Snowboard u geliştirmek için denge tahtası yararlı olur mu acaba ?? :/
Nasıl yapıcam onu düşünüyorum da şimdi... :)
Printable View
Snowboard u geliştirmek için denge tahtası yararlı olur mu acaba ?? :/
Nasıl yapıcam onu düşünüyorum da şimdi... :)
evet yararlı olur, kendim denemedim, boardcu da değilim henüz, board yapan bir ortopedist arkadaşın tavsiyesi denge tahtası ile çalışmak, özellikle atlama zıplama sonrası yere inişlerde faydası olacağından bahsetmişti, ben onun yalancısıyım :001_tongue:
[quote=Bora_s;128608]Snowboard u geliştirmek için denge tahtası yararlı olur mu acaba ?? :/
Nasıl yapıcam onu düşünüyorum da şimdi... :)[/quote]
snowboard becerilerini geliştirmeye yaramaz diye düşünüyorum.
ama bazı kas gruplarını çalıştırması, güçlendirmesi açısından faydalı olabilir.
kendin imal etmeyi düşünüyorsan boşver, onun yerine kay daha güzel.
Hafta sonu kartalkayadaydim ne kayak ne de snowbord en güzeli kizakti genc bir cocuk yuzustu bindiği kizakla karın tadını çıkardı bütün pistlerde kaydı zaman zaman bol kara geçip yeniden piste dondü harika bir zevk olduğunu düşünüyorum benim yasım için biraz geç ama genc arkadaslara duyurulur
[quote=fongul;128683]Hafta sonu kartalkayadaydim ne kayak ne de snowbord en güzeli kizakti genc bir cocuk yuzustu bindiği kizakla karın tadını çıkardı bütün pistlerde kaydı zaman zaman bol kara geçip yeniden piste dondü harika bir zevk olduğunu düşünüyorum benim yasım için biraz geç ama genc arkadaslara duyurulur[/quote]
onu ben de gördüm. ilk önce birisi düşmüş yerde kayarak aşağı yuvarlanıyo sandım. sonra baktım, kızağın üstünde yüzüstü birisi. alet gayet güzel dönüşler yapıyordu. bolkara girdiğini görmedim. suratına kar yemez mi insan? ya da kayaya denk gelse sıkıntı olmaz mı?
[quote=Bora_s;128608]Snowboard u geliştirmek için denge tahtası yararlı olur mu acaba ?? :/
Nasıl yapıcam onu düşünüyorum da şimdi... :)[/quote]
dengenin snowboardta payı büyük daha yaşınız genç kaykayda yapabilirsiniz..
[quote=pnryldz;128553]snowskoter icinmi t=bar icinmi soyledin bunu :Pwoww[/quote]
snowskoter ve pek tabi pnryldz için... :P :lol:
[quote=pnryldz;129003]ewt askinda biz ikimiz muhtesem ikili olduk mantikli ezergecerus :biggrin::P[/quote]
double team... artık kesmek yok... devir ezmenin devri... :thumbup: tü tü tü maşallah... :P :lol:
[quote=gokbey;128687]onu ben de gördüm. ilk önce birisi düşmüş yerde kayarak aşağı yuvarlanıyo sandım. sonra baktım, kızağın üstünde yüzüstü birisi. alet gayet güzel dönüşler yapıyordu. bolkara girdiğini görmedim. suratına kar yemez mi insan? ya da kayaya denk gelse sıkıntı olmaz mı?[/quote]
onu isvicre de bayramda gordum abi ben..
fiyati da inanilmaz ucuz bi alet o..
ozelligi butun pistlere ve offpistlere girebiliyor olman..
hatta pelin e de anlattiydim kiprisdaykene..
airboard deniyor alete..
[url]http://www.airboarders.com/[/url] adresine bak bi :D
inanilmaz guzel bi teknoloji..
en buyuk boyu 130 euro..
en kucugu 70 euro.. super biseydi.. icim gitti.. direk alcaktim.. senem engelledi..
yoksa bizde deli gibi eglenicektik o aletle..
neyse getirebilirsem, snowsk8 i getiririm erciyes le sarikamis a
onu yapariz.. gecen sene baya eglendiydik onla :D