
teşekkür ederim çook.kumpasla ölçmeye çalıştım 2 mm ye yakın derinlikte bir çizik var.tam kenardaki çeliğe yakın. bu kış kar yağdığında evin önündede kaymaya heveslendiğim için oldu.biraz asfalta çıktım da:)
wax ile ilgiili yazınızı okudum. ama dolgu için proshop a gitmeyi düşünüyorum sezon başına kadar.
[quote=silverfox ]
teşekkür ederim çook.kumpasla ölçmeye çalıştım 2 mm ye yakın derinlikte bir çizik var.tam kenardaki çeliğe yakın. bu kış kar yağdığında evin önündede kaymaya heveslendiğim için oldu.biraz asfalta çıktım da:)
wax ile ilgiili yazınızı okudum. ama dolgu için proshop a gitmeyi düşünüyorum sezon başına kadar.
[/quote]
aynı dertten muzdarip biri olarak bol kardaki tek kayayı bulup çelikten kaptırmıştım bende 2-3 mm den başlayan ve azalan bir çiziğim mevccuttu
bakım sonrasında çiziği bulamadım
adem hoca işinin piri o konuda
ARKADAŞLAR UĞRAŞMAK İSTEMEZSENİZ BİZ YAZIN DA AÇIĞIZ
VE BAKIM HİZMETİ VERİYORUZ BEKLERİZ..
[url]www.kartepekayakevi.com[/url]
komple kayak bakımı 40 ytl board 50 ytl
(dolgu çelik bakımı bağlama bakımı ve sıcak wax bu fiyatın içinde..)
çelik bakımına gerek yok ise
30 ytl kayak 40 ytl board
(dolgu + bağlama bakımı ve sıcak wax )
Arkadaşlar hepinize tekrar merhaba,
Yahu sezon başlamadan kayakları bakıma almam lazım, Anadolu yakasında tavsiye edilecek nispeten hesaplı bir yer var mı bildiğiniz?
Bir tanesinin altına dolgu da gerekiyor...
[quote=CarveMaster ]
Arkadaşlar hepinize tekrar merhaba,
Yahu sezon başlamadan kayakları bakıma almam lazım, Anadolu yakasında tavsiye edilecek nispeten hesaplı bir yer var mı bildiğiniz?
Bir tanesinin altına dolgu da gerekiyor...
[/quote]
PROSHOP 8)
Proshop'ta bu sezon fiyatları nedir? 2 çift kayak getirirsek ne olur standart bakım ücreti :)
Normal bakım fiyatları, 40,- YTL den başlayıp yarış kayakları için 150,- YTl ye kadar çıkıyor.
Kartutkusu üyelerine uyguladığımız fiyatlar %25 indirimle , hiç tamir gerektirmeyen bakım 30,- YTL den başlayıp, tamirin ve çeliklerin durumuna göre 60,- YTL ye kadar gidiyor. Kayakların altı çok ciddi hasar görmüşse ve tamirden sonra orjinal izinin atılması istenirse 80,- YTL ye çıkıyor.
[quote=proshop ]
Normal bakım fiyatları, 40,- YTL den başlayıp yarış kayakları için 150,- YTl ye kadar çıkıyor.
Kartutkusu üyelerine uyguladığımız fiyatlar %25 indirimle , hiç tamir gerektirmeyen bakım 30,- YTL den başlayıp, tamirin ve çeliklerin durumuna göre 60,- YTL ye kadar gidiyor. Kayakların altı çok ciddi hasar görmüşse ve tamirden sonra orjinal izinin atılması istenirse 80,- YTL ye çıkıyor.
[/quote]
O zaman ilk fırsat bulduğum haftasonu geleyim..
Birde zaman olarak ne kadar vaktimi alır?
Bir tanesi standard bakım, diğerinde ufak bir dolgu işi var...
Tşk. proshop bi haftasonu uğrayıp bırakıcam 2 kayak takımındada hasar yok sadece standart uygulama yapılacak. Birde bakım için en uygun zaman heralde sezon başıdır değilmi?