[quote=_PıNaR_;118695]aaa bu tartışmanın sonu gelmez=) en güzeli orta noktayı bulalım hepimiz alalım bir poşet onla kayalım bu tartışmada bitsin :001_tongue::lol::lol:[/quote]
bir poşet olmaazzz..iki poşet olsun :lol::lol::lol:
Printable View
[quote=_PıNaR_;118695]aaa bu tartışmanın sonu gelmez=) en güzeli orta noktayı bulalım hepimiz alalım bir poşet onla kayalım bu tartışmada bitsin :001_tongue::lol::lol:[/quote]
bir poşet olmaazzz..iki poşet olsun :lol::lol::lol:
[quote=_PıNaR_;118700]bak yaa gene tartışcak bişi buldun :001_tongue::001_tongue: tamam iki poşet olsun hepberaber döne döne ineriz dağdan =))))[/quote]
"dağdan bir kız gelecek döne döne" demeden duramadım şu an :001_smile:
[quote=_PıNaR_;118700]bak yaa gene tartışcak bişi buldun :001_tongue::001_tongue: tamam iki poşet olsun hepberaber döne döne ineriz dağdan =))))[/quote]
iki poşet olmaz,döne döne de olmaz :001_tongue:
[quote=drunk bat;118714]"dağdan bir kız gelecek döne döne" demeden duramadım şu an :001_smile:[/quote]
[B][B][COLOR=Black]dağdan gelecek bir kız döne döne
gelecek bir kız döne döne
dağdan bir kız döne döne
kız gelecek dağdan döne döne[/COLOR][/B]
[B][COLOR=Black]susam sokağındaki kukla şovlardan birinde söylenilen dillerden düşmeyen şarkı... kız sürekli dağın etrafında dönüyodu, şarkı da bunu gerektiriyodu zaten...:D[/COLOR][/B]
[/B]
[quote=bkaan;118728][B][B][COLOR=black]dağdan gelecek bir kız döne döne[/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]gelecek bir kız döne döne [/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]dağdan bir kız döne döne [/COLOR][/B]
[B][COLOR=black]kız gelecek dağdan döne döne[/COLOR][/B][/B]
[B] [B][COLOR=black]susam sokağındaki kukla şovlardan birinde söylenilen dillerden düşmeyen şarkı... kız sürekli dağın etrafında dönüyodu, şarkı da bunu gerektiriyodu zaten...:D[/COLOR][/B][/B]
[/quote]
aslında dağın etrafında dönen kurabiye canavarıydı :lol:
dağın altından üstünden falan geliyordu, en son dağı delip öyle geliyordu heralde :biggrin:
[quote=drunk bat;118730]aslında dağın etrafında dönen kurabiye canavarıydı :lol:
dağın altından üstünden falan geliyordu, en son dağı delip öyle geliyordu heralde :biggrin:[/quote]
yaşlanıyoruz biz de drunk..:D
[quote=_PıNaR_;118739]yazarken benimde aklıma aynı şey geldi ama genede yazdım =)))
ama buda olmaz yahu hep muhalefet hep muhalefet nereye kadar :001_tongue::001_tongue: :lol::lol: peki bizim iki sene önce kocaman bir bırandamız vardı kartutkusunun ben hatta bir seferinde bossa aa bunun üstüne oturulup güzel kayılır demiştim oda oldu sen çok şey istiyorsun demişti acaba boss hazır yokken ona doluşup kayalım olmazmı =))))) boss yokken diyorumda birazdan gelir bu yazdığımı görürse varmı yokmu anlarım sanırım o yüzden yorum yapın arkadaşlar benim yazdıım kaynasın arada :001_tongue::001_tongue::biggrin:[/quote]
inanmıyorum yaa..böyle bir şeyi nasıl düşünürsün...hehe..ne zaman kayıyoruz brandayla :lol::lol:
[quote=bkaan;118740]inanmıyorum yaa..böyle bir şeyi nasıl düşünürsün...hehe..ne zaman kayıyoruz brandayla :lol::lol:[/quote]
:thumbup::thumbup: +1 dumencibasi ben olurum :afro1::001_tongue:
tabiki snowboard birgün herkes snowboardçu olacak...o günleri şimdiden görebilyrm:)
[quote=snowboards016;118842]tabiki snowboard birgün herkes snowboardçu olacak...o günleri şimdiden görebilyrm:)[/quote]
aaa nasıl görüyorsun yandan yandan bakarken o kadar ileriyi hayret... :P :lol: