Cevap: Kayak Merkezlerinden Webcam Görüntüleri
Erciyesi canlı kamera ile 7/24 izleyebilir hava durumu hakkında görüntülü bilgi alabilirsiniz.
[URL="http://www.erciyesteleski.com"]www.erciyesteleski.com[/URL]
75. YIL ERCİYES TELESKİ
Arkadaşlar Sarıkamış ve Palandöken görüntüleri yok hiç.
Adres mi değişti yoksa faal değil mi kameralar.
Yoksa kameralar tırtladı mı
Evet ya Palandökenin görüntüsü iğrenç olsada dandi kbiryeri göstersede rent-a-playda bir cam ıvar Geçe nsene SArıkamış Toprak hotel veriyodu görüntü ne güzel izleyip mutlu oluyordum.Telesiyejle çıkanları,kayanları cortlamış kameralar biz izleyemiyoruz haksızlık.Kartalkayaya bakmak zorundamıyım:D Birde çamkarın camı falan yokmu??
[quote=whitesnow;111323]Evet ya Palandökenin görüntüsü iğrenç olsada dandi kbiryeri göstersede rent-a-playda bir cam ıvar Geçe nsene SArıkamış Toprak hotel veriyodu görüntü ne güzel izleyip mutlu oluyordum.Telesiyejle çıkanları,kayanları cortlamış kameralar biz izleyemiyoruz haksızlık.Kartalkayaya bakmak zorundamıyım:D Birde çamkarın camı falan yokmu??[/quote]
çamkarın camları buz tutmuş kardeş... kaloriferler yanmıyormuş... :P :lol:
=) ya gerçekten Sarıkamşı izleyecek biryer yokmu biliyorsan yaz
Neden Uludağ'da hiç görüntü alınamıyor. Ayda yılda bir kar yağacak seyredelim dedik, tam o sırada kameraların hepsi kapalı!
evet uludağ'ın şuandaki durumunu bende merak ediyorum haftasonu gitmeyi planlıyoruz ama yeterli bilgi yok kar durumu hakkında
Pistlerin içler acısı halini kimse görmesin diye kameraları açmıyorlar sanırım.
[quote=Bombadillo;114307]Pistlerin içler acısı halini kimse görmesin diye kameraları açmıyorlar sanırım.[/quote]
evet büyük ihtimalle, görenler gitmez çünkü. becerenı arıyıp sorayım bakıyım kar durumunu.
Erciyesteki kar yağışı çok harika izleyin. [url]http://www.erciyesteleski.com/canli.asp[/url]
Neden Uludağ şimdiye kadar böyle kar almadı hayret.