Cevap: Snowboard Bakim ve tamir ...
[QUOTE=SAREmre;196585]Mrb Emrah bu bakıma çok ihtiyacım olduğu halde görevim nedeniyle bu faaliyete katılamayacağım :(
Ben board'umu bağlamalarını sökerek bir otobüs firmasına versem oradan karşılayabilecek durumda olan bir arkadaşımız var mıdır acaba?[/QUOTE]
Ben varım ya daha ne olsun ;)
Büyüksün Boss.
Seni arayacağım.
benden selam olsun istanbul beyine... :lol: :lol: :lol:
1-Emrah
2-Gambit
3-sssarper
4-Touniquet
5- Maverick
6-MinEce
7-CemKa
8-NilKa
9-
Yarın bu listedekilerden kimler bilfiil geliyor? Gambit yurtdışında olduğundan katılamayacak.
Not: Patron, akşam konuşalım, CemKa sen ben Ataşehir'de buluşup beraber geçelim.
ben geleceğim de saat kaçta?
[QUOTE=Maverick;196634]Yarın bu listedekilerden kimler bilfiil geliyor? Gambit yurtdışında olduğundan katılamayacak.
[/QUOTE]
Mave ben gelemiyorum ama temsilen board'umu yolladım.
Boss sagolsun, board'umu verdiğim otobüsü bizzat karşılayarak beni büyük bir sıkıntıdan kurtardı.
Bu ince davranışın için tekrar teşekkürler Emrah.
Mave, bu arada benim bilgisayarın lastik pabucunu bir zarfa koyup yarın akşam SPX'te benim board çantasının içerisine sallayıver. Olur mu?
[QUOTE=Emrah;196641]yarin saat 15:30 / 16:00 gibi orada olmayi planliyorum ;)
CemKA ilede konustuk oda zaten karsida olacakmis. Ayni saatlerde gelmeyi dusunuyor. Zamani uymayan varsa gun icerisinde SPX Levent e gidip Kartutkusu ndan geldiginizi soyleyerek 30 lira ya bakim yaptirabilirsiniz ;)[/QUOTE]
Evet millet 15:30 / 16:00 gibi orada olmaya gayret edin, hep beraber olup sezonun kritiğini yaparızz :)
[QUOTE=CemKa;196649]Evet millet 15:30 / 16:00 gibi orada olmaya gayret edin, hep beraber olup sezonun kritiğini yaparızz :)[/QUOTE]
Anlasildi ,
15:30 -16:00 gibine ordayiz ;)
Toplam 2 Eklenti bulunuyor.
Spx bakimi ilk fotolar ;)