arkadaslar uludag tv webcami açın ve kar yağışını bakınn süperr:))
Printable View
arkadaslar uludag tv webcami açın ve kar yağışını bakınn süperr:))
Kartepe de bi ocak günü olmasına rağmen bu gün yani 27 ocak 2007 de kar yok
bu havalar cok fena hiç iş değil........ >:(
butun gun webcamin basındaydin valla uludag icin cumartesi gecesi 36 cm kar yağcak diyolar ama su an için gayet yıldızlı mis gibi bir hava gözüküyo webcamde >:(, bgn topu topu bi 10 dakka atıstırdı sonra durdu, duruş o duruş. valla artk ruh hastası olcam bi haftadır kar gelcek kar gelcek hicbiseyin geldigi yok bıktım artk ya
[url]www.Uludag.tv[/url] deki kameradan Beceren e yağan karı görünce benimde içim rahatladı biraz , akşam üzeri Kartepe yi arayan oldumu aranızda kar yağıyormuymuş bu gece ?
Ben gece yatmadan oteli arayacağım , eğer iyi bi yğış olursa sabah erkenden yeni kayak taşıyıcım ile doğru Kartepeeee :)
uludag.tv yi bir açtım kar yağmıyor, çığ düşüyordu adeta :o
yarın burda hiçkimse olmayacak herkez kayıyor olcak heralde, bu karın kartepeye uğramaması imkansız ;D çok gerildik çok yıprandık ama sonunda artık umarsız çocuklar gibi kayabilicez..
bende biraz önce uludag.tv'yi actım baktım cok guzel kar yagıyodu ıcım gıttı. ohhh sızın gıdın kaymaya bızde burda fınallerle ugrasalım.. haksızlık ama bu :( ama az kaldı haftaya cumartesi bende davrasta olacagım 2-3 hafta doyasıya kayacagım.. ŞAFAK 6
arkadaşlar ben nie açamadı bu uludag tv yi,,,?????????
göremedik gitti şu kar yagışını?????
ben de açamamıştım çünkü bilgisayarında 'quicktime player' ın yüklü olması gerek webcamin acılmasi icin, onu yüklersen çalışır..
tamam deneyeyim bakalım ,,
teşekkulerrrr,,
[url]www.erciyeskayak.com[/url]
Biraz önce Kartepe Green Park Oteli aradım ve Bahadır bey ile görüştüm.
Müjdemi isterimmm , bir saat kadar önce çok yoğun bir kar yağışı başlamış ;D Fakat bu kadar yoğun ve rüzgarlı bir kar yağışında
pistleri açıp açamayacaklarına yarın sabah karar verebileceklermiş ;)
Sabah erkenden arayıp pistlerin durumunu öğrenip ona göre yola çıkacağım.
uludağa aralıksız 2 saattir deli gibi kar iniyor ama inanılmazda fırtına var glb yrn pistler açılamayabilir çünkü yağış ve rüzgarın öğleden sonrası durması tahmin ediliyormuş ama olsun yinede pistler kendine geldii pztsiden itibaren kayarızzz:))
uludağ tv de görmek istediğimiz görüntüler var pistler adam olucak sonunda
yaaaaaaaaaaa
ben Qicktime da indirdim ama hala göremiyorum yagışı ,,,
biri bana yardım etsin.. lütfennnnnnnnnnnn
ben yardımcı olayım sana verecegım adrese gıreceksın ordan o programı ındıreceksın ole ızleyebılırsın....
[url]http://java.com/tr/download/index.jsp[/url]
iii seyirler ;)
gerçi bu werdigim adres o sayfada wardı ama belkı gozden kacırmısındır dıe ;D
yok saollll kaçırmadım ama ben yukelemden sonra makınayı tekrar başlatmamıştım ,,,onu da emrah bey hatırlattı bana saolsunn,,
yinede ilginize teşekkurlerrr,,
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
NİHAYET İZMİR DE DE KAR GÖRDÜM.
BUGÜN BAKTIM HAVA SOĞUK.1000 METRE YÜKSEKLİĞİNDEKİ YAMANLAR DAĞININ ZİRVESİNDE AZ DA OLSA KAR VARDI.SPİL DAĞINDA İSE DAHA FAZLA.HAYIRLISI OLSUN.ACABA BOZDAĞ DA NE OLUYORRRR
ewet bugun ızmırdekı yuksek yerlere kar yagdı sehır merkezlerındede ucusuyordu buyuk ıhtımalle bozdaga da yagmıstır yuksek oldugu ıcın. insallah yagmıstırda bızde ızmırlıler olarak bozdaga veya spile turlar duzenlerız olmaz mı?
;D ;D ;D ;D
SEN İZMİR İN NERESİNDENSİN.
;D ;D ;D
bu arada snow forecast de 25 cm gösteriyo bozdağın olduğu yerleri..ben evden baktım spil görünüyo arka tarafları falan bembeyazdı. bu sezon geç de olsa ilk kez göründü..
AYRICA SNOW FORECAST DA 6 (ALTI) GÜNLÜK AYRINTILI HAVA DURUMUNU GÖSTERİYO BUGÜN BAKIN HEMEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D
hataydayım ben yesılyurt devlet hastanesının acil girişinin orda sen ????
BORNOVA/YEŞİLOVA SEMTİNDEYİM.
hımm ben aslen ıspartalıyım ama 4 senedir izmirdeyim ogrencıyım ama artık burda kalıyorum aılemde urlaya tasındı artık ıspartya davrasa turıst olarak gıdecem haftaya davrastayımm sonra ızmıre gelınce bozdaga veya spile gıtmeyi dusunuyorum olmazsa tur duzenleyıp hep beraber gıdebılırız ::) ::)
;D
İYİ İZMİR İ SEVDİNİZ YANİ.
