Cevap: Snowboard mu ? Kayak mı ?
[quote=nitebore;120024]:lol::lol: hicbir kedinin bir cigere bu kadar soylendigini duymamistim, istersen ogretiriz elimizden geldigince bkaan, denemek ister misin ;):biggrin:[/quote]
olmaz ki..neden?? çünkü ben düğünümde bile zor kıvırdım...:lol::lol:
[quote=nitebore;120024]:lol::lol: hicbir kedinin bir cigere bu kadar soylendigini duymamistim, istersen ogretiriz elimizden geldigince bkaan, denemek ister misin ;):biggrin:[/quote]
valla öğrenilecek pek bi şeyi yok aslında bin topuk bas yandan ileri görüşlü ol :001_tongue: kay topuk bas dur vs.hepsi bu kadar :lol::lol:
ben isterim nite'cım bana öğret sen pls, ltf tşk :001_smile::001_smile::001_smile:
[quote=bkaan;120029]olmaz ki..neden?? çünkü ben düğünümde bile zor kıvırdım...:lol::lol:[/quote]
yani sopa gibi duranlar kayak kiviranlar bord mu yapsin diyorsun ???:001_tongue::biggrin:
[quote=bkaan;120029]olmaz ki..neden?? çünkü ben düğünümde bile zor kıvırdım...:lol::lol:[/quote]
yaaaaalannnnn söyylüüüüyoooooorrrsuunnnnnnn :biggrin::biggrin::biggrin:
şaka tabiki müdürüm ahahaha
iyi de zaten dimdik durulacaksa neden spor yapılsın ki? Kasları çalıştırmak içindir tabi işin zevki ayrı ama spor vücudu çalıştırmak için yapılır.
[quote=Seyirci;120044]yaaaaalannnnn söyylüüüüyoooooorrrsuunnnnnnn :biggrin::biggrin::biggrin:[/quote]
niye zigana da siz kalktınız oynadınız ben kalktım mı? " Ezel " kıvırır mı hiç yaa...
sen onu bırak da..nitebore a cevap ver..hanım efendi bize sopa dedi sopa ....yani odun..yani kalas..:ohmy: :D
[quote=bkaan;120054]niye zigana da siz kalktınız oynadınız ben kalktım mı? " Ezel " kıvırır mı hiç yaa...
sen onu bırak da..nitebore a cevap ver..hanım efendi bize sopa dedi sopa ....yani odun..yani kalas..:ohmy: :D[/quote]
ben demedim, sordum sadece :biggrin: sonra ustume kalmasin, her iki tarafa esit yaklasir, adil oynarim, bu boyle bilinir.:coool::afro2: arada az biraz satasirim o kadar;)
[quote=oliver_han;119918]
dizlerimdeki sorun nedeniyle kayakla bolkara girdiğimde bir miktar acı çekiyordum... boardun yüzeyinin geniş olması, tekniğinin basitliği, rotasyona izin vermesi gibi sebeplerle denemek farz olmuştu... pistte kayak, bolkarda board hesabı... [/quote]
oliver bolkar için boarda ne gerek var, sana şöyle güzel bi freeride kayak ayarlayalım, sıkıldım bolkarda sadece boardcularla kaymaktan :D