Cevap: Kayak Merkezlerinden Webcam Görüntüleri
Varmi su yagan kar i gosterecek bir cam:blushing:
[quote=Extreme;106934][I][B]Varmi su yagan kar i gosterecek bir cam:blushing:[/B][/I][/quote]
internet explorer ile bağlanırsan bu adrese sorun olmayacaktır :)
[url=http://www.grandkartal.com/kamera.asp]Grand Kartal - Canlı Yayın[/url]
o deil de bu sürekli yanan kırmızı ve yanıp sönen sarı ışık neyin nesidir yau?
[quote=guraybar;107023]internet explorer ile bağlanırsan bu adrese sorun olmayacaktır :)
[URL="http://www.grandkartal.com/kamera.asp"]Grand Kartal - Canlı Yayın[/URL]
o deil de bu sürekli yanan kırmızı ve yanıp sönen sarı ışık neyin nesidir yau?[/quote]
ışığı nerede gördün? :001_smile:
Grand Kartal'ın kamerasını açtığımda, görüntünün olacağı kutunun içinde garip şekiller, harfler, sayılar çıkıyor..? :D
[quote=oliver_han;107104]ışığı nerede gördün? :001_smile:[/quote]
gece açtığın zaman kırmızı ve sarı ışık çıkıyo kameranın çektiği görüntüde, anlayamadım :)
[quote=000passive000;107106]Grand Kartal'ın kamerasını açtığımda, görüntünün olacağı kutunun içinde garip şekiller, harfler, sayılar çıkıyor..? :D[/quote]
IE ile mi açıyorsun? chrome opera vs. bilmiorum ama ie bi mpeg eklentisine onay verince sorun kalmıyor, firefox'la da uğraşmadım açıkçası ama internet exp. sorunsuz :) - son bi saat falan hava kararmasına!
kameranın (veya ünitenin diyelim) üzerindeki ışıklar önündeki camdan yansıyor olabilir...
[quote=guraybar;107155]gece açtığın zaman kırmızı ve sarı ışık çıkıyo kameranın çektiği görüntüde, anlayamadım :)[/quote]
pist kenarında pompalar var, herhalde onların üzerindeki ışıklardır... ???
[quote=gokbey;107185]kameranın (veya ünitenin diyelim) üzerindeki ışıklar önündeki camdan yansıyor olabilir...[/quote]
bak bu da olabilir belki... ???
[quote=oliver_han;107198]pist kenarında pompalar var, herhalde onların üzerindeki ışıklardır... ???
bak bu da olabilir belki... ???[/quote]
walla hepsini düşündüm ben de, ama yerdeki bişe olsa o büyüklükte görünüyosa deli büyük bişe olmalı yakından, gündüz bakınca ise bişe yok:)
benim de tahminim kamera ledleriydi..
tebrikler :P
Şimdi baktım da bariz yağmış iki gün öncesine göre kartalkayaya, ve de o ışıklar da kamera ışıklarıymış, şimdi besbelli :D
günaydın herkese!