Eeee kimse yok mu.....duyar gibiyim sizi :001_rolleyes: biri der "para yok"..biri der "hanımdan nasıl izin alırız"..biri der sarıkamıştan yeni geldik".. biri der "bebiş var"....bekarlar bu iş size yakışır ....
Printable View
Eeee kimse yok mu.....duyar gibiyim sizi :001_rolleyes: biri der "para yok"..biri der "hanımdan nasıl izin alırız"..biri der sarıkamıştan yeni geldik".. biri der "bebiş var"....bekarlar bu iş size yakışır ....
[quote=DarkMafia;148589]Hmmmm yani diyorsunkine Kayağı hastanedeki güzel hemşirelere tercih ederim diyosun. Aslanım benim hangi erkek bunu yapar be... Al kayakları fırla pistlere :D[/quote]
valla ne hemşiresi ne de doktoru, mevzuu kartutkusu olunca alem biraraya gelse tutamaz beni... ;) :thumbup:
yok aga ben hafta sonu maçlarını cuma c.tesiye sıkıştırıp pazar ılgaz yaparım diye düşünmekteyim,perşembe kesinleşir durum
[quote=Lotus;148591]Rahat bırakın Oliver'i , ilişmeyin. :lol:
Yok abi kar mar sen boşver şimdi ol ameliyatını biz sonra Yeni Zellanda' ya gideriz :sneaky2:oralarda yakında kar yağacakmış sezon başlayacakmış. Hem taze taze karlarda kayarız hem senin rehabilitasyonu hallederiz:lol::lol:[/quote]
güzel bir fikir de, hali hazırda son sürat çarpan kalbimi napcaz... :confused1: :001_tt2: :lol:
[quote=bkaan;148593]Eeee kimse yok mu.....duyar gibiyim sizi :001_rolleyes: biri der "para yok"..biri der "hanımdan nasıl izin alırız"..biri der sarıkamıştan yeni geldik".. biri der "bebiş var"....bekarlar bu iş size yakışır ....[/quote]
öyle fikri ortaya atıp geri kaçmak yok abicim... ;)
[quote=oliver_han;148598]güzel bir fikir de, hali hazırda son sürat çarpan kalbimi napcaz... :confused1: :001_tt2: :lol:
öyle fikri ortaya atıp geri kaçmak yok abicim... ;)[/quote]
çorbadan dönenin kaşığı kırılsın...ama cumartesi samsunda olmak zorundayım..pazar ılgaza varım..erzurum derseniz haftaya abicim...
[quote=oliver_han;148598]güzel