[quote=oliver_han;149361]zaten bana kolay kolay bir şey olmaz ki baki... :lol: :lol: :lol:[/quote]
ben seni bi de kapşıcaya götürürüm ameliyata gerek kalmaz :001_rolleyes:
Printable View
[quote=oliver_han;149361]zaten bana kolay kolay bir şey olmaz ki baki... :lol: :lol: :lol:[/quote]
ben seni bi de kapşıcaya götürürüm ameliyata gerek kalmaz :001_rolleyes:
[quote=Baki;149365]ben seni bi de kapşıcaya götürürüm ameliyata gerek kalmaz :001_rolleyes:[/quote]
saol bakicim... kapşıca'yı çok denedim çoook... :lol:
[quote=oliver_han;149367]saol bakicim... kapşıca'yı çok denedim çoook... :lol:[/quote]
e aynı anda 14 sekme olunca hepsine yetişmek için acele ediyosun :blush:
[quote=Baki;149369]e aynı anda 14 sekme olunca hepsine yetişmek için acele ediyosun :blush:[/quote]
pistlerde rüzgar gibisin sen..gerisini boş ver Bakicim....:thumbup:
[quote=Baki;149369]e aynı anda 14 sekme olunca hepsine yetişmek için acele ediyosun :blush:[/quote]
canın sağolsun... ;)
[quote=oliver_han;149371]canın sağolsun... ;)[/quote]
luniz de istiyodu aslında....
26 mart tan bi fotoğraf ejder le kuzeyin kesişim noktası. oli aslında çıkarttırıp hastahaneye mi göndersem :000203F4:
oyy oyy..oyyy..fena fena..çok fena... :((
[quote=bkaan;149376]oyy oyy..oyyy..fena fena..çok fena... :(([/quote]
fena olan ne _?
[quote=Baki;149385]fena olan ne _?[/quote]
fena derkeeenn... süper demek istedim bakicim...;)
[quote=bkaan;149386]fena derkeeenn... süper demek istedim bakicim...;)[/quote]
şimdi daha güzeldir :)
[quote=Baki;149387]şimdi daha güzeldir :)[/quote]
:crying::crying: ağlatma beni.........
arkadaşlar bugün palandaydım....sadece dedemanın önündeki 22 pisti açıktı yani yapılan 4'lü li,ft ile birlikte...ejder tarafı tamamen sis içerisindeydi....kar fena değildi ancak board yapacaklar için güzel kayak yapmak isteyenler için biraz sıkıntılıydı (yumuşak kar) eğer ejderi ve güney pistini ezip açarlarsa haftasonu güzel bir eğlence yaşanabilir...hava durumuna göre gene kar bekleniyormuş ama ne olacağı belli olmaz yinede...
erzurum'dan sürekli olarak bi gaz geliyo hakkaten...
ebru nerde? o da bastırsın az bişi...
[quote=westblue26;149389]arkadaşlar bugün palandaydım....sadece dedemanın önündeki 22 pisti açıktı yani yapılan 4'lü li,ft ile birlikte...ejder tarafı tamamen sis içerisindeydi....kar fena değildi ancak board yapacaklar için güzel kayak yapmak isteyenler için biraz sıkıntılıydı (yumuşak kar) eğer ejderi ve güney pistini ezip açarlarsa haftasonu güzel bir eğlence yaşanabilir...hava durumuna göre gene kar bekleniyormuş ama ne olacağı belli olmaz yinede...[/quote]
bilgilendirme için teşekkürler west, yarın veya cuma çıkacak mısın tekrar?
[quote=oliver_han;149299]
3-4 gün konaklamalı düşünür müsün?
[/quote]
Olabilir vakit sıkıntım yok su ara. Kar durumu iyi olsun yeterki.
[quote=bkaan;149439]bilgilendirme için teşekkürler west, yarın veya cuma çıkacak mısın tekrar?[/quote]
yarım vaktim yok gün boyu meşgulüm...hava durumuna göre cuma yüksek bir ihtimal...cumartesi tabiki oradayız...nasipse görüşelim:D
[quote=burak77;149444]Olabilir vakit sıkıntım yok su ara. Kar durumu iyi olsun yeterki.[/quote]
yarın ki randevudan çıkacak sonuca göre haber vereceğim...
kar yagdiktan 2 3 gun sonra ejder ve kuzeyi acarlar ve havanin gunesli olmasi gerekiyor. Su anki karda sulu oldugu icin rahatlikla offpist yapilabilir. Ejderin saginda cok guzel bi cig bolgesi var yilda anca 1 hafta kayilabiliyor orda gecen hafta kar yoktu simdi dolmussaa....
[quote=Baki;149690]kar yagdiktan 2 3 gun sonra ejder ve kuzeyi acarlar ve havanin gunesli olmasi gerekiyor. Su anki karda sulu oldugu icin rahatlikla offpist yapilabilir. Ejderin saginda cok guzel bi cig bolgesi var yilda anca 1 hafta kayilabiliyor orda gecen hafta kar yoktu simdi dolmussaa....[/quote]
sabah sabah verdin gazı yineeee :lol::lol:
[quote=bkaan;149691]sabah sabah verdin gazı yineeee :lol::lol:[/quote]
ya aslinda hic icimden gelmiyo biliyomusun. 3.5 da yattim 7 de kalktim. Ne dagi ne kari ben kimim neredeyim ne isim war benim burda :S kivamindayim. Mesaj bilgi verme amacliydi. Gerci il temsilcisi de olmadik ama.....
[quote=Baki;149694]ya aslinda hic icimden gelmiyo biliyomusun. 3.5 da yattim 7 de kalktim. Ne dagi ne kari ben kimim neredeyim ne isim war benim burda :S kivamindayim. Mesaj bilgi verme amacliydi. Gerci il temsilcisi de olmadik ama.....[/quote]
sen gönüllerin temsilcisisin...bilgiler için sağ ol..ben diyorum ki..bu kar haftaya cumartesine kalır mı sence...:confused1:
[quote=bkaan;149695]sen gönüllerin temsilcisisin...bilgiler için sağ ol..ben diyorum ki..bu kar haftaya cumartesine kalır mı sence...:confused1:[/quote]
hava durumundan haberim yok. Yine yagis olursa yani hava kapali olursa kalir ama kar gunesi gorurse cok dayanamaz. ( su an hava parcali bulutlu)
[quote=Baki;149696]hava durumundan haberim yok. Yine yagis olursa yani hava kapali olursa kalir ama kar gunesi gorurse cok dayanamaz. ( su an hava parcali bulutlu)[/quote]
bekleyelim bakalım ankara tayfası ne yapacak...
[quote=bkaan;149700]bekleyelim bakalım ankara tayfası ne yapacak...[/quote]
biz sansliyiz doyma kivamina geldik gecen saydim 30 dan fazla cikmisim bu yil...
[quote=Baki;149701]biz sansliyiz doyma kivamina geldik gecen saydim 30 dan fazla cikmisim bu yil...[/quote]
hem gaz veriyorsun hem de adamı çatlatıyorsun..:sneaky2:
[quote=bkaan;149702]hem gaz veriyorsun hem de adamı çatlatıyorsun..:sneaky2:[/quote]
sarikamista anlatirken mineece az kalsin boynuma cokuyodu :D
[quote=bkaan;149702]hem gaz veriyorsun hem de adamı çatlatıyorsun..:sneaky2:[/quote]
tenefus arasi disardayiz inceden kar atiyor.
[quote=Baki;149707]tenefus arasi disardayiz inceden kar atiyor.[/quote]
Bugün sabah denize girdim. Gayet güzeldi :)
işte beklenen haber. ben orda olsam her ay mutlaka girerdim...
[quote=Baki;149707]tenefus arasi disardayiz inceden kar atiyor.[/quote]
baki, nedir abi son durumlar...
[quote=bkaan;150038]baki, nedir abi son durumlar...[/quote]
dag bembeyaz sehir parcali bulutlu yarn ve oburgun dag tadindan yenmez.
[quote=Baki;150133]dag bembeyaz sehir parcali bulutlu yarn ve oburgun dag tadindan yenmez.[/quote]
küçük bir işim var..halledersem pazar sabah beraber takılırız...
snow-forecast hafta sonuna kadar 30 cm kar gösteriyor gerçekmidir. bu hafta sonu kayılırmı açık telesiyej varmıdır kartutkusu bi turdaha düzenlesin gidelim
ben de okuyorum okuyorum başlığı anlamıyorum :) meğer "kış geri mi geliyor" muş :)
[quote=hevdem;151246]snow-forecast hafta sonuna kadar 30 cm kar gösteriyor gerçekmidir. bu hafta sonu kayılırmı açık telesiyej varmıdır kartutkusu bi turdaha düzenlesin gidelim[/quote]
ve hafta sonuna kadar hava sıcaklığı eksilerde :blink:
aynen eksilerde sınavlar yüzünden gidemedim kaç hafta acayip hevesliyim bu arada uludağ yazmayı unutmuşum bu uludağ hava durumu.
bu kar yağışı gerçekse gitmemek biraz kara ayıp olur.
Ahahahaha Hayırdır NF tadı damağında kaldı galiba. Yanlız busefer Mangalda Balık Rakı Yapalım :D
[quote=Night FLighT;151261]Cumartesi kar yağacağı Dedikodular arasında..Eğer Böyle birşey olursa Hafta sonu Dağdayız İnşallah ..Yeniden :thumbup:[/quote]
C.tesi güneşli ve rüzgarsız bir hava var, yağış pazar öğleden sonraya kaymış..:001_huh:
C.tesi gitmeniz daha mantıklı gözüküyor..
[quote=Kutay;151285]gitmemiz diyecektin galiba mage..:biggrin:[/quote]
:001_unsure: c.tesi kürek antremanım var malesef..
gerçi Emrah'ın tabiriyle "boşa kürek çekicem" ama :001_tongue: