;D :D ;D ;) :o :o
ABOOOOO
SAKLIKENT'DE ŞU SAATTEN İTİBAREN 3 GÜN İÇİNDE TAM 75 CM KAR OLACAĞI RAPORU VARRR!!!!!!!!!!!!HAYDİ HAYIRLISI !
Printable View
;D :D ;D ;) :o :o
ABOOOOO
SAKLIKENT'DE ŞU SAATTEN İTİBAREN 3 GÜN İÇİNDE TAM 75 CM KAR OLACAĞI RAPORU VARRR!!!!!!!!!!!!HAYDİ HAYIRLISI !
saklıkentte 30 cm davraz 80 cm kar varmış..
ben hafta sonu gidicem size bilgi veririm..
meteorolojide belirtmiyor fakat merkezleri aradım öğrendim..
isterseniz bi araştırın...
:D ;D
evet saklıkente ve davraz da da artık kar var
Hafta sonu Uladağ'daydım, tahminimden daha çok kar var ve de süper güneşli nefis bir hava, yolda bile bayağı aşağıda kar başlıyor. Kuşaklı ve 2. Bölge'deki bazı pistler hariç tüm pistler açık, bazı yerlerde biraz taş var ama kayılıyor, bayağı da kalabalıktı, takımlar antreman yapıyorlar. Önümüzdeki hafta sonu gidecekler için bir not: Osman Yüce ve İtalyan pistleri kapalı olacak Cuma ve Cumertesi günleri, yarışlar var...
Kar kalınlığı: 10 cm ( 12 Ocak 2007)BOZDAĞ.
ASLINDA KAR GELMİYOR DESEK DAHA İYİ OLURDU..
HAVALAR ÇOK SICAK..
Evet maalesef, ben geçen hafta sonu da ve 3 gündür de oradaydım, geçen haftaki kar aynen duruyor, cuma gecesi 2-3 cm. filan yağdı o kadar, hava günlük güneşlik, taş-ağaç kökü var ama öyle öbek öbek kar ve ot değil her yer bembeyaz bazı taşlı pistler daha kötü, Osman Yüce ve Karkay iyi durumda, İtalyanın üstü taşlı altı iyi, Tutyeli fena diil, Kuşaklı kapalı diğer kolayca olan pistlerde herkes kayıp duruyo...Bu arada da bir şekilde 3 günde iki ayrı pistte 8 yarış filan yapıldı. Erzurum, Sarıkamış ve Kayserinin de hali perişanmış, hemen 1-2 güne kar yağmazsa oralarda yapılacak yarışların iptali söz konusu.
[url]http://www.weather-forecast.com/locations/Kutaisi.1to3.shtml[/url]
keşke böyle kar yağsa
;D ;D ;D ;D ;D
cumartesi her yerde kar görünüyo.
acaba erciyes ve bozdağ a da uğrar mı bu karrr?????*
şu anda bursadan aldığım habere göre büyük ihtimalle uludağa kar yağıyomuş hava epey kötüymüş bursada, ayrıca meteor.gov.tr de yazandan da daha fazlaymış kar
;D ;D ;D ;D ;D
GÜZEL GÜZEL TAHMİNLERİN ÖTESİNDE BİR YAĞIŞ BEKLİYORUZ.İNŞALLAH....