-
Cevap: Wakeboard Nedir ,Nerelerde Yapılır ? (SuKayPark, Bursa, Sapanca, Hip-notics)
[quote=nuestra;146910]Bugün elde fotoğraf makinam, elimde not defterim , ortam keşfine çıkıyorum :lol:[/quote]
hadi bakalım nuess... go nuess gooo... :thumbup:
-
Cevap: Wakeboard Nedir ,Nerelerde Yapılır ? (SuKayPark, Bursa, Sapanca, Hip-notics)
bursa sukaypark da wake sezonu nezaman açılıyo,bilen var mı? arıyorum tesisi bakan yokta . nisan 20 gibi gitmeyi düşünüyorum eger acıksa.
-
[QUOTE=Clown;239467]bursa sukaypark da wake sezonu nezaman açılıyo,bilen var mı? arıyorum tesisi bakan yokta . nisan 20 gibi gitmeyi düşünüyorum eger acıksa.[/QUOTE]
Bugün yarın açarlar herhalde, aslında buluş bir açılış yapsak iyi olur. Geçen sene hiç Wakeboard yapmadım :(
-
[QUOTE=Emrah;239525]Bugün yarın açarlar herhalde, aslında buluş bir açılış yapsak iyi olur. Geçen sene hiç Wakeboard yapmadım :([/QUOTE]
Aynen aynen katılıyorum. ne zaman açılcagını ögrenelimde, kahvaltılı bi açılış patlatalım :)
-
bir gece kalmalı wake board etkinliği yapsanıza arkadaşlar belki bizlerde katılırız :)
-
Cevap: Wake board nedir , İstanbul a yakın nerelerde yapılır (SuKayPark, Bursa , Sapanca, Hip-notics
yarın gündüz izmit gölkayparkı ararım
-
Cevap: Wake board nedir , İstanbul a yakın nerelerde yapılır (SuKayPark, Bursa , Sapanca, Hip-notics
[QUOTE=caspian;239622]yarın gündüz izmit gölkayparkı ararım[/QUOTE]
izmit gölkay açıldı benim bildiğim kadar. suyu temiz deği :) sen sukayparkı öğrensen çok daha güzel olur.
-
asıl izmitin suyu guzel suan mevsim nedeniyle durum nedir bilmiyorum ama yazın sürekli giderim bildiğin göl tatlısu. Sukay park ise havuz. hem ufak hem ilaçlı su
-
[QUOTE=caspian;239626]asıl izmitin suyu guzel suan mevsim nedeniyle durum nedir bilmiyorum ama yazın sürekli giderim bildiğin göl tatlısu. Sukay park ise havuz. hem ufak hem ilaçlı su[/QUOTE]
gölkay açık ozaman :) geçen sene su yılanlarıyla arkadaş oldum, sanırım bi daha imkansız gidemem oraya :)
-
[QUOTE=Clown;239628]gölkay açık ozaman :) geçen sene su yılanlarıyla arkadaş oldum, sanırım bi daha imkansız gidemem oraya :)[/QUOTE]
cidden su yılanı gördün mü. Ne kadar şanslısın. Bu oranın nekadar sağlıklı olduğunu gösteriyor. Doğal hayat var. Sukaypark ise dizekadar suyla oyuncak havuz. Gerçi şimdi havuz yeni dolduruluyor ama sezon ortasına doğru su artık kokmaya başlıyor. suyun rengi değişiyor. Böööğğgghh :)
Ama bence sen ayağına dolana bi yosunu yılan zannetmişte olabilirsin. Nitekim gölkaypark ta onlardan çok var :)