[quote=Seyirci;137507]hıyar ve the don uyarmıki acep :P[/quote]
Onu denemedim hiç ama hıyarla vodka çok güzel uyum sağlıyor :lol:
Printable View
[quote=Seyirci;137507]hıyar ve the don uyarmıki acep :P[/quote]
Onu denemedim hiç ama hıyarla vodka çok güzel uyum sağlıyor :lol:
[quote=la_hawle;137504]o zaman bi gün "içlik-hıyar", diğer gün de "çizgili pijama-atlet" öneriyorum...:lol:
iş bölümü yapalım..bir grup pazara, bir grup da manava gidip malzeme tedarik etsin...:thumbup:[/quote]
:lol::lol: görmek için sabırsızlanıyorum..
ama olmaz ki kızlar o zaman bizim de bir gün farklı bir konseptle çıkmamız lazım woww
[quote=la_hawle;137472]eski sandıkları karıştımaya başladım o zaman..bu akşamın sonuna kadar şortunuz hazır olur hanımfendi...:001_smile:
oldu olacak erkekler olarak "çizgili pijama-atlet" kombinasyonu yapalım...:lol:[/quote]
yavrucum lütfen renk kombinasyonuna dikkat edelim :closedeyes: sonra uyumsuz giyinmiş damgası yemek istemem Sarıkamış'ta :001_tongue:
[quote=iceman;137533]Kıskançlık 7 günahtan biridir... :P:lol:[/quote]
:o:o:o üstüme iylik sağlık ne kıskançlığıııı, tek derdimiz ortam şenlensin woww
ayrıca pardon ama donlu hıyarlı ve çizgili picamalı erkekleri kıskanacak duruma gelmedik daha :P
[quote=mage;137534]yavrucum lütfen renk kombinasyonuna dikkat edelim :closedeyes: sonra uyumsuz giyinmiş damgası yemek istemem Sarıkamış'ta :001_tongue:[/quote]
biz hıyar diyoruz, içlik diyoruz, çizgili pijama diyoruz, sen renk uyumuyla geliyorsun bana...:huh:..gelme bana öyle...:biggrin:
[quote=mage;137541]
ayrıca pardon ama donlu hıyarlı ve çizgili picamalı erkekleri kıskanacak duruma gelmedik daha :P[/quote]
Ne kıyafetler gördüm içinde adam yok, ne adamlar gördüm üzerine giyecek kıyafeti yok. Getirin be rakımıııı :P
[quote=Night FLighT;137542]:thumbup: puhahahahahahahahahahahahahahah:thumbup:
Yürü be Müge :thumbup:[/quote]
eyvallaah canım :thumbup1:
arkadaşlara gerekli cevabı pistte veririz artık :lol::lol:
[quote=la_hawle;137543]biz hıyar diyoruz, içlik diyoruz, çizgili pijama diyoruz, sen renk uyumuyla geliyorsun bana...:huh:..gelme bana öyle...:biggrin:[/quote]
içimden geliyor yapabileceğim bişi yok 8)
atsan atamazsın satsan satamazsın idare etcen artık :P:P
[quote=Night FLighT;137547]Ayyynennnnn Müge.....Canlarını Pistte Çok acı yakıcaz :cursing:[/quote]
kesinlikle :angry:
gördüğün gibi şimdiden sesler kesildi :closedeyes:
[quote=iceman;137533]Kıskançlık 7 günahtan biridir... :P:lol:[/quote]
morgan freeman & brad pitt aklıma geldi nedense... :P :lol: