[quote=oliver_han;129879]
hadi kolay gele... tez zamanda rocker oluver garii... :P :lol:[/quote]
Al işte pis bir kayakçı olduğun nasıl da belli. Sarıkamış'ta üzerinden ollie yapıcam ezicem geçicem vs... :D :P
Printable View
[quote=oliver_han;129879]
hadi kolay gele... tez zamanda rocker oluver garii... :P :lol:[/quote]
Al işte pis bir kayakçı olduğun nasıl da belli. Sarıkamış'ta üzerinden ollie yapıcam ezicem geçicem vs... :D :P
[quote=nuestra;129883]Al işte pis bir kayakçı olduğun nasıl da belli. Sarıkamış'ta üzerinden ollie yapıcam ezicem geçicem vs... :D :P[/quote]
anca rüyanda yaparsın bebeğim... ;) tabi onda bile yetişmen zor da neyse... :lol: :lol: :lol:
[quote=nuestra;127971]Bazı yerlerde butter cup, bazı yerlerde buttering olarak geçiyor. Kısaca açıklamak gerekirse boardun arkasına ağırlık vererek ön trafı kaldırmak ve bu şekilde ilerleyerek 180 yada 360 yapmak tabiki zıplamadan. Yanlışım varsa lütfen düzeltiniz.
Fakat benim sorunum şurada başlıyor. Boardum Rossignol RS serisi. Çok yumuşak bir board değil. Sadece ağırlık kontrolü ile boardu esnetmek imkansız kadar zor. Biraz güç uygulayıncada sanki bütün gün kaymışsınız gibi güçten düşüyorsunuz.Dolayısıyla boardu esnetmek için Gökbey'in eski vücut hatlarına benzer kas yapısına sahip olmak gerekiyor.
Bu durumda aklıma şu seçenekler geliyor :
1- Tekniğim yanlış. Her board'la buttering yapılır.
2- Board esnek olmadığı için yeni board şart (Skate Banana yolu gözüküyor)
3- Benden birşey olmaz boşuna zamanımı öldürmeyeyim :)
Aşağıda butterin buttercup videosu ekliyorum. Bu işi layıkıyla yapanlardan teknik ve ipuçları rica ediyorum. Teşekkürler..
[/quote]
bir arkadaşım hard bir board ile bu hareketin yapılamayacağını söyledi.
[quote=gokbey;130195]bir arkadaşım hard bir board ile bu hareketin yapılamayacağını söyledi.[/quote]
ben de iki gündür evdeki denemelerimde resmen arkadasına bilimsel materyal oluşturuyorum :D
Konuyla ilgili olarak ileride bu konuyu araştırabilecek kişilere yardımcı olması açısından :
Skate Banana'nın gelmesiyle birlikte hemen RS üzerindeki bağlamaları söküp SB'ya monte ettim. Monte etmeden önce SB'yı elimle esnetmeye çalıştığımda bana sert geldi ve hayal kırıklığına uğradım fakat bağlamaları monte edip halı üzerinde deneme yaptığımda ne kadar çok yanıldığımı anladım. Hiç bir güç sarfetmeden sadece ağırlığınızı arkaya vererek çok çok rahat tail press yapabiliyorsunuz.
Dolayısıyla bazı hareketleri yapmak için kesinlikle esnek board olması şart kuralını belirtmek isterim.
[quote=nuestra;138782]Konuyla ilgili olarak ileride bu konuyu araştırabilecek kişilere yardımcı olması açısından :
Skate Banana'nın gelmesiyle birlikte hemen RS üzerindeki bağlamaları söküp SB'ya monte ettim. Monte etmeden önce SB'yı elimle esnetmeye çalıştığımda bana sert geldi ve hayal kırıklığına uğradım fakat bağlamaları monte edip halı üzerinde deneme yaptığımda ne kadar çok yanıldığımı anladım. Hiç bir güç sarfetmeden sadece ağırlığınızı arkaya vererek çok çok rahat tail press yapabiliyorsunuz.
Dolayısıyla bazı hareketleri yapmak için kesinlikle esnek board olması şart kuralını belirtmek isterim.[/quote]
SB geldi demek, bayağı hızlı ulaşmış. Hayırlı olsun :001_smile:
Bu konuyu geçen hafta kartalkaya öncesi görmüştüm. Videolarınıda izlemiştim ama kartalkayada yapmaya çalıştım ama tık yok. Kaldırma ne kelime, ucu milim kalkmıyor. kas kütlesiylede alakası yok bence çünkü 4 yıldır pilates yapıyorum. bende değiştirme kararı aldım bordumu o günden sonra=) ama yardımcı olun lütfen 3 board arasında hangisini almalıyım acaba(skate banana,custom v,burton joystick--bu board hakkında inanılmaz yorumlar var yabancı forumlarda) sizce hangisini tercih etmeliyim?
Skate Banana işte böyle birşey :
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=EDyzPGD1R90"]YouTube- Stuffing around on the Skate Banana[/ame]
Amca'da bizden, saç kalmamış kafada ama halı üzerinde deneme yapıyor :D
e kendi videonu çeksene görelim... :D
Çocuk uyusun yapıcaz :D