[quote=oliver_han;164823]wingman erdek diyor... ben de kendisini saygı duruşuna davet ediyorum... :biggrin:[/quote]
ekranın önünde, ayakta 1 dakikamı tamamladım...:)
Printable View
[quote=oliver_han;164823]wingman erdek diyor... ben de kendisini saygı duruşuna davet ediyorum... :biggrin:[/quote]
ekranın önünde, ayakta 1 dakikamı tamamladım...:)
[quote=darksky;164815]valla o gün uçuştan önce allahtan aramışım bende yoksa hava alanı mağduru da ben olacaktım son anda arkadaşlarım geldiler de kurtardım :)[/quote]
[quote=oliver_han;164816]didem dore mağdurları derneği... :001_tt2: :lol:[/quote]
[quote=kupeli;164818]:lol::lol::lol:[/quote]
:00020461::00020461:
[quote=darksky;164815]Valla o gün uçuştan önce allahtan aramışım bende yoksa hava alanı mağduru da ben olacaktım son anda arkadaşlarım geldiler de kurtardım :)[/quote]
Senide her gelişinde ve gidişinde alana bırakıp alıcam artık:001_unsure:
vallahi ya böyle birşey ilk defa oldu darksky aşkolsun ama ya eğer ist.daysan dönşte arabayla dönücez senide alalım dedim ben seni ist.da sanıyordum.ist.işimde aniden oldu:001_tt2:
[quote=la_hawle;164825]ekranın önünde, ayakta 1 dakikamı tamamladım...:)[/quote]
rahat wingmanim... :biggrin:
[quote=oliver_han;164816]didem dore mağdurları derneği... :001_tt2: :lol:[/quote] sen çok yaşa emi :lol::lol::lol:
:angry:evt yeni dernek kurdum.üye olmak isteyen herkesi beklerim:cursing:
[quote=DİDEM DORE;164833]Senide her gelişinde ve gidişinde alana bırakıp alıcam artık:001_unsure:[/quote]
anlaştık :lol:
[quote=DİDEM DORE;164837]vallahi ya böyle birşey ilk defa oldu darksky aşkolsun ama ya eğer ist.daysan dönşte arabayla dönücez senide alalım dedim ben seni ist.da sanıyordum.ist.işimde aniden oldu:001_tt2:[/quote]
ya baktım herkes yüklenmiş birde ben vurayım dedim sürü psikolojisi işte :001_tt2: ben biliyorum tabi alacağınızı orda olsanız :thumbup1:
[quote=darksky;164863]ya baktım [B][U]herkes yüklenmiş[/U][/B] birde ben vurayım dedim sürü psikolojisi işte :001_tt2:[/quote]
haksızlık mı etmişiz yani darksky... :confused1:
[quote=oliver_han;164864]haksızlık mı etmişiz yani darksky... :confused1:[/quote]
Haksızlık demedim, ama evet biraz fazlaya da kaçmadık değil sonuçta insanlık hali hatalar yapılabiliyor, karşı tarafta özür diledi zaten... Ben tartışma olsun diye bir şey de demedim, öylesine bir laf yani ne bir ciddiyeti ne de altında ezilecek bir ağırlığı var...