-
Ynt: Kar geliyor!
[quote=murat55516 ]
aynı haberi ben vericektim şimdi bursa şehir merkezine bile kar yağıyosaULUDAĞI düşünmek bile çok güsell ;D
[/quote]
Evet ben de aynı haberi yazcaktim...O zaman kar yağışının hala devam ettiğini söyleyeyim bari.. ;D ;D ;D
Ama İzmir'de nerdeyse 20 derece hava şu an... :o :o :o
-
Bolu'da Kar Yağışı Devam Ediyor
Salı, 27 Kasım 2007
Bolu'da etkisini artıran kar yağışı hayatı ve ulaşımı olumsuz etkilerken, tatilcileri sevindirdi.
Bolu Dağı'nda kar ile birlikte devam eden sis nedeniyle görüş mesafesi yer yer 10 metreye kadar düştü.
Bolu Dağı'nda kar kalınlığının 5, Abant'ta 10, Kartalkaya'da ise 25 santimetreye ulaştığı bildirildi. Bolu Dağı, Abant ve Kartalkaya'da etkisini artıran kar yağışı ulaşımı olumsuz etkilerken, aynı zamanda Türkiye'nin önemli turistik mekanlarından biri olan bölgeye gelen tatilcilerin yüzünü güldürdü.
Şehir merkezinde de sabah saatlerinde yağmur sonrası başlayan kar yağışı, öğleden sonra da zaman zaman etkili olmaya devam ediyor. Etkili ve soğuk rüzgar eşliğinde yağan kar yağışı insanları da olumsuz etkiliyor. Kar yağışı ve rüzgarla beraber hava sıcaklığı da düştü
hadi ya accık daha yasın söle 50 cm fln hafta sonu ordayıs İNşşş
-
Bursada kar yağışı azaldı ama dağın eteklerine çıktım az önce heralde zirvede 50 cm gibi kar olmuştur ;D diye tahmin ediyorum
-
murat cıddımısın
kesın varmıdır
-
-
yagdır mevlam karrrrrrr :)
-
;D Allah dualarımızı kabul etti .. amin.
-
ali emre erzuruma gelmion mu? :D
-
[quote=tofun ]
murat cıddımısın
kesın varmıdır
[/quote] valla kesin değil ama bu gece bi dağ yolu yapıcam sanırım :) kar kalınlığına bakıcam gece girebilirsem siteye yazarım
-
süper ya umudum artıyo git gide ;)