ODTÜ tesislerinden ODTÜ öğrencisi olmayanlar yararlanabiliyor mu?
Printable View
[quote=sygnylmz ]
[/quote]
yararlanabiliyor olması gerekli ama mezun kartı olmayan birine ben olsam yer konusunda sorun çıkartırım :) ben odtülü bir arkadaşım ile gitmiştim.
saygınyılmaz
hakkaten şu pitler ve liftler konusunda derin tecrübelerinle bizi aydınlatırsan çok seviniriz. Ben uludağda ilk kez kayacağım ve yalan yanlış yerlerde oyalanıp vakit ve nakit kaybetmeyelim
şimdiden teşekkürler ;)
[quote=snowstuff ]
saygınyılmaz
hakkaten şu pitler ve liftler konusunda derin tecrübelerinle bizi aydınlatırsan çok seviniriz. Ben uludağda ilk kez kayacağım ve yalan yanlış yerlerde oyalanıp vakit ve nakit kaybetmeyelim
şimdiden teşekkürler ;)
[/quote]
Hocam liftler ve pistler konusunda eminim benden daha tecrübeli arkadaşlar vardır sitede ama yarın bu konuyla ilgilencem. Hakkaten Uludağ'daki pist ve liftler karman çorman oldu insanların aklı karışıyor.
Arkadaşlar bununla ilgili bir konu açın ama rahat bir şekilde arananın bulunması için konuyu dağıtmadan yanlızca nerede hangi liftler var ücreti ve kartların hangi liftlerde geçtiğini belirtelim hakikatten karışıyor ortalık fena halde toparlayalım şu konuyu ;)
[quote=Pellinn ]
Arkadaşlar bununla ilgili bir konu açın ama rahat bir şekilde arananın bulunması için konuyu dağıtmadan yanlızca nerede hangi liftler var ücreti ve kartların hangi liftlerde geçtiğini belirtelim hakikatten karışıyor ortalık fena halde toparlayalım şu konuyu ;)
[/quote]
En basitinden şunu söyleyebilirim, 1. bölgeyi aklınızdan bile geçirmeden 2. bölgeye gidin.
bu kış akfende kaldım arkadaşlar, odalar fena değil, yemekleri güzel, kesinlikle sorun yok bu kısımda, kahvaltı ve akşam yemeği seçenekleri bol ama yemek yenen yerde sigara içilmesine izin veriliyor, bu sorun olabilir bazı arkadaşlar için..
3 yıldızlı bir otel için fena değil kısaca..