neyse bikiniyi duyunca şort daha bi sıcak geldi woww
artık la_hawle den bi tane edinirim :001_huh: zati onunkiler bana pantalon olur :biggrin:
çok saol :thumbup: bakalım inşallah bi aksilik çıkmaz da geliriz.
Printable View
neyse bikiniyi duyunca şort daha bi sıcak geldi woww
artık la_hawle den bi tane edinirim :001_huh: zati onunkiler bana pantalon olur :biggrin:
çok saol :thumbup: bakalım inşallah bi aksilik çıkmaz da geliriz.
boss bana mage'lerin kimlik bilgileri ve iletişim numaralarını özel mesaj atarsan sevinirim... ;)
bi bu eksikti... :P :D
[quote=mage;137442]neyse bikiniyi duyunca şort daha bi sıcak geldi woww
çok saol :thumbup: bakalım inşallah bi aksilik çıkmaz da geliriz.[/quote]
valla olur adam biraz uzuncana :D
[quote=mage;137442]neyse bikiniyi duyunca şort daha bi sıcak geldi woww
çok saol :thumbup: bakalım inşallah bi aksilik çıkmaz da geliriz.[/quote]
eski sandıkları karıştımaya başladım o zaman..bu akşamın sonuna kadar şortunuz hazır olur hanımfendi...:001_smile:
oldu olacak erkekler olarak "çizgili pijama-atlet" kombinasyonu yapalım...:lol:
[quote=la_hawle;137472]eski sandıkları karıştımaya başladım o zaman..bu akşamın sonuna kadar şortunuz hazır olur hanımfendi...:001_smile:
oldu olacak erkekler olarak "çizgili pijama-atlet" kombinasyonu yapalım...:lol:[/quote]
ahahah sarıkamışlılar daha gelmeden dağdan atacaklar bizi yaw :lol::lol:
[quote=la_hawle;137472]eski sandıkları karıştımaya başladım o zaman..bu akşamın sonuna kadar şortunuz hazır olur hanımfendi...:001_smile:
oldu olacak erkekler olarak "çizgili pijama-atlet" kombinasyonu yapalım...:lol:[/quote]
iclik ve hiyar superdir.. ben baslatiorum trendi varmi katilan..
:D
ele de hiyarlari alcaz.. super..
ben şort getireyim diyordum ama sadece bayanlar giyecekmiş olmadı kısmet değilmiş ne yapalım :lol::lol:
[quote=LuNiZ;137478]iclik ve hiyar superdir.. ben baslatiorum trendi varmi katilan..
:D
ele de hiyarlari alcaz.. super..[/quote]
yettim gari...+1..:thumbup:
[quote=Night FLighT;137487]Erkek kartutkunları da şort giyecek
sorunuz ; Gökbey[/quote]
bozdum ben o oyunu.. eheh biz lahawle ile iclik hiyar yapcaz :D
hatta an itibariyle gokbey de okledi :D