bakmak lazım yaa o zaman proshopa.fiyat oldukça cazipmiş.ben hafta sonu bağdat caddesinde slalom sportta sordum 69 ytl. dediler.
Printable View
bakmak lazım yaa o zaman proshopa.fiyat oldukça cazipmiş.ben hafta sonu bağdat caddesinde slalom sportta sordum 69 ytl. dediler.
[quote=Tuni ]
30 ile 30 arasında ha ;D;D;D;D
[/quote]
Yaw sizede hata yapmaya gelimiyorki kardeşim , hemen makaraya alıyonuz :P
İşten güçten kafamı kalıyor , 30 ile 40 arasında yazmak istemiştim ,)
Tofun, 39 YTL mi ne yazmışlardı yanlış hatırlamıyorsam, boyu da uygundu sana, ama KAVACIKKKKK, gidemiyorsun ya oraya sen :D :D :D
ya sorma gercekten gıdemıyorum bende sımdı yazıcaktım adrese teslım olayı falan varmı bıkac bısı daha sıparıs etsek gıtmeden falan cıddıyım bana cok uzak gelıyo orası yaaa
Soor, şehir içi kargo pahalı olmasa gerek, tek bir çanta hem onlara iş, hem sana pahalı olur (bence) ama sen bilirsin, elbette yollarlar adresine, Kar Tutkusu hatırına... ;)
ya orası nekadar ters bı ıstıkamette yaaa ya resmen ıstanbul ıcınde uzakta bu arada ben ahlye falan cok yakın gozuyle bakıyorum atasehırden ama kavacık uzak gelıyo ne kadar garıp bence o dukkanın yerı cok sapa :P
[quote=tofun ]
ya orası nekadar ters bı ıstıkamette yaaa ya resmen ıstanbul ıcınde uzakta bu arada ben ahlye falan cok yakın gozuyle bakıyorum atasehırden ama kavacık uzak gelıyo ne kadar garıp bence o dukkanın yerı cok sapa :P
[/quote]
Tofun sen nerde oturuyodun , hiç 2. köprüden karşıya geçmiyormusun ya da geçen bi arkadaşın yokmu yaw :P
Tabi bu şeçenekler araban olması durumunda geçerli , yoksa ve senin orada o Kavacık tarafına direk otobus yoksa , kargo secenegini de düşünebilirsin ;)
FTWO lar geldi, Avrupa'da
FTWO F2 Prime 07/08 + Bdg Mondo LT M black bağlama 298,95 € ,bizde F2 softbootla birlikte 599 YTL
FTWO F2 Gipsy wms 07/08 + Bgd Mondo LT M white bağlama 298,95 € , bizde
F2 soft bootla birlikte 599 YTL
FTWO F2 Sonic 07/08 + Bdg Mondo LT L bağlama 398,95 € , bizde F2 softbootla birlikte 699 YTL
Ayrıca guruba bütün indirimler geçerli.
Fiyatlar oldukça makul görünüyor ;)
Hmm bi hesaplayalım o zaman .
Normal Satış Fiyatı 599 YTL
Kartutkusu Kartı Olana Nakit Indirimi : 119 YTL
Bu durumda bu set Kartutkusu üyelik kartı olanlara Nakit olarak 480 YTL yemi geliyor ???
Bu arada boardların daha büyük fotolarını koyabilirseniz , desenlerinide yakından görme şansımız olacaktır ;)
Emrah hesabın doğru, resimler konusunda beceriksizliğimiz hat safhada
kusura bakma.