Cevap: 17-21 Mart 2010 Sarıkamış Çamkar Otelde Yapılacaklar
[quote=Mert Toraman;136588]
Sarıkamış: Bugün yeni bir pist açıldı ve ilk defa kaydık bu pistte, çok keyfiliydi.
Mert Toraman
[URL="http://www.merkezdukkan.com/"][/URL][/quote]
[quote=nuestra;136591]Hadi gözümüz aydın :thumbup:[/quote]
İnşallah bahsedilen Karanlıkdere pistidir bu...
[quote=gokbey;136620]İnşallah bahsedilen Karanlıkdere pistidir bu...[/quote]
yarına öğrenirim orasımı değil mi:)
[quote=blizzard;136665]yarına öğrenirim orasımı değil mi:)[/quote]
sen de bilmiyosan :)
bizim geldiğimiz tarihlerde orada olacak mısın?
[quote=Baki;135508]sarıkamışa geleceklerin hepsi kaymayı biliyormu_? yok bilmeyen varsa bi arkadaş getiricem biz kayarken canı sıkılmasın otelde..[/quote]
ben bilmiyorum babuş
[quote=gokbey;136620]İnşallah bahsedilen Karanlıkdere pistidir bu...[/quote]
Karanlıkdere pisti iki gündür öğlene kadar deneme amaçlı açıldı... Ben de deneklerden biriydim.. Çok şükür sağ salim denedik :) Benim gördüğüm birbiriyle kesişen 3 tane yeni pist açılmış oldu.. Hele bir tane bolkar olarak bırakılan pist var ki her snowboardçunun hayali diyebilirim.. Sarıkamış rüya gibi bir yer...
[quote=exca;136830]Karanlıkdere pisti iki gündür öğlene kadar deneme amaçlı açıldı... Ben de deneklerden biriydim.. Çok şükür sağ salim denedik :) Benim gördüğüm birbiriyle kesişen 3 tane yeni pist açılmış oldu.. Hele bir tane bolkar olarak bırakılan pist var ki her snowboardçunun hayali diyebilirim.. Sarıkamış rüya gibi bir yer...[/quote]
5 nolu pistten daha mı zor karanlıkdere???
[quote=bkaan;136839]5 nolu pistten daha mı zor karanlıkdere???[/quote]
5'in en başındaki dik bölüm gibi bir kaç yer var orada... Belki biraz daha zor denilebilir ama öyle abartı bir zorluğu yok gibi... Bir de orada çalışanlardan biri eğimi %37 dedi.. Belki bu bir fikir verebilir...
[quote=exca;136840]5'in en başındaki dik bölüm gibi bir kaç yer var orada... Belki biraz daha zor denilebilir ama öyle abartı bir zorluğu yok gibi... Bir de orada çalışanlardan biri eğimi %37 dedi.. Belki bu bir fikir verebilir...[/quote]
5 in başı dik gerçekten, tabi bana göre...dikkatli kaymak lazım demekki..teşekkürler..
[quote=gokbey;136680]sen de bilmiyosan :)
bizim geldiğimiz tarihlerde orada olacak mısın?[/quote]
abi iş durumlarına bağlı vla ama orasıyla yatıp kalkıyorum şu an istek çok yani:))
[quote=exca;136830]Karanlıkdere pisti iki gündür öğlene kadar deneme amaçlı açıldı... Ben de deneklerden biriydim.. Çok şükür sağ salim denedik :) Benim gördüğüm birbiriyle kesişen 3 tane yeni pist açılmış oldu.. Hele bir tane bolkar olarak bırakılan pist var ki her snowboardçunun hayali diyebilirim.. Sarıkamış rüya gibi bir yer...[/quote]
2 sene önce oradan kaymıştım 6 nolu pistin biraz daha dik versiyonu gibiydi:))