Cevap: Snowboard mu ? Kayak mı ?
[quote=nitebore;120043]yani sopa gibi duranlar kayak kiviranlar bord mu yapsin diyorsun ???:001_tongue::biggrin:[/quote]
ahahaha,biz her yöne hareket etmede özgürüzde asıl sopaya takılı kayanlar sizler değilmisiniz apla,ayaklar bağlı :001_tongue:
[quote=bkaan;120054]niye zigana da siz kalktınız oynadınız ben kalktım mı? " Ezel " kıvırır mı hiç yaa...
sen onu bırak da..nitebore a cevap ver..hanım efendi bize sopa dedi sopa ....yani odun..yani kalas..:ohmy: :D[/quote]
abicim verdim cevabı en kralından :lol:
[quote=Winter Park;120041]ben isterim nite'cım bana öğret sen pls, ltf tşk :001_smile::001_smile::001_smile:[/quote]
elimizden geldigince, her zaman ;)
[quote=twintip yeti;120125]oliver bolkar için boarda ne gerek var, sana şöyle güzel bi freeride kayak ayarlayalım, sıkıldım bolkarda sadece boardcularla kaymaktan :D[/quote]
babuşş benim derdim kayağımla değil dizimle... :001_smile: girersem bolkarda boardcunun kralını tanımam... sonra aşağıdan doğru hastaneye... :P :lol:
[quote=oliver_han;119918]tabi hiç kayak yapmadan hakkında atıp tutan pek çok arkadaşın varlığı da bizim millete özgü bir fanatizm olarak dipnotta kalsın... ;)[/quote]
+1...10 numara...%100...sonuna kadar...vs...vs...
[quote=oliver_han;120176]babuşş benim derdim kayağımla değil dizimle... :001_smile: girersem bolkarda boardcunun kralını tanımam... sonra aşağıdan doğru hastaneye... :P :lol:[/quote]
tüh ya, yeni diz ayarlayalım dicem de, zor be abi...:D
[quote=oliver_han;119918]bu vesileyle bir kez daha yazayım... toplamda 5 gün kadar denedim board yapmayı ama maalesef alışamadım, alışamıyorum...
dizlerimdeki sorun nedeniyle kayakla bolkara girdiğimde bir miktar acı çekiyordum... boardun yüzeyinin geniş olması, tekniğinin basitliği, rotasyona izin vermesi gibi sebeplerle denemek farz olmuştu... pistte kayak, bolkarda board hesabı... ;) hatta biraz daha ilerletince kendi boardumu kullanırım diye ekipmanı da tamamlamıştım...
sonuç: sevemedim, alışamadım... denemelerimde ciddi düşüş yaşamadım belki ama mecburi oturuşlar, dizlerin üzerinde durmalar ve pek tabi rotasyon inanılmaz rahatsızlık verdi, vermeye de devam etti... haliyle boardun aradığım ilaç olmadığını anladım... ;)[/quote]
üzüldüm. kendine board satın alacak kadar kafaya koymuştun halbuki.
şimdi ben kiminle uğraşıcam :o
[quote=gokbey;120527]üzüldüm. kendine board satın alacak kadar kafaya koymuştun halbuki.
şimdi ben kiminle uğraşıcam :o[/quote]
canımız sağolsun abicim, gönüller bir nasıl olsa... ;)
[quote=gokbey;120527]üzüldüm. kendine board satın alacak kadar kafaya koymuştun halbuki.
şimdi ben kiminle uğraşıcam :o[/quote]
benimle uğraş abicim :001_smile:
tahtaya nası bakıyosun?
bu arada: snowboard mu, kayak mı? BOARD...
asıl soru: freeride mı, freesytle mı? FREESTYLE...
Snowboard... FreeRide (FreeStyle cok belime agri veriyor-ne o jump/hump).
Ben kayaktan snowboard'a gectim, sebebi de dizlerimin agirmasi idi (bumps/moguls). Snowboard'a gectim ve dizlerim daha iyi durumda simdi. Inis cok daha rahat (FreeStyle olmazsa). Arada sicriyorsun tabi. Gencligi hatirlamak icin. :)
Uzuldum oliver_han'in gecisinin zorluguna. Benim de ilk yilim zorlu olmustu. Omuzuma da mal oldu tabi. Ama simdi daha mes'udum! :)