[quote=bkaan;135411]süper haberr....:thumbup:[/quote]
gerçi hep açılıo diyolardı ama bakalım:D
Printable View
[quote=bkaan;135411]süper haberr....:thumbup:[/quote]
gerçi hep açılıo diyolardı ama bakalım:D
açtırın şu dereyi artık blizz... ;)
[quote=oliver_han;135415]açtırın şu dereyi artık blizz... ;)[/quote]
oliver, babam bizzat söz almış geçen gün oradayken :)) bakalım açarlarsa yazıcam buraya;)
[quote=blizzard;135412]gerçi hep açılıo diyolardı ama bakalım:D[/quote]
e hadi bakalım ...inşallah..
[quote=blizzard;135418]oliver, babam bizzat söz almış geçen gün oradayken :)) bakalım açarlarsa yazıcam buraya;)[/quote]
dört gözle bekliyoruz... woww peder beye de hürmetler... teşekkür ediyoruz... :thumbup:
vallaha siz ne dersiniz bilmem ama ; sarıkamışın yeni pistlere ihtiyacı var..tamam kar kalitesi çok iyi ama abartılacak kadar iyi ve alternatifi olan pistler değil bence..
[quote=bkaan;135421]vallaha siz ne dersiniz bilmem ama ; sarıkamışın yeni pistlere ihtiyacı var..tamam kar kalitesi çok iyi ama abartılacak kadar iyi ve alternatifi olan pistler değil bence..[/quote]
ehehehe vala ben üstteki pistler açılmadan önce aşağıda kayıyorduk eskiden o yüzden buna şükür diyorum:P tabiki yetmiyor yavaş yavaş açacaklar işte:) karanlıkderenin açılmamasının nedeni AB ile ilgili ağaç projesi idi, 10 yıl kesmek yasaktı bu sene bitti galiba süresi ondan yapıldı kanımca:))
[quote=blizzard;135422]ehehehe vala ben üstteki pistler açılmadan önce aşağıda kayıyorduk eskiden o yüzden buna şükür diyorum:P tabiki yetmiyor yavaş yavaş açacaklar işte:) karanlıkderenin açılmamasının nedeni AB ile ilgili ağaç projesi idi, 10 yıl kesmek yasaktı bu sene bitti galiba süresi ondan yapıldı kanımca:))[/quote]
AB değilde, Birleşmiş Milletler izin vermiyor ağaçların kesilmesine diye biliyorum..
[quote=bkaan;135423]AB değilde, Birleşmiş Milletler izin vermiyor ağaçların kesilmesine diye biliyorum..[/quote]
kulak kulaktan üstündür işte:D doğru BM :)))
[quote=blizzard;135424]kulak kulaktan üstündür işte:D doğru BM :)))[/quote]
yani izin alındı mı ağaç kesimi için..baya diretiyorlardı..;)