DOKUZ EYLÜL DE Mİ ÖĞRENCİSİN BEN ORDAYIM DA.
NİHAYETT BEKLENEN KAR ERCİYES EDE UGRADI ARKADAŞLAR ,,, DÜN AKŞAMDAN BUGUN YANİ PAZAR 19.00 A KADAR ARALIKSIZ DEVAM EDEN KAR YAGIŞI SONUNDA PİSTLERDEKİ KAR KALINLIGI 60 CM YE ULAŞMIŞTIR,,,
HERKESE BOL KARLI VE ZEVKLİ GÜNLER DLİYORUM,,
[url]www.erciyeskayak.com[/url]
;D ;D ;D
VAYYY GÜZEL BİR HABER ERCİYES E NE ZAMANDIR BÖYLE KAR YAĞMIYORDU.
Şükür Allahıma bu günleride gördük , sezon uzun sürsede içimizdeki hasreti doya doya giderebilsek dağlarda :)
walla ben asker gibi şafak saymaya basladım artık subatın 3 unde ıspartada olacagım bugun aldıgım haber davrasa kar yagmıs ama sımdılık durmus olması lazım hafta ıcı dewamını beklıolar herkese hayırlı ugurlu olsun tum kartutkusu sıtesı uyelerıne bol karlı gunler ;D ŞAFAK 6
evet uzun zamandır böyle kar yagmamıştı,,, şu an 3 tane snowtrack adı verilen makınalarla tum pistler yarın sabaha hazır hale getireilecekmişş,,, ilgilenenlere duyurulur,,
[b]Marmara'da yarın da yağış bekleniyor [/b]
Bugün Marmara ile yurdun iç ve doğu kesimlerinde gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Yarın hava sıcaklığı batı bölgelerde azalacak. Marmara, batı Karadeniz ve İç Anadolu’nun kuzeyinde kar yağış bekleniyor.
Meteorolojik verilere göre, yurdun kuzey ve doğu kesimleri parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde doğu Karadeniz’in doğusu ile Doğu Anadolu’nun doğusu, akşam ve gece saatlerinde Marmara’nın doğusu, kuzey Ege’nin iç kesimleri, batı Karadeniz ile İç Anadolu’nun kuzeybatısı yağışlı, diğer yerler parçalı ve az bulutlu geçecek. Yağışlar; kıyılarda yağmur, iç kesimlerde kar şeklinde olacak. Marmara ile yurdun iç ve doğu kesimlerinde gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Hava sıcaklığı batı bölgelerde 1-3 derece artarken doğu bölgelerde hissedilir derecede (8-10) azalacak. Rüzgar; batı ve güneybatı, yurdun güneydoğu kesimlerinde kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif ara sıra orta, yurdun kuzey kesimlerinde kuvvetli ve fırtına şeklinde esecek.
Yarın hava sıcaklığı batı bölgelerde azalacak. Marmara, batı Karadeniz ve İç Anadolu’nun kuzeyinde kar yağış bekleniyor. Doğu Anadolu’da sabah saatlerinde kar yağışı olacak. Kıyı kesimleri az bulutlu ve diğer yerler de çok bulutlu geçecek.
5 büyük ilin hava durumu
iyi sevindim haberlere.kartepeye hayat gelicek gene :)
;D ;D ;D ;D
artık yağsın yahu turkish-wunderground da pazartesi yine kar gösteriyo izmirde....
;D ;D ;D
BU ARADA ULUDAĞDA KAR YAĞIŞI HALA VAR İSTEYEN İZLESİN.
[url]www.uludag.tv[/url]
;D ;D ;D :o :o :o :o :o
evet arkadaşlar ben bu kadar kar görünce şaşırdım. saklıkent de 6 gün içinde toplam : bi hesaplayım bi dk.....:
yaklaşık 160 evet 160 cm kar gösteriyo vayyy beeeeeeeeeeeeeeeeee.
YÜZALTMIŞ CM KAR
[url]http://www.snow-forecast.com/resorts/Saklikent.0to6top.shtml[/url]
offf ULUDAĞ DA DA NEFİS KAR YİNE BAŞLADI SÜPER YAĞIYO...
[url]www.uludag.tv[/url]
Snowforecast yine kampanya yaptı, 6 günlük tahminleri bugün herkes görebiliyor. 8)
Kartepe'de bugün Kartepe telesiyeji sisten dolayı kapalıymış sanırım, daha geniş bilgisi olan var mı, yarın sabahtan gitmeyi düşünüyorum da...
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
HEHEHEE İZMİR'E BU SABAH KAR YAĞDI.......
ya arkadaşlar kış mevsiminde bozdağ'a ya da spil'e yağmur yağma olasılığı var mı acaba havalar gene ısındı da????????????????????????????????? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ::)
türkeyede herşey mümkün..
yağbilir de.
Kayak alanları 1528 m. - 2157 m arasında. ve her 200 m de 1 derece hava soğuyor.
izmirde 15 derece ise bozdağda 7 derecedir :) e tabi bozdağ biraz 120 km kıyıdan içeride biraz da ordan soğucak. e artık gerisi allaha kalmış dua edelim kar yağısın :)
Bozdağ'da durum nasıl? Dün siteden mertoveco'yla konuştum, 7 cm kar varmış ::)