ya ben trabzonda oturuyorum hevesinizi kırmak gibi olmasında pistleri o kadar güzel değildir her haftasonu gidiyorum ben sadecce kar görmek için :)) madem 4 gün falan ordasınız bi ara bende bi çıkayım bari :))
Printable View
ya ben trabzonda oturuyorum hevesinizi kırmak gibi olmasında pistleri o kadar güzel değildir her haftasonu gidiyorum ben sadecce kar görmek için :)) madem 4 gün falan ordasınız bi ara bende bi çıkayım bari :))
daha önce kayan var mı aranızda....pistler nasıl, lift ve telesiyec mi var yoksa sadece telesiyej mi...
liftte vartelesiejde ama biz snowtrack kullanacağız bol kar için:)
dediğim gibi ben her sene haftasonları gidiyorum...bu sene uğramadım açıkcası ama çok beğenilecek bi pist deildir...
en başta çok kısa bi piste sahip,zaten 2 tane pist war birinde babylift diğerinde de telesiyej (baby liftin büyük versiyonu :D ) iki pist arasında bi bağlantı yok...öle kartalkaya uludağ palandöken falan gören arkadaşlar heveslenmesin yani :) off pist yaparsanız belki biraz daha zevk alırsınız o kadar...genede kalabalıkta eğlenceli geçebilir :)
biz zaten bol kar yapmaya gidiyoruz off pist yani:) çok birşey beklemiyoruz bir grup arkadaşımız bu sabah Fransa'ya uçtu bizde Türkiye'de nerede kar var ise oradayız dedik baktık elde bir tek Zigana var kar alarmını verdik önemli olan sezonu erken açmak gerçi Kayak takımımızdan Emre Kartepe'de 50 cm. karda kayaklarına kıydı kaydı en erken sezon açma şerefi onda bu sezon:)
[quote=skiboardmania;105949]önemli olan sezonu erken açmak gerçi Kayak takımımızdan Emre Kartepe'de 50 cm. karda kayaklarına kıydı kaydı en erken sezon açma şerefi onda bu sezon:)[/quote]
bu onurlandirici mesaj icin tesekkur ederim :) oraya gidince beni aramayin, foto falan da koymayin, adami deli etmeyin hasta hasta yatiyoruz izmirde
yarın akşam allah kısmet ederse fotolar ve videolar nette olucak Emre Bey
Şuanda ogrendim haberi geç kaldım sanırım yola cıktılar bile :((((((
[quote=WildStyla;105971]Şuanda ogrendim haberi geç kaldım sanırım yola cıktılar bile :(((((([/quote]
valla atla git dostum... ne diyelim... ???
Uçak biletleri gidilş donus 250tl yi geciyo :) otobus malatyadan kac saat surer acaba