[quote=drunk bat;148771]off, günübirlik için o kadar yol :confused1:
benim haftasonu aof sınavlarında görevim var, Pazartesi de Kayseri'ye gitmeyi düşünüyorum. Yoksa gelmek isterdim.[/quote]
olmadı haftaya gideriz , iki gün yaparız drunk...;)
Printable View
[quote=drunk bat;148771]off, günübirlik için o kadar yol :confused1:
benim haftasonu aof sınavlarında görevim var, Pazartesi de Kayseri'ye gitmeyi düşünüyorum. Yoksa gelmek isterdim.[/quote]
olmadı haftaya gideriz , iki gün yaparız drunk...;)
Gaza geldim uçaklara baktım. Ocak'ta SunExpress'in direk uçuşları vardı Erzurum'a. Ne yazıkki kaldırmışlar :(
[quote=nuestra;148775]Gaza geldim uçaklara baktım. Ocak'ta SunExpress'in direk uçuşları vardı Erzurum'a. Ne yazıkki kaldırmışlar :([/quote]
gaza gelmek için bahane arıyoruz zaten ..;)
[quote=bkaan;148777]gaza gelmek için bahane arıyoruz zaten ..;)[/quote]
Son gazlar bu sezon için hocam. Bu konuda hanım ne diyor şeklinde bir soru yöneltip asıl amacım Troll tanrısına hizmetimi sunayım :001_tongue:
[quote=bkaan;148772]olmadı haftaya gideriz , iki gün yaparız drunk...;)[/quote]
Haftaya kar kalır mı acep. Bu hafta gitmek istiyorsan değerlendir bence.
Gelecek haftasonu olursa her türlü
"çıkarım senle her yola" :biggrin:
[quote=nuestra;148778]Son gazlar bu sezon için hocam. Bu konuda hanım ne diyor şeklinde bir soru yöneltip asıl amacım Troll tanrısına hizmetimi sunayım :001_tongue:[/quote]
zor..çok zor soru bu...:lol::lol:
[quote=drunk bat;148779]Haftaya kar kalır mı acep. Bu hafta gitmek istiyorsan değerlendir bence.
Gelecek haftasonu olursa her türlü
"çıkarım senle her yola" :biggrin:[/quote]
ok...dağlar üzmeyin bizi...;)
topiğin başlığını değiştirelim en iyisi... kar değil resmen gaz geliyor gazzz... :D :D :D
dunku kardan daha guzel daha cok kar yagmis....
[quote=Baki;149163]dunku kardan daha guzel daha cok kar yagmis....[/quote]
:scared::scared: :afro1:
yapmayın noolur... :D
[quote=oliver_han;149196]yapmayın noolur... :D[/quote]
abi dag harika gorunuyor sezonun tadini tam alamadim diyeniniz warsa buyrun.
[quote=Baki;149205]abi dag harika gorunuyor sezonun tadini tam alamadim diyeniniz warsa buyrun.[/quote]
bi tarafta ameliyat masası öbür tarafta dağ... :blushing: :001_unsure: :crying:
[quote=oliver_han;149207]bi tarafta ameliyat masası öbür tarafta dağ... :blushing: :001_unsure: :crying:[/quote]
ameliyat ne zaman
Ankaradan bir grup cıkarsa Palan için katılırım.
bakiiiiiii...verdin gazı....millet ne yapacağını şaşırdı...
[quote=bkaan;149267]bakiiiiiii...verdin gazı....millet ne yapacağını şaşırdı...[/quote]
ama gercekten guzel gorunuyor... : )
[quote=Baki;149273]ama gercekten guzel gorunuyor... : )[/quote]
dağ mağ hikaye..."abi özledim..atlayın gelin" de gelelim...;)
[quote=bkaan;149274]dağ mağ hikaye..."abi özledim..atlayın gelin" de gelelim...;)[/quote]
ııı sey. Kem kum.... O isin espriside gelecekler en az 6 7 saatlik yolu goze alip gelicekler degmesi lazim...
[quote=Baki;149275]ııı sey. Kem kum.... O isin espriside gelecekler en az 6 7 saatlik yolu goze alip gelicekler degmesi lazim...[/quote]
10 saat olsa ne yazar Baki...bir sabah ansızın ejderde kar tutkunu gençler olabilir ;)
[quote=Baki;149216]ameliyat ne zaman[/quote]
yarın belli olacak bakicim... önümüzdeki hafta içi olması kuvvetle muhtemel... bu açıdan verdiğin gazın hayati önemi var... herşeyi bırakıp gelesim var... :biggrin:
[quote=burak77;149261]Ankaradan bir grup cıkarsa Palan için katılırım.[/quote]
3-4 gün konaklamalı düşünür müsün?
[quote=bkaan;149267]bakiiiiiii...verdin gazı....millet ne yapacağını şaşırdı...[/quote]
[quote=bkaan;149278]10 saat olsa ne yazar Baki...bir sabah ansızın ejderde kar tutkunu gençler olabilir ;)[/quote]
geleceksen söyle ona göre takım taklavatı toparlayacağım akşama... :lol: :lol: :lol:
bu işin bu noktaya geleceği belliydi..cumartesi kızımı doktora götüreceğim..pazar için 1200 km yol yapılır mı??? hem de tek başına..haftaya bıraksak sana uymaz..kar kalmaz..ne biliyim yaaa..kafam karıştı vallaha..drunk ın da işi varmış..???
[quote=bkaan;149303]bu işin bu noktaya geleceği belliydi..cumartesi kızımı doktora götüreceğim..pazar için 1200 km yol yapılır mı??? hem de tek başına..haftaya bıraksak sana uymaz..kar kalmaz..ne biliyim yaaa..kafam karıştı vallaha..drunk ın da işi varmış..???[/quote]
valla bi netleşsin artık hadise... misal perşembe doktor randevumdan soora kaçabilirim... 3-4 gün de kalırım... :000203F4:
[quote=bkaan;149303]bu işin bu noktaya geleceği belliydi..cumartesi kızımı doktora götüreceğim..pazar için 1200 km yol yapılır mı??? hem de tek başına..haftaya bıraksak sana uymaz..kar kalmaz..ne biliyim yaaa..kafam karıştı vallaha..drunk ın da işi varmış..???[/quote]
işim olmasa gelirdim valla, gerçi günübirlik yine gözümü korkuturdu ama.
pazartesi salı da kayseri'de olacağım, pazar akşamdan veya pazartesi sabah erkenden çıkacağım. bu durumda benim bu hafta imkansız.
abicim sen de bütün yoğunluğuna rağmen epey değerlendirdin sezonu. günübirlik için değer mi iyi düşün. 1 gece kalmalı 2 gün olsaydı yine iyi olurdu.
[quote=oliver_han;149314]valla bi netleşsin artık hadise... misal perşembe doktor randevumdan soora kaçabilirim... 3-4 gün de kalırım... :000203F4:[/quote]
oliver abicim senin de sezonun son fırsatını değerlendirmek istemeni anlıyorum. benim sarıkamışa gelmeden önceki halim gibi tereddüttesin sanırım. doktor gitme demişti ama ateş de beni çağırıyordu :biggrin:
güzel bir sezon kapanışı yapıp sonra da gelip başarılı bir operasyon geçirirsin, seneye de bomba gibi girersin inşallah.
[quote=drunk bat;149315]işim olmasa gelirdim valla, gerçi günübirlik yine gözümü korkuturdu ama.
pazartesi salı da kayseri'de olacağım, pazar akşamdan veya pazartesi sabah erkenden çıkacağım. bu durumda benim bu hafta imkansız.
abicim sen de bütün yoğunluğuna rağmen epey değerlendirdin sezonu. günübirlik için değer mi iyi düşün. 1 gece kalmalı 2 gün olsaydı yine iyi olurdu.[/quote]
bu ne illet bir şey yaaaaaaa....sigaradan beter..bırakacağım diyorum her sezon sonu bu kayak işini.....:cursing: ne biliyim drunk..kendimi atasım var; yollara..dağlara...1 gün çılgınlık tabi..
[quote=drunk bat;149317]oliver abicim senin de sezonun son fırsatını değerlendirmek istemeni anlıyorum. benim sarıkamışa gelmeden önceki halim gibi tereddüttesin sanırım. doktor gitme demişti ama ateş de beni çağırıyordu :biggrin:
güzel bir sezon kapanışı yapıp sonra da gelip başarılı bir operasyon geçirirsin, seneye de bomba gibi girersin inşallah.[/quote]
iyi dileklerin için teşekkür ederim dostum... :blush: :blush: :blush:
[quote=oliver_han;149321]iyi dileklerin için teşekkür ederim dostum... :blush: :blush: :blush:[/quote]
Hayirdir Oliver
Gecmis olsun.
[quote=bkaan;149319]bırakacağım diyorum her sezon sonu bu kayak işini..[/quote]
bırakırsan boarda bekleriz :001_tt2:
[quote=bkaan;149319] ...1 gün çılgınlık tabi..[/quote]
bir gün için o kadar yol. benim gözüm ( :biggrin: ) yemez şahsen. abi pazartesi için izin alabilsen ya da cumartesi ki randevuda oynama imkanı olsa.
[quote=drunk bat;149328]bırakırsan boarda bekleriz :001_tt2:
onu geçicen...;)
bir gün için o kadar yol. benim gözüm ( :biggrin: ) yemez şahsen. abi pazartesi için izin alabilsen ya da cumartesi ki randevuda oynama imkanı olsa.[/quote]
ne izin alabilirim ne de rand. erteleyebilirim..:bored: bakalım ne olucak??
bu arada twintip nerelerde ?
[quote=Extreme;149322]Hayirdir Oliver
Gecmis olsun.[/quote]
teşekkür ederim... kısmetse yeni sezona yeni süspansiyon ile gireceğiz... :001_tt2: :lol: :lol: :lol:
[quote=oliver_han;149331]teşekkür ederim... kısmetse yeni sezona yeni süspansiyon ile gireceğiz... :001_tt2: :lol: :lol: :lol:[/quote]
Desne atlamalar ziplamlar daha bir salam olacak.
Simdiden yeni suspansyonlarin hayirli olsun.:thumbup1:
ve Gecmis olsun
[quote=Extreme;149332]Desne atlamalar ziplamlar daha bir salam olacak.
Simdiden yeni suspansyonlarin hayirli olsun.:thumbup1:
ve Gecmis olsun[/quote]
teşekkürler... :blush: pek atlama-zıplamayla aram yok zaten... :biggrin:
[quote=oliver_han;149335]teşekkürler... :blush: pek atlama-zıplamayla aram yok zaten... :biggrin:[/quote]
abi gelebilirseniz gelin bu karın ömrü çok sürmez bi lodosa bakar 1 günde eritir kapatır sezonu...
[quote=Baki;149340]abi gelebilirseniz gelin bu karın ömrü çok sürmez bi lodosa bakar 1 günde eritir kapatır sezonu...[/quote]
baki bizden sonra ne kadar yağdı..yani 16 marttan sonra..ya da şöyle sorayım..bizim kaydığımız gün ile bugün arasında çok fark olur mu pistlerde..:confused1:
[quote=Baki;149340]abi gelebilirseniz gelin bu karın ömrü çok sürmez bi lodosa bakar 1 günde eritir kapatır sezonu...[/quote]
haydiii... bakicim hayallerimin üzerine kezzap döktün iyi mi... :crying: :crying: :crying:
[quote=oliver_han;149346]haydiii... bakicim hayallerimin üzerine kezzap döktün iyi mi... :crying: :crying: :crying:[/quote]
Erzurum ve Kars’ta dün geceden beri aralıklarla [B]kar[/B] yağışı etkili oldu. Yoğun kar yağışı nedeniyle Erzurum’da üç köyün yolu kapandı.
Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, Doğu Anadolu’da soğuk [B]ve[/B] yağışlı hava etkisini göstermeye başladı. Erzurum ve Kars’ta kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiledi. Erzurum kent merkezinde kar kalınlığı 8 santimetreye ulaştı. Bölgede hava sıcaklıklarında 10 dereceye varan düşüş gerçekleşti. Gecenin en düşük sıcaklığı Erzurum’da 0, Kars ve Ağrı’da 3, Ardahan, Erzincan’da ise 4 derece oldu. Yağışlı ve soğuk hava, etkisini 31 Mart gününe kadar sürdürecek.
İl Kriz Merkezi, [B]son[/B] kar yağışı ile birlikte Erzurum’un Aşkale İlçesi'ne bağlı üç köyün merkezle bağlantısının kesildiğini bildirdi. Yoğun kar yağışı yüzünden ulaşıma kapanan köy yollarını açmak için çalışmalar sürdürülüyor.
hürriyet
yarın gece de -4 erzurum... işler o kadar da kötü değil...gündüzleri ciddi bir ısınma da yok..
[quote=bkaan;149343]baki bizden sonra ne kadar yağdı..yani 16 marttan sonra..ya da şöyle sorayım..bizim kaydığımız gün ile bugün arasında çok fark olur mu pistlerde..:confused1:[/quote]
26 martta son çıktığımda aşağılar berbattı ama ejder kuzey sarıkamıştan iyiydi. şimdi ne haldedir bilmiyorum ama buradan bakınca dağda hiç açıklık görünmüyor.
[quote=oliver_han;149346]haydiii... bakicim hayallerimin üzerine kezzap döktün iyi mi... :crying: :crying: :crying:[/quote]
abi kışın geceleri dağ - 50 lere vuruyor şimdi 0 larda onun için hava güzelleştiğinde erime hızı artıyor. e malum yaz geliyo. son demleri artık bundan sonra çok güven olmaz bi gün çıkarsın harika 2 gün sonra berbat olabilir. ama yerinde olsam şimdi acısını çıkarır sonra gider ameliyat olurum hem korkunda olmaz ya bişe olursa die zaten yaptırcan :thumbup:
[quote=Baki;149357] şimdi acısını çıkarır sonra gider ameliyat olurum hem korkunda olmaz ya bişe olursa die [U][B][COLOR=Red]zaten yaptırcan[/COLOR][/B][/U] :thumbup:[/quote]
:lol::lol::lol::lol:
[quote=Baki;149357]abi kışın geceleri dağ - 50 lere vuruyor şimdi 0 larda onun için hava güzelleştiğinde erime hızı artıyor. e malum yaz geliyo. son demleri artık bundan sonra çok güven olmaz bi gün çıkarsın harika 2 gün sonra berbat olabilir. ama yerinde olsam şimdi acısını çıkarır sonra gider ameliyat olurum hem korkunda olmaz ya bişe olursa die zaten yaptırcan :thumbup:[/quote]
zaten bana kolay kolay bir şey olmaz ki baki... :lol: :lol: :lol: