tifo'ya makine yetmez, meşeyle çalışmak lazım... :lol: :lol:
Printable View
tifo'ya makine yetmez, meşeyle çalışmak lazım... :lol: :lol:
SB ağır bakım ücreti ne kadar olucak, ayıptır sorması?
[quote=oliver_han;171913]tifo'ya makine yetmez, meşeyle çalışmak lazım... :lol: :lol:[/quote]
Onu bunu bilmem, sezon yaklaşıyor, ve kayaklar hala duruyor. Haberiniz ola :)
Sağlık sigortası gibi düşünün. 20 kişi 10 TL toplansa, ömür boyu Maverick kaza sigortası. Bence çok kârlı. :thumbup:
[quote=Maverick;171958]Onu bunu bilmem, sezon yaklaşıyor, ve kayaklar hala duruyor. Haberiniz ola :)
Sağlık sigortası gibi düşünün. 20 kişi 10 TL toplansa, ömür boyu Maverick kaza sigortası. Bence çok kârlı. :thumbup:[/quote]
184/2=92... amma velakin 135'den fazla yaklaşamazsın bana... dolayısıyla güvendeyim... ;)
Selam arkadaşlar,
Bir süre WarDjinn nickiyle forumlarda bulunuyordum ama birden hesabıma ulaşamaz hale geldim. bunda ayrıldığım iş yerimin mail adresimi hemen kapatması en büyük etken tabi :)
Ben orada olacağım ancak saatlerde bir yanlışlık yok mu organizasyon 19:00 - 23:00 arası diye biliyorum ben. Hatta facebook'ta önce 20:00 - 24:00 olarak açılmış daha sonra değiştirilmişti?
[quote=KiTe;172002]@Emrah : Kayakları ve boardları, buluşmaya götürüyormuyuz,bakım için bırakmaya, nedir son durum?[/quote]
+1:thumbup1:
[quote=Myth;172020]Selam arkadaşlar,
Bir süre WarDjinn nickiyle forumlarda bulunuyordum ama birden hesabıma ulaşamaz hale geldim. bunda ayrıldığım iş yerimin mail adresimi hemen kapatması en büyük etken tabi :)
Ben orada olacağım ancak saatlerde bir yanlışlık yok mu organizasyon 19:00 - 23:00 arası diye biliyorum ben. Hatta facebook'ta önce 20:00 - 24:00 olarak açılmış daha sonra değiştirilmişti?[/quote]
Merhaba Myth, istersen rumuzunu geri verebiliriz.
Bu arada saatler konusunda neden yanlışlık olduğunu düşündün?
vize zamanı...isyanlardayım :D
gerçi yukarıda da sorulmuş ama tekrar sormak istedim. buluşmaya boardları getirelim mi? ben izmirden gleiyorum. onun için bu soruya pazartesi akşamına kadar tam bir cevap alırsam çok sevinirim :)
[quote=KiTe;172047]Şuan için kar durumu belirsiz, kayacak kadar kar olmama ihtimali çok yüksek, o yüzden getirme istersen :lol:[/quote]
kaymak için değil yahu, bakım için getirsek mi? yoksa biraz daha erken çıkıp önce makinenin olduğu spxshop'ı mı bulsam?