[quote=pride;135355]İşte o yüzden dedim ya
YAKARIZ BU GEZEGENİ YAKARIZZZ:):thumbup:[/quote]
hepimiz kardeşiz, bu öfke ne diye? :P :lol: :lol: :lol:
Printable View
[quote=pride;135355]İşte o yüzden dedim ya
YAKARIZ BU GEZEGENİ YAKARIZZZ:):thumbup:[/quote]
hepimiz kardeşiz, bu öfke ne diye? :P :lol: :lol: :lol:
[quote=oliver_han;135356]hepimiz kardeşiz, bu öfke ne diye? :P :lol: :lol: :lol:[/quote]
Küpelilerin telsizi bizde kalmış. Sabah arabanın torpidosundan bişi almak için açtım,telsizi gördüm,dedim bir açsam mı acaba? Sonra kahkahayı bastım kendi kendime ,dedim şimdi 3,38'den Oli yayın yapıyordur.Biz Beşiktaşlıyızzz:lol::lol::lol:
[quote=pride;135358]Küpelilerin telsizi bizde kalmış. Sabah arabanın torpidosundan bişi almak için açtım,telsizi gördüm,dedim bir açsam mı acaba? Sonra kahkahayı bastım kendi kendime ,dedim şimdi 3,38'den Oli yayın yapıyordur.Biz Beşiktaşlıyızzz:lol::lol::lol:[/quote]
valla mesafe çok uzak sayılmaz... belki duyardın... :P :D
biz beşiktaşlıyız,
küfüre karşıyız,
futbol dostluk,
futbol kardeşliktir... :P :P :P :lol: :lol: :lol:
asıl typhoon ile de temas edelim... gokbey'in telsizi gönderelim... ;)
[quote=Emrah;135347]Seyirci bugun gonderiyor dvd yi , bende cok merak ediyorum su imza evetini , youtube da tıklanma rekorları kıracakmış diye bir duyum bile aldım :thumbup:[/quote]
dogrudur... :biggrin::thumbup:
[quote=pride;135353]Az daha sabır,sanırım yarına siteye yüklenmiş olur.Seyirci bugün yola çıkarmış dvd'yi:)[/quote]
:biggrin:ne yaptin yaf:bored:??? daha night_flight uzerinde ugrasacak:biggrin: bir suru video var icinde hatuna yazik:001_unsure: 2-3 gun verelim biz, rahat rahat yapsin;) isterse yine bir gunde koysun:thumbup1: ama boss izlemeye doyamaz da teslim etmezseeeee o is yatar :P
[quote=oliver_han;135365]valla mesafe çok uzak sayılmaz... belki duyardın... :P :D
biz beşiktaşlıyız,
küfüre karşıyız,
futbol dostluk,
futbol kardeşliktir... :P :P :P :lol: :lol: :lol:
asıl typhoon ile de temas edelim... gokbey'in telsizi gönderelim... ;)[/quote]
Ne yapıyon ,banta mı çektin,otomatiğe mi bağladın.24 saat telsizden bunu mu söylüyon anlamadım ki:):lol::lol::lol:
[quote=oliver_han;135365]asıl typhoon ile de temas edelim... gokbey'in telsizi gönderelim... ;)[/quote]
woww tayphoon istanbula mi geliyooooor ??? eseni de isteriz.. ;)
[quote=pride;135382]Ne yapıyon ,banta mı çektin,otomatiğe mi bağladın.24 saat telsizden bunu mu söylüyon anlamadım ki:):lol::lol::lol:[/quote]
dinlemede kal pride... :P :lol:
[quote=oliver_han;135390]dinlemede kal pride... :P :lol:[/quote]
Anlaşıldı merkez:):lol:
gel gel duyuruya gel:PP karanlıkdere hakkında duyum aldım açılabilrmiş bu hafta :D
[quote=blizzard;135410]gel gel duyuruya gel:PP karanlıkdere hakkında duyum aldım açılabilrmiş bu hafta :D[/quote]
süper haberr....:thumbup: