Bende bir soru sormak istiyorum.
Wax nereden alabilirim?
Printable View
Bende bir soru sormak istiyorum.
Wax nereden alabilirim?
kimse bilmiyor sanırım ???
Bende emin değilim ama SPX te vardır diye düşünüyorum ;D
SPX yada PROSHOP gibi yerlerde var,onun haricinde penguentepe kayakevinde de görmüştüm,sonuçta ordada kullanıldığından ellerinde bulunuyordur...
SPX de var şmdi oradan gelıyorum wax bıraktm boarumu celık bakımı sılıkon cı yapı wx yapılacak ucretı merak eden varsa 30 lıra
yarın alıcm boarduımu
arkadaşlar spx'de bakım yaptırmak demişken, daha once hersene freestyle boardumu bakım yaptırmama ragmen board'umun çeliklerinin kendi kendine (kara çıkmasa bile) nerdeyse tamamen paslanması benim aklıma şu soruyu getirdi, acaba güvenipte boardumu teslim ettiğim biryerde bakım gerektiği gibi yapılmıyormu? cunku daha once forumdan bakımla ilgili okuduklarımdan biliyorumki mesela jilet bakımı yapılırken board ıslatılmassa çok zarar verebiliyomuş daha sonra.. o yüzden şuanda diger board'umunda bakımını yaptırmak istememe ragmen o dükkana goturesim gelmiyor. düşündüğüm şey dogru olabilirmi sizce?
[quote=turkski ]
...Mesela kayağınızın veya boardunuzun çeliklerinin olur olmaz paslanması genelde yanlış yapılan bir uygulamanın sonucudur. Hele çelik yapılırken su verilmesi unutulursa geri dönülemez hale gelir. Siz siz olun her önünüze gelene çeliğinizi emanet etmeyin. Bu sistem genelde evde yapılan amatör bakımlarda veya çok profesyonel yarışçıların ve teknik adamlarının kullandığı sistemdir.
[/quote]
bu bilgileri gordukten sonra oyle düşünmeye başladım, ve bu yüzden yeni boarduma bakım yaptırmaktan korkuyorum..
çelık bakımlarıonı yaptırmadan sadece slıkon ve wax işlemı yaptırabılırsınıız bence
silikon ne oluyor acaba? derin çiziklerin doldurulmasımı?
unsure ; bu işlerden anlamam,ama paslanması,bakımı sırasında biyerde su verilmemesinden kaynaklanıyormuş,ana sebep bu,işi bilen yerler bunu unutmadan yapıyorlarmış :)
Siliken evet,derin ve küçük çizikler için,çünkü ufaktan olsa çiziklerin doldurulması gerekirmiş :) ;)