-
Cevap: Kar Geliyor Topiği
[quote=Seyirci;170811]önümüzdeki hafta olmasında (akdaniz sahillerine gidiyorum 1 haftalığına sizler için de yüzeceğim biraz tabiki ) ondan sonra yağsın yağabildiği kadar :001_tt2::001_tt2:[/quote]
ya bi git yaa...:sneaky2: sıcak deme ..deniz deme..:angry:
-
biz nereye gidiyoruz, sayın seyirci gidiyor tersineee... :lol: :lol: :lol:
-
[quote=bkaan;170814]ya bi git yaa...:sneaky2: sıcak deme ..deniz deme..:angry:[/quote]
yüzelim güzelleşelim abijim :lol::lol:
[quote=oliver_han;170863]biz nereye gidiyoruz, sayın seyirci gidiyor tersineee... :lol: :lol: :lol:[/quote]
nereye gideyim babuş varmı bi teklifin :001_tt2::001_tt2:
-
[quote=Seyirci;170875]nereye gideyim babuş varmı bi teklifin :001_tt2::001_tt2:[/quote]
nerede kar varsa oraya... ;)
-
[quote=oliver_han;170955]nerede kar varsa oraya... ;)[/quote]
Olicim sen butaraflara gel kar olmasa bile senin için sunni kar yaparız...
-
[quote=DarkMafia;170963]Olicim sen butaraflara gel kar olmasa bile senin için sunni kar yaparız...[/quote]
gözümsün darkmafia... :thumbup1:
-
Kar geldi gene başladı :D
[url=http://www.grandkartal.com/kamera.asp]Grand Kartal - Canlı Yayın[/url]
-
[quote=raikkonen;171878]Kar geldi gene başladı :D
[url=http://www.grandkartal.com/kamera.asp]Grand Kartal - Canlı Yayın[/url][/quote]
hani nerde :)
-
[quote=M_T;171879]hani nerde :)[/quote]
Demin kar yağıyodu gerçekten.
"Yağıyoor yağıyorrr kartalkayada kar yağdığı yağıyorrr yazıyorr mu yoksa :):)"
-
kar yağsın istiyorum artık bildiğin temelli bi yerleşsin diyorum, gelsin de sezonu açsak diyorumm, istiyorum da istiyorumm=)
-
yalancılar yalancılar :biggrin::biggrin: bu akşam sitemizde :biggrin::biggrin: (vizonteleden benzetme)
-
yaa gercekten kar yagiyormu? haftasonu (c.tesi & pazar) acik olma ihtimali varmi sizce, kendi web site larina baktim ve tabikide hisbisey hakkinda bilgi yok en son guncellenme 03.01.2010 tarihinde yapilmis. neyse bu hafta kar yagarmi ve liftler acik olurmu bilogisi olan lutfen yazsin.
-
[quote=NightWindSurf;171908]yaa gercekten kar yagiyormu? haftasonu (c.tesi & pazar) acik olma ihtimali varmi sizce, kendi web site larina baktim ve tabikide hisbisey hakkinda bilgi yok [B]en son guncellenme 03.01.2010[/B] tarihinde yapilmis. neyse bu hafta kar yagarmi ve liftler acik olurmu bilogisi olan lutfen yazsin.[/quote]
adamlar bile bizim salladigimizin 10 da birini sallamiyorken biz ne kadar ilginc heyecanlaniyoruz, otel isine mi girsek toplanip ne yapsak :biggrin:
-
[quote=Gambit;171909]adamlar bile bizim salladigimizin 10 da birini sallamiyorken biz ne kadar ilginc heyecanlaniyoruz, otel isine mi girsek toplanip ne yapsak :biggrin:[/quote]
valla hazır kurban yaklaşıyorken önce toplanıp danaya mı girsek... :001_tt2: :lol:
-
[quote=Seyirci;171893]yalancılar yalancılar :biggrin::biggrin: bu akşam sitemizde :biggrin::biggrin: (vizonteleden benzetme)[/quote]
Yok ne yalanı ya. Bugün bazı saatlerde aralıklı kar ve karla karışık göründü. Sabah ise kar yağıyodu.
İnanmayan yarın sabah baksın kar göreceğinize eminim büyük ihtimalle.
-
[quote=oliver_han;171912]valla hazır kurban yaklaşıyorken önce toplanıp danaya mı girsek... :001_tt2: :lol:[/quote]
bak bu da iyi fikir. Ben bu sene girdim 2 ay once ama seneye katilirim size :001_tongue:
-
[quote=raikkonen;171917]Yok ne yalanı ya. Bugün bazı saatlerde aralıklı kar ve karla karışık göründü. Sabah ise kar yağıyodu.
İnanmayan yarın sabah baksın kar göreceğinize eminim büyük ihtimalle.[/quote]
Ali abi söylediyse yapacaktır... :biggrin: :lol:
-
[quote=oliver_han;171920]Ali abi söylediyse yapacaktır... :biggrin: :lol:[/quote]
10 bin peşin istiyormuş ama :001_tongue:
-
[quote=Josp;171921]10 bin peşin istiyormuş ama :001_tongue:[/quote]
öğrenciye 5 bin... :biggrin:
-
İstanbul'a kar göründü ilk kez tahminlerde !!!!!!!!!!! :)
[url=http://www.weather-forecast.com/locations/Istanbul/forecasts/latest]Istanbul, Turkey 9 Day Weather Forecast - Weather-Forecast.com[/url]
-
[quote=raikkonen;176428]İstanbul'a kar göründü ilk kez tahminlerde !!!!!!!!!!! :)
[URL="http://www.weather-forecast.com/locations/Istanbul/forecasts/latest"]Istanbul, Turkey 9 Day Weather Forecast - Weather-Forecast.com[/URL][/quote]
Rüzgar yön okları yukarıyı gösterdiği sürece kar beklemeyin arkadaşlar. Ama ok aşagıyı gösterdimi bilin ki soguk ve yağış kapıda. Oklar son 2 gün aşagı gösteriyor, görcez bakalım.
-
[quote=SAREmre;176431]Rüzgar yön okları yukarıyı gösterdiği sürece kar beklemeyin arkadaşlar. Ama ok aşagıyı gösterdimi bilin ki soguk ve yağış kapıda. Oklar son 2 gün aşagı gösteriyor, görcez bakalım.[/quote]
hava sistemlerinde galibiyet kimin olacak... merakla bekliyoruz... :biggrin: :lol:
-
oleyy!!!
İzmir de bile kar var !!!!!!!!!!!
[url=http://www.weather-forecast.com/locations/Izmir/forecasts/latest]Izmir, Turkey 9 Day Weather Forecast - Weather-Forecast.com[/url]
-
10-11 aralıkta gelen soğuk hava dalgasıyla beraber çoğu il merkezinde sıcaklıkların gündüz bike eksi değerlere düşeceği tahmin ediliyor, bu demek oluyor ki sezon açılıyor :D
-
[quote=Mustaine;176547]10-11 aralıkta gelen soğuk hava dalgasıyla beraber çoğu il merkezinde sıcaklıkların gündüz bike eksi değerlere düşeceği tahmin ediliyor, bu demek oluyor ki sezon açılıyor :D[/quote]
Ha şöyle konuşun ya.. Herkes açılmaz, gelmez, yağmaz.. Ama böyle olmaz ki.. İyi söyleyelim iyi olsun ;)
-
[quote=oliver_han;176517]hava sistemlerinde galibiyet kimin olacak... merakla bekliyoruz... :biggrin: :lol:[/quote]
Bana güven oli,
her gün meteoroloji brifingi alıyorum.
:001_tongue::001_tt2::lol:
Benim favorim rüzgar okları,
5-6 Aralık aşağıyı gösteriyor.
10 Aralık gecesi ve 11 Aralık'ta de oklar aşağıda
Bakalım nereye nekadar yağacak?
:confused1:
Benim korkum bu kuzeyli rüzgarların yağış sistemleri olmadan gelip kuru soguk yapmaları
Ama Kuzey batı ülkeler karla boğuşuyorlarsa bu ihtimal düşük derim.
-
[quote=SAREmre;176553]Bana güven oli,
her gün meteoroloji brifingi alıyorum.
:001_tongue::001_tt2::lol:
Benim favorim rüzgar okları,
5-6 Aralık aşağıyı gösteriyor.
10 Aralık gecesi ve 11 Aralık'ta de oklar aşağıda
Bakalım nereye nekadar yağacak?
:confused1:
Benim korkum bu kuzeyli rüzgarların yağış sistemleri olmadan gelip kuru soguk yapmaları
Ama Kuzey batı ülkeler karla boğuşuyorlarsa bu ihtimal düşük derim.[/quote]
valla meteorolojiden önce sana güveniyorum abisi... ;)
-
[B]Fahri Otel'in webcamı açık. Uludağdaki son duruma bakabilirsiniz [/B];)
[url=http://www.otelfahri.com/cam.htm]WEBCAM[/url]
-
Gelsin sabah erkenden kalkıp video izlemekten bıktım artık (:
-
[quote=Josp;176709][B]Fahri Otel'in webcamı açık. Uludağdaki son duruma bakabilirsiniz [/B];)
[url=http://www.otelfahri.com/cam.htm]WEBCAM[/url][/quote]
şuan bursada yağmur yağıyor, az önce arabada baktım sıcaklık 10 dereceydi büyük ihtimal yukarıda kar yağışı şeklindedir. zaten snowforecast bugun için 13 cm kar yağışı göstermiş ;)
[url=http://www.snow-forecast.com/resorts/Uludag/6day/mid]Uludağ 6 Day Snow Forecast & Skiing Weather for 2044 m - Snow-Forecast.com[/url]
-
İstanbulda sıcaklık birden düşmüş durumda ve 7-8 dereceler civarında olması gereken değerlere birden düşüş oldu bu durum diğer şehirlerde de aynı seviyelerde kar getirmesi muhtemel. Umarım bol kar yağışlı günler bizi bekliyordur :)
Bu arada freezeplay Uludağda kar görünüyor doğrumudur acaba :) bi haber alabildinmi?
-
Evet sabah kar başladı şuan azda olsa tekrar beyaza büründü uludağ gün boyunca aralıklarla devam edicekmiş ama tabi hiç durmadan yagsın istiyoruz aralıklı aralıklı deil...
-
En az 80 cm KAR !!!
Uludağ 6 Day Snow Forecast & Skiing Weather for 2322 m - Snow-Forecast.com
-
Ben aralık ortalarına doğru ümitliydim.. Öylede oldu ;) ..!
-
kar geldi ve eridi... umarım haftasonu tahminleri tutar...
-
[quote=oliver_han;177096]kar geldi ve eridi... umarım haftasonu tahminleri tutar...[/quote]
Tutacağı %100.Tüm hava siteleri aynı veriyi veriyor.Yaklaşık 100-120 cm olması bekleniyor pazar sabahı için.Ama pazar günü hem yağış devam ediyor hem de aşırı rüzgar var.
Kaymak biraz zor gözüküyor.
-
Evet en az 100 cm!!!
Sezon açılır böylelikle inşallah!!!
-
Geliyorr Geliyorrr :P
[IMG]http://www.dmi.gov.tr/FTPDATA/analiz/harita/png/haritatahmingun5.png[/IMG]
-
acele etmeyin bence tahmin tutarlılığının en yüksek olacağı son 2 günü, cumayı beklemek lazım..;)
-
[quote=raikkonen;176998]En az 80 cm KAR !!![/quote]
aynen katılıyorum .. mesela uludağ için kar tahmin verilerini şuan için topldığımızda 105 cm. çıkıyor .. bunun 25 cm si feda olsun :) (snow forecast ın meşhur yanılma payı) bize güzelce bir 80 cm. inşaallah kar kalınlığı kalıyor.. sana , bana,ona,şuna , buna kısacası hepimize yeter ;)
de inşaallah pistleri açarlar.. kar yoğun diye felan açmazlarsa orası kötü işte.. 9 ayın hasretini çıkarırım oradaki pist sorumlularından :) kan çıkar kan :)