Cevap: 17-21 Mart 2010 Sarıkamış Çamkar Otelde Yapılacaklar
[quote=mage;137546]eyvallaah canım :thumbup1:
arkadaşlara gerekli cevabı pistte veririz artık :lol::lol:[/quote]
[quote=Night FLighT;137547]Ayyynennnnn Müge.....Canlarını Pistte Çok acı yakıcaz :cursing:[/quote]
[quote=mage;137554]kesinlikle :angry:
gördüğün gibi şimdiden sesler kesildi :closedeyes:[/quote]
Icemannnnnnnnnnn bak tekrarlıyorum, tatar ramazanı hatırla :lol:
[quote=nuestra;137557]Icemannnnnnnnnnn bak tekrarlıyorum, tatar ramazanı hatırla :lol:[/quote]
boz şu oyunu icee... :P :lol:
[quote=iceman;137555][I]la havle[/I] vela kuvvete illa billahil aliyyil azim... :afro:
PS: dünden beri dilime dolanan la havle'yi [I]cümle[/I] içinde kullandım hoca... :P:lol:[/quote]
sığın allaha olm anca o kurtarır seni :P:lol::lol::lol:
[quote=iceman;137555][I]la havle[/I] vela kuvvete illa billahil aliyyil azim... :afro:
PS: dünden beri dilime dolanan la havle'yi [I]cümle[/I] içinde kullandım hocam... :P:lol:[/quote]
:thumbup:...bu nick de aynı böyle bir ortamda, puslu bir kış akşamı söylenirken çıktı ortaya zaten...:001_tongue:
[quote=Night FLighT;137547]Ayyynennnnn Müge.....Canlarını Pistte Çok acı yakıcaz :cursing:[/quote]
[quote=mage;137554]kesinlikle :angry:
gördüğün gibi şimdiden sesler kesildi :closedeyes:[/quote]
bunların buradan ziyade, pistte konuşulması mübah sanırsam...:huh:
[quote=la_hawle;137569]:thumbup:...bu nick de aynı böyle bir ortamda, puslu bir kış akşamı söylenirken çıktı ortaya zaten...:001_tongue:
bunların buradan ziyade, pistte konuşulması mübah sanırsam...:huh:[/quote]
öyle olucak 8)
zati bi yandan çalışıp bi yandan size laf yetiştirmek zor oluyor , gerekli performansı gösteremeyebilirim :closedeyes:
ammma bu arada beyfendi sizinle pek kapışmayı düşünmüyorum zira zayıf noktalarımı biliyorsunuz :PP adil bi dövüş olmaz :glare:
yettim la_hawle... nerede kalmıştık arkadaşlar? ;)
[quote=Night FLighT;137575]Eyvahlar olsun......Kendi Ellerinle yandın sen :thumbup:
Seni Pistte ALLAH Katına Çıkartıcam ...Sözüm Olsun
puhahahahahahahahahahahahahahahaahha[/quote]
merci canım kendisi ile ben uğraşamıycağdım tarafsız biri tarafından icabına bakılaması iyi oldu woww
[quote=Night FLighT;137575]Eyvahlar olsun......Kendi Ellerinle yandın sen :thumbup:
Seni Pistte ALLAH Katına Çıkartıcam ...Sözüm Olsun
puhahahahahahahahahahahahahahahaahha[/quote]
benim ALLAH katına çıkışım biraz sıkıntılı olabilir...:biggrin:..cehennem tarafına doğru inişlerde daha başarılıyım...:lol:
[quote=mage;137576]öyle olucak 8)
zati bi yandan çalışıp bi yandan size laf yetiştirmek zor oluyor , gerekli performansı gösteremeyebilirim :closedeyes:
ammma bu arada beyfendi sizinle pek kapışmayı düşünmüyorum zira zayıf noktalarımı biliyorsunuz :PP adil bi dövüş olmaz :glare:[/quote]
hoş bi eşleşme olmayabilir tabii...bir de şimdi kıyamam falan..:001_smile:sen başka bi rakip bul kendine...
[quote=oliver_han;137582]yettim la_hawle... nerede kalmıştık arkadaşlar? ;)[/quote]
[quote=Night FLighT;137589]:thumbup::thumbup::thumbup:
La_Hawle'nin Bittiği an sarıkamış :o
YAŞASIN KÖTÜLÜK :lol:[/quote]
yetiş oliver..beni sarıkamış'a gömmeyi planlıyorlar..:o...işin garibi bu hain planların mimarlarından biriyle aynı kanı taşıyorum...:ohmy:
[quote=mage;137583]merci canım kendisi ile ben uğraşamıycağdım tarafsız biri tarafından icabına bakılaması iyi oldu woww[/quote]
[quote=Night FLighT;137589]:thumbup::thumbup::thumbup:
La_Hawle'nin Bittiği an sarıkamış :o
YAŞASIN KÖTÜLÜK :lol:[/quote]
[quote=la_hawle;137594]yetiş oliver..beni sarıkamış'a gömmeyi planlıyorlar..:o...işin garibi bu hain planların mimarlarından biriyle aynı kanı taşıyorum...:ohmy:[/quote]
korkma la_hawle mekan bizim... sana hiç bişi yapamazlar benim yanımda... :P night anladın sen onu... ;) :lol: