[quote=Palpatine;96527]Cumartesi Proshop WAX gününe kimler gelebilir ?
1- Palpatine[/quote]
canla konusmadim gerci ama biz gelebiliriz sanirim.. saatine bagli.. sabahtan antrenmanimiz var..
Printable View
[quote=Palpatine;96527]Cumartesi Proshop WAX gününe kimler gelebilir ?
1- Palpatine[/quote]
canla konusmadim gerci ama biz gelebiliriz sanirim.. saatine bagli.. sabahtan antrenmanimiz var..
Emrah pek niyetli yok gibi, ama biz cuma-cumartesi dükkandayız, bekleriz.
Kış sonu bakımı yaptırmamış tüm üyelerimizin boardlarını ve kayaklarını geri çağırıyoruz :)
19 Mayıs 2009 , Saat 14:00 17:00 arasında ;
Tüm kayak ve board sever arkadaşlarımızı ücretsiz kış bakım waxlarını yaptırmak üzere PROSHOP a bekliyoruz.
Bir yandan bakım yaptırıp bir yandan da bakım eğitimi alacağımız ve bu eğitimi tüm üyelerimizde paylaşacağımız bu eğlenceli aktivitemizde sizleri de görmek isteriz.
Kayak Uzmanı Adem hocamıza da ufak bir süpriz doğum günü partisi vereceğiz ;)
Board bakımı hakkında bilgi almak ve katılım listesine adınızı yazdırmak için aşağıdaki adrese tıklayınız...[URL="http://www.kartutkusu.com/kayak-ve-snowboard-malzemeleri/60-kayak-snowboard-bakimi-ve-wax-nasil-yapilir-4.html#post49920"]
[/URL]
19 Mayıs 2009 Wax Etkinliğine Katılmak İsteyen Üyelerimiz ;
1- Palpatine
2- noperler
3- Luniz
4- nitebore
şimdi istanbulda olmak vardı .... .... :afro:
ben kendi bakımımı yaptım gerçi ama orda canlı görmek isterdim
İmkan olursa wax bakımını video ile çekmeyi de düşünüyorum.
Amaç Kar Tutkunlarını elimizden geldiğince bilinçlendirmek ;)
[quote=Palpatine;98010]İmkan olursa wax bakımını video ile çekmeyi de düşünüyorum.
Amaç Kar Tutkunlarını elimizden geldiğince bilinçlendirmek ;)[/quote]
süper olur :001_smile:
Ben de yarın öğleden sonra katılmak isterim. Listeye eklerseniz sevinirim.
[quote=Ohzman;98012]Ben de yarın öğleden sonra katılmak isterim. Listeye eklerseniz sevinirim.[/quote]
19 Mayıs 2009 Wax Etkinliğine Katılmak İsteyen Üyelerimiz ;
1- Palpatine
2- noperler
3- Luniz
4- nitebore
5- Ohzman
yer neresi acaba?
[quote=Xtreme;98014]yer neresi acaba?[/quote]
Adres: Atatürk Cad. Pıtrak Sok. 16A Anadolu Hisarı İstanbul
Telefon: +90 216 4657755 Fax: +90 216 4657590
Anadolu yakasından 2. köprüye doğru girip son çıkıştan çıkacaksınız.
Anadolu Hisarı çıkışından çıkıp otobanın üzerinden geçip sahil tarafına doğru inerken bir kaç kilometre sonra solda.
[QUOTE=Palpatine;98013]19 Mayıs 2009 Wax Etkinliğine Katılmak İsteyen Üyelerimiz ;
1- Palpatine
2- noperler
3- Luniz
4- nitebore
5- Ohzman
6-sakiiin
bende gelmek isterim. teşekkürler.
Bende arabada yer olabilir, ümraniye yada Ataşehir tarafından gelme ihtimali olan varsa geçerken alabilirim ;)
valla 2 gibi cikip gidiyoruz.. gelenler ile orda gorusuruz.. :)
Ben giderken Fotoğraf makinasını getiricem , Luniz istersen sende getir , video konusunda rahat olalım ;)
Biz çıkıyoruz , gelmek isteyenler 506 330 25 00 nolu telefondan ulaşabilirler ;)
Özür dilerim işim uzadı bugün, gelemedim. İnşallah yarın bırakacağım board'u.
[quote=Palpatine;98052]Biz çıkıyoruz , gelmek isteyenler 506 330 25 00 nolu telefondan ulaşabilirler ;)[/quote]
bu kimin telefonu boss? :afro:
[quote=oliver_han;98059]bu kimin telefonu boss? :afro:[/quote]
Benim cebimdi abi ;)
Bi yandan da çektiğimiz video yu hazırlamaya çalışıyorum ;)
[quote=Palpatine;98061]Benim cebimdi abi ;)
Bi yandan da çektiğimiz video yu hazırlamaya çalışıyorum ;)[/quote]
tamamdır kayıt altına aldım babacım... ;)
Tamamdır abi :)
Video yu bitirdim yuklemeye basladım , yaklaşık 20 dakka sonra servise hazır ;)
bende tesisteki kayakların bakımını yaparken videoya çekip göndereyim sana boss yayınlarsın artık sitede bizim bakım işi biraz uzun sürer gerçi ama olsun (yaw 47 çift kayak bir hafta sonunda bitermi dersiniz ):PP:PP
Eğitim videosu birazdan geliyor, fotoları da eklemeye başlıyorum ;)
Proshop a bu etkinliğimize verdiği destekten dolayı teşekkür ederim :thumbup1:
[B][ame="http://www.dailymotion.com/kartutkusu/video/15682775"]Dailymotion - KAYAK VE SNOWBOARD BAKIMI VE WAX NASIL YAPILIR ? - a Spor ve Ekstrem video@@AMEPARAM@@http://www.dailymotion.com/swf/x9c4wn@@AMEPARAM@@x9c4wn[/ame]
[/B]
gözel olmuş kamerana sağlık :thumbup:
eline sağlık abicim...
abi super olmus yaaaa bayildim :D ahahahahahah bende direk malzemeci formatinda arkadan yetistiriorum ne eksikse ehahahahahah.. :d
super olmus abi.. aynen devam edelim bu konsepte bence.. ;)
emeği geçenlerin ellerine sağlık. boardlarınız sezona kadar rahat rahat yaz uykusuna yatabilir artık :001_smile:
Kartutkusu olarak Kayak ve Snowboard sektörüne bir nebze de olsa katkı sağlayabiliyorsak ne mutlu bizlere :thumbup1:
teşekkürler proshop teşekkürler kartutkusu:))
Proshop 'a , canımızı tatlı çektirten Defne Hanım'a , Değerli sunucumuz nite ve yardımcısı Luniz Bey'e , Kameraman Emrah Bey sonsuz teşekkürler veeee son olarak alkışlar da Hocamıza gidiyorrrr :afro:
Emrah bu şekilde başka girişimleride bekliyoruz meseeelllllaaaa kayak ve board üretimi yapan bir fabrika gezisi nasıl olur aceppp :blushing:
[quote=pellinn;98109]Proshop 'a , canımızı tatlı çektirten Defne Hanım'a , Değerli sunucumuz nite ve yardımcısı Luniz Bey'e , Kameraman Emrah Bey sonsuz teşekkürler veeee son olarak alkışlar da Hocamıza gidiyorrrr :afro:
Emrah bu şekilde başka girişimleride bekliyoruz meseeelllllaaaa kayak ve board üretimi yapan bir fabrika gezisi nasıl olur aceppp :blushing:[/quote]
Ehue geçen sene Rize de bir çay fabrikasına girip bütün üretim aşamalarını anlatarak ve dinleyerek video ya çekmiştim, onu versem olmaz mı :afro1::afro::thumbup:
Bu söylediğini Türkiyede yapma şansım yok ama yurt dışında böyle bir imkan bulabilirsem seve seve yapabilirim , ne demişler bilgi paylaştıkça artar ;)
[quote=Palpatine;98118]Ehue geçen sene Rize de bir çay fabrikasına girip bütün üretim aşamalarını anlatarak ve dinleyerek video ya çekmiştim, onu versem olmaz mı :afro1::afro::thumbup:
Bu söylediğini Türkiyede yapma şansım yok ama yurt dışında böyle bir imkan bulabilirsem seve seve yapabilirim , ne demişler bilgi paylaştıkça artar ;)[/quote]
Seni ne kadar zorlayabilirim diye bakim dedim ama olmayacak bir şey değil yawww ;)