[quote=gokbey;118526]iki elini pantolon cebine sokarak bile slalom yapabilirsin. board'da teknik var, sınır yok... ;)
[/quote]
olay elde kolda değil aslında, omuzda.
Printable View
[quote=gokbey;118526]iki elini pantolon cebine sokarak bile slalom yapabilirsin. board'da teknik var, sınır yok... ;)
[/quote]
olay elde kolda değil aslında, omuzda.
[quote=scarecrow;118530]olay elde kolda değil aslında, omuzda.[/quote]
olay ağırlık merkezinin transferinde. ister elle kolla yap, ister vücudunu eğ. tabi ani dönüşlerde üst gövdenin hızla savrulması olayı var ki bu da ayrı bir dönüş türü oluyor.
[quote=pnryldz;118590]kesinlikle haklısın ama ilk başlayan birine çok aykırı ve artistik olur eli cebinde kayması :biggrin: ben hocayla kaydığımda kolların ve omuzların nasıl dengeyi sağladığını gösterdiğinde olaya hayran kalmıştım :thumbup1: seninde söylediğin gibi teknik önemli ilerlettikten sonra çözüyosun artık bedeninle yapman gerekenleri:001_smile:[/quote]
teknik yerine kıvırmayı diyecektin galiba... ??? :P :lol:
[quote=pnryldz;118595]board'cu beyler alınabilir teknik daha iyi oldu sanki oliver :biggrin:[/quote]
neden alınsınlar ??? bal gibi yandan yandan kıvırıyorlar işte... :P :lol:
[quote=pnryldz;118610]kötü bi durum yok ki bunda bel kıvrak olursa daha iyi kayıp istediğin hareketleri yaparsın:001_smile: tabii kayakçı olduğun için bel kıvraklığı falan olayı hoşuna gidiyodur taş atıcaksınya board'culara:biggrin:[/quote]
erkeklerden pek de görmeye alışık olmadığımız hareketler bunlar ama yapacak bir şey yok... kıvırmak isteyen kıvırır kardeşim... ;)
[quote=pnryldz;118610]kötü bi durum yok ki bunda bel kıvrak olursa daha iyi kayıp istediğin hareketleri yaparsın:001_smile: tabii kayakçı olduğun için bel kıvraklığı falan olayı hoşuna gidiyodur taş atıcaksınya board'culara:biggrin:[/quote]
Acep ne diye bağlarsınız
iki ayağınızı birden bir tahtaya
Ama bilirim çok mahirsiniz
Sağınızı - solunuzu hep ıslak tutmaya
Burda böyle atıp tutarsınız
Duyan sanır ki, cihana sultansınız
İkinci kıvırmanızda bak ,
kayakçı tekrar sırada:lol::lol::lol:
[quote=pnryldz;118617]keyifli bi spor olduğunu düşünüyorum oldukçada estetik:001_smile: snowboard'cu beyler nerdesiniz yahu çıkıp bişeyler söyleyin :biggrin:[/quote]
estetik ??? :001_smile: :lol:
[quote=pnryldz;118636]ewt estetik; güzel olan şey:001_smile:[/quote]
estetiğin tanımı ben görmeyeli çok değişmiş... :P :lol:
[quote=bkaan;118615]Acep ne diye bağlarsınız
iki ayağınızı birden bir tahtaya
Ama bilirim çok mahirsiniz
Sağınızı - solunuzu hep ıslak tutmaya
Burda böyle atıp tutarsınız
Duyan sanır ki, cihana sultansınız
İkinci kıvırmanızda bak ,
kayakçı tekrar sırada:lol::lol::lol:[/quote]
:lol::lol::lol::lol::lol: son satir soyle olmaliydi: kayakci daha sirada :P:biggrin:
[quote=nitebore;118682]:lol::lol::lol::lol::lol: son satir soyle olmaliydi: kayakci daha sirada :P:biggrin:[/quote]
olmaz olmaz ...one minute :D
biz yazalım çizelim..sen son satırla işi bağla..yok öle şey :sneaky2: