Her gece her gece. Çalışmak ayrı bir zevk :)
Printable View
Her gece her gece. Çalışmak ayrı bir zevk :)
[quote=karkedisi;159551]saat 4.. gece çalışmaya bayılıyorum.. [/quote]
+1903
Elimde kahvem ve sigaram. Bende çok severim.
yahu şu başlık altına hiç yazı yazamadım erken uyuduğumdan dolayı ;)
Acaba 'Erken uyuyanlar' diye bir konu mu açsam ne yapsam :lol::001_tt2:
Yok anladım ki gece zaten uyuyamayan insanların bi de günduz uykusu uyuması hiç hayırlı olmuyormuş :001_tt2: :001_tt2:
Bari başka uyuyamayan da olsaydı bu akşam :(
Bi saattir kendi kendime yazıp duruyorum :001_tt2: :lol:
yanlizlik omur boyu guzel bir mfo sarkisidir :001_tt2:
aldin serumlari, gunduz uykusunu, enerjiyi, 2 gun uyumazsin sen daha
[quote=Gambit;160727]yanlizlik omur boyu guzel bir mfo sarkisidir :001_tt2:
aldin serumlari, gunduz uykusunu, enerjiyi, 2 gun uyumazsin sen daha[/quote]
Gerçekten uyuyamıycam galiba :(
yarım saattir yapmadığım kalmadı ama nafile ...
Kuzu saymak iyi bir uykuya dalma yöntemi diil, taze denendi :001_tt2: :lol:
şööle damar yolundan güzel bir ağrı kesici... bak nasıl da uyuyorsun mage bacı... ;)
Buyrunnnnn...
Herkes nerede? Uyudumu bütün ahali ? :)
naber nue :)
[quote=Gambit;162475]naber nue :)[/quote]
Sağol Gambit senden nabbbberrr ? :)
3 saatlik uykuya ragmen fena degil, gun sayiyorum geliim diye, 18 i ordayim
Ooo süper. Birşey kalmamış. Ne kadar süre Antalya'da kalıcaksın? Bende Haziran ayında 2 haftalığına St.Petersburg'a gidiyorum ama en fazla 2 hafta :)
Belli degil dostum, ama 2 hafta civari olur sanirim benimki de
Birtanede burda :blink:
gerilerden gelen oliver'da ekibe katılıyor... ;)
fosur fosur uyuyor(d)um. gürültü etmeyin ;)
Hoooppp...
gun icinde ne zaman bu konuya goz atsam, gecenin korunde bir sekilde uyanıp konuya dahil oluyorum :(
[quote=Emrah;162653]gun icinde ne zaman bu konuya goz atsam, gecenin korunde bir sekilde uyanıp konuya dahil oluyorum :([/quote]
:)
son 48 saatte toplamda 5 saat uykuyla duruyorum. Zıpkın gibiyim :))) Welcome to club :)
[quote=nuestra;162656]:)
son 48 saatte toplamda 5 saat uykuyla duruyorum. Zıpkın gibiyim :))) Welcome to club :)[/quote]
cok iyi olma durumu seni yaniltiyor olabilir Nue. Farkinda olmadan yoruluyorsundur, bu reflekslerinin yavaslamasina ve dikkatinin dagilmasina sebep olur. Hip notics e giderken veya sehir icinde araba kullanirken bir anlik dalginligin, hayatin boyunca pisman olabilecegin bir seye sebep olabilir. Antalya'li bir hemsehrin ve kardesin olarak bir an once duzenli uyku uyudugun bir yasama gecmeni isterim.
Topic pek bi asagilarda kalmis icim elvermedi ..
rahat rahat uyu bacım... nöbetteyiz...
[IMG]http://img39.imageshack.us/img39/9967/97675666.jpg[/IMG]
Yastığa beş kala uyuyan biri olarak,uyku düzensizliğimi minik kuzuma borçluyum :ohmy::closedeyes:
1
Bu topic için hatrı sayılır bi saatmi bilmiyorum ama hiç uykum yok hatta kahve bilem içesim var. yoksa çorbacı olayınamı girsem :confused1:
[quote=metalium;166298]Bu topic için hatrı sayılır bi saatmi bilmiyorum ama hiç uykum yok hatta kahve bilem içesim var. yoksa çorbacı olayınamı girsem :confused1:[/quote]
Birisi kahve mi dedi.Ay olsa da hazır bende ic sen.ne guzel olardi:)
Biri
Biri Belçika'da, biri Ankara'da, biri İstanbul'da. 3'ü 1 araya gelip Nescafe 3'ü 1 arada içse ne güzel olurdu.
Halen çalışmaktayım. Bi sigara molası vermeli.
[quote=Maverick;166300]Biri Belçika'da, biri Ankara'da, biri İstanbul'da. 3'ü 1 araya gelip Nescafe 3'ü 1 arada içse ne güzel olurdu.
Halen çalışmaktayım. Bi sigara molası vermeli.[/quote]
Aa 3 u bir arada nescafe,tr de ictiyim En sevdiyimde:).
Bir mola da ben mi versem¿¿¿
[quote=Extreme;166301]Aa 3 u bir arada nescafe,tr de ictiyim En sevdiyimde:).
Bir mola da ben mi versem¿¿¿[/quote]
[IMG]http://blogs.uab.cat/travellingaroundtheworld/files/2009/04/cup-of-coffee.jpg[/IMG]
Kokusunda davet var.
sigaraninmi kahveninmi:)
[quote=Extreme;166305]sigaraninmi kahveninmi:)[/quote]
Her ikisi de. Sen kullanıyor musun ?
[quote=Maverick;166306]Her ikisi de. Sen kullanıyor musun ?[/quote]
Malesef bende arkadas kurbanlarindanim.(bazi kimselerinin verdikleri laf,ve benim gicik olduyum laf,hep arkadaslarin uzerlerine atarlar)
Ben yakında bırakıyorum kısmetse. Kafaya koydum ciddi anlamda.
bende ramazan ayin da tekrar denemeyi dusunuyorum birakmak icin:).belki bu sefer olar
[quote=Extreme;166312]bende ramazan ayin da tekrar denemeyi dusunuyorum birakmak icin:).belki bu sefer olar[/quote]
Her ramazan oruç vesilesi ile bırakırım diyorum, ama iftar sigarasının tadı sayesinde daha çok bağlanıyorum.
[quote=Maverick;166313]Her ramazan oruç vesilesi ile bırakırım diyorum, ama iftar sigarasının tadı sayesinde daha çok bağlanıyorum.[/quote]
Gecen seneydi ramazanda hemde ilk 3gunusunde denedim olmadi.Baktim psikopata baliyorum resmen:)
[quote=Extreme;166314]Gecen seneydi ramazanda hemde ilk 3gunusunde denedim olmadi.Baktim psikopata baliyorum resmen:)[/quote]
Gel aynı anda bırakalım. Sinerji başlatalım.
[quote=Maverick;166315]Gel aynı anda bırakalım. Sinerji başlatalım.[/quote]
Tamam ama ramazan ayinda o zaman.Ramazanin ikinci haftasinda,mide ve beyin ilk hafta niyetli olmama alismis olacak,ikinci hafta da+ nikotinsiz.
¿¿¿Tamam?