yıldızlar da kayar durmaz yerinde... :P :D
kayak dünyası yıldızını boarda kaptırmadı... oliver... :P :D :D :D
Printable View
yıldızlar da kayar durmaz yerinde... :P :D
kayak dünyası yıldızını boarda kaptırmadı... oliver... :P :D :D :D
Bizi de ödünç aldı :D
5 yıl kayak deneyimi daha sonra 3 yıl board deneyiminden sonra, bende board diyenlerdenim. tabi ilk kullanmaya başladığınızda zor geliyo bünyeye. 100 defa kuyruk sokumunun üstüne düşmek ve erkekliğe b.k sürdürmeyip etrafa sanki hiç bişe yokmuş gibi tebessüm etmek zorunda kalmak binbir acı çekerken ama zevkli spor şeytan icadı işte...
[quote=oliver_han;123076]yıldızlar da kayar durmaz yerinde... :P :D
kayak dünyası yıldızını boarda kaptırmadı... oliver... :P :D :D :D[/quote]
Tabi kayaktan iyi bir teklif gelirse kayarım hiç acımam. Ama psikolojik olarak hazır değilim bir süre daha kayak da kalacağım camianın içi rahat olsun. Zaten bordda ha bire vücudum düz durmaya çalışıyor yan duramıyorum, yüzüm vadiye dönüyor sonra kırbaç gibi "Şllaapp!!" yere. Ben bıraksam kayak beni bırakmayacak gibi.
Bord camıasını araştırıyom da kulak memesi hariç her tarafa koruyucu gerekiyor bilhassa natice !?! için. kayak dersen ayarla ağırlıkları acil durumda kapsüller bıraksın kendini.
Ama bord seni ordan oraya çarpıyor terlik gibi.
DESİGNER, bende çok sayıda düşme stili geliştirdim. Hele adamın biri yakınımda ailesine kayak öğretiyordu. Bir düştüm koştu geldi dedi çok kötü düştün birşeyin var mı dedi, dedim "Ben zaten inecektim !???!!!" Sonra bir daha gördü bu düşüş farklı oldu dedi dedim kendimi geliştiriyorum :) Millete maskara olduk.
Tamamdir darcypete. Subat 10-15 arasi Palandoken. Bakalim kar bol ve Ejder acik olacak mi bu sefer. Board yapacagim tabi, size de gosteririm (bilekliginizi almayi unutmayin. Kaski da kiralarlar sanirim).
[quote=kartahtasi;123200]Tamamdir darcypete. Subat 10-15 arasi Palandoken. Bakalim kar bol ve Ejder acik olacak mi bu sefer. Board yapacagim tabi, size de gosteririm (bilekliginizi almayi unutmayin. Kaski da kiralarlar sanirim).[/quote]
Hımm teşekkür ederim ama bu sene palandöken e gelemem sanırım.. ankaradayım ve yakın yerlere gidebilirim..kartalkaya en ideali gibi.. siz nerdesiniz? (bu arada bileklik alacağım ama kask gerekli mi emin deilim )
hmm doğru yolu bulan arkadaşlar... ne güzel...
heyecanın tadını aldınız bi kere...
yan yan kaymak garip gelse de bu yeni deneyimin keyif verdiği kesin...
pes etmek yok, düşmeye devam (pardon boarda devam dicektim)...
Eger snowboard yapacaksaniz ogrenirken (ve sonrasi da) "mutlaka" kask lazim. Bileklik kesin. Tepe asagi arkaniza dusme olasiliginiz var. Basinizi buza carpabilirsiniz. Mazallah...
Ben de Ankara'dan Erzurum'a ucuyorum (Ankara'da yasamiyorum). Anadolu Jet iyi fiyatlar var. Bolu'ya cikmak bir dert benim icin. Biraktim Kartalkaya'yi. Ancak turla olur. Ozelime yazin ona gore plan yapilir. Kar tutkusundan da arkadaslar gelir belki Palandoken'e de. Bir gun de Sarikamis yapmayi dusunuyorum. Gunubirlik. Ozledim.
Pis kayakçılar :P Herkes bir gün boardcu olacak :lol:
[quote=nuestra;123587]Pis kayakçılar :P Herkes bir gün boardcu olacak :lol:[/quote]
pis bortçu by pino... :P :lol: