Derin çizik ve oyuklar vaksla kapanmaz, dolgu malzemesi eritilerek doldurulur, fazlası temizlenir sonra vax yapılır.
Printable View
Derin çizik ve oyuklar vaksla kapanmaz, dolgu malzemesi eritilerek doldurulur, fazlası temizlenir sonra vax yapılır.
Bu dolgu maddesi nereden temin edilebilir?
Proshop'ta var. ;D
Anadolu hisarından aşağı inerken yaklaşık 1. km de sol da kalmaktadır.Bilginize :D
[quote=CarveMaster ]
Bu dolgu maddesi nereden temin edilebilir?
[/quote]
Gittigidiyor'da satanları da gördüm ama fiyatları pek uygun değildi.
Arkadaşım ile yurtdışından bakım kiti getirtmeye karar verdik, teşekkürler, bu işi amatör olarak yapmak istiyoruz, kendi söküğünü kendi diken terzi gibi..
Merhaba. Geçtiğimiz kış boardumda oluşan yer yer 1-2 mm lik çiziklere ne yapmam gerektiğini araştırırken siteye üye oldum.
wax ile bakım dışında o bölgeyi doldurmak için ne yapmam gerekir?bunu kendim becerebilir miyim?yoksa profosyonelce mi yapılıyor yada makinası filan mı var?
teşekkürler.
bu arada site çok iyimiş.
[quote=silverfox ]
Merhaba. Geçtiğimiz kış boardumda oluşan yer yer 1-2 mm lik çiziklere ne yapmam gerektiğini araştırırken siteye üye oldum.
wax ile bakım dışında o bölgeyi doldurmak için ne yapmam gerekir?bunu kendim becerebilir miyim?yoksa profosyonelce mi yapılıyor yada makinası filan mı var?
teşekkürler.
[/quote]
silverfox öncelikle siteye hoşgeldin
özel bakım uygulanan ve farklı teknikler gerektiren çok değişik yöntemler mevcutmuş ancak ben yeni aldığım boardumda taş hatırası olan 15 cmlik kısmı proshop ta adem hoca ya teslim ettim ve gittiğimde ezbere bildiğim çiziği bulamadım
tavsiye ederim tabii eğer istanbul da oturuyorsan
adem hoca olsun hakan abi olsun işlerini severek yaptıklarından yardımcı olacaklardır
Çok teşekkürler. Kendim yapmak istememin nedeni de aslında Bursa 'da oturuyor olmam. Uludağ da bu işi yapanlar da varmış fakat çok uçuk fiyatlara. Ama eğer imkanım olursa bir geldiğimde proshop a da gideceğim. Bu kadar ismini duyduktan sonra gitmemek olmaz.:)
[quote=silverfox ]
teşekkürler.
[/quote]
selam hos geldın aramıza oncelıkle....sportpoınt magzalarında kendınce yapabılecegın waxlar satılıyor ama ne kadar ıyı yapabılırız bıraz sorun olabılır...bence boardunu dırek magzaya goturup profosyonelce waxlatmanda tavsıye sonucta waxı erıtıp cok gusel bı sekılde zımparalamak gerekıyor....