bugün ben kartepedeydim pistler-kar süperdi.
düzeltme-ek:
yolda açıktı zincirsiz çıkılabiliyordu
birde tavsiye: pazargünü sınırsız alıp(kalabalık yüzünden) 10 kereden az kayacaklar , 10 luk skipass alsınlar
Printable View
bugün ben kartepedeydim pistler-kar süperdi.
düzeltme-ek:
birde tavsiye: pazargünü sınırsız alıp(kalabalık yüzünden) 10 kereden az kayacaklar , 10 luk skipass alsınlar
kartepe 07.02.2010
[quote=sakiiin;128247]bugün ben kartepedeydim pistler-kar süperdi.
düzeltme-ek:
birde tavsiye: pazargünü sınırsız alıp(kalabalık yüzünden) 10 kereden az kayacaklar , 10 luk skipass alsınlar[/quote]
bende kartepedeydım bugun evt hersey guzeldı ama bıraz fazla ruzgar vardı tepede bıde zirvenın telesikisi kapanınca geyık alanı kuyrugu bı haylı uzundu ama bunlara rağmen cok cok eylendım bugun ..
Konu ile alakasız ama Kartepe'deki yaprağı dökülmüş ağaçlar ne ağacı bilen var mı?
Kartepede son kar durumunu bilen varmı arkadaşlar?
[quote=mehmetk;132633]Kartepede son kar durumunu bilen varmı arkadaşlar?[/quote]
en son pazartesi kar tepedeydim durum hic iyi degildi pistlerin bir cogu acılmıstı toprak taslar bıtek zırve den asagı ınebılıyodun en duzgn pisti burasıydı. geyık alanı tamam tehlıkeliydi cunku hertaraf taş toprak.
ama dun cok saglam kar yagdıysa gıdılebılır ıyı bır yagıs olmadan kartepeye gıtmek gereksızdır.
[quote=ouz;132839]en son pazartesi kar tepedeydim durum hic iyi degildi pistlerin bir cogu acılmıstı toprak taslar bıtek zırve den asagı ınebılıyodun en duzgn pisti burasıydı. geyık alanı tamam tehlıkeliydi cunku hertaraf taş toprak.
ama dun cok saglam kar yagdıysa gıdılebılır ıyı bır yagıs olmadan kartepeye gıtmek gereksızdır.[/quote]
Artık heralde kartepe ye gidilmez 25cm kar gösterior bu konuda bilgi sahibi olna varmı??
[quote=firgac;137301]Artık heralde kartepe ye gidilmez 25cm kar gösterior bu konuda bilgi sahibi olna varmı??[/quote]
Pazar gününe kadar 22 cm yağış alacak gibi görünüyor ama kurtarır mı bilemem. Riske girmemek gerekir diye düşünüyorum. Webcam filan vardır, bakmak lazım...
Valla ne yalan söliim benimde favorim kartepe pazar sis turla uludağdaydık abi çok yorucu yol çok zaman alıyor birde kartepenin kalabalıklığına laf edilio ama pazar günü cennetkayada yarım saat kuyruk bekledim ben belvüde 20 dakka fahriden bahsetmiyorum bile kartepenin hakkı yenio bence en güzel yanı istanbula 1,5 saat mesafede :))
[quote=Night FLighT;137415]gÖKBEY , Boarderboy yarın dönmüş olur..Hafta içinde ondan sağlıklı bilgi alırız...Olumlu bir durum oluşursa hafta içi ( iyileşmiş olursam ) doğruuu kartepe ;) Taze Mis gibi kar :biggrin:[/quote]
geçmiş olsun, nen var kuzum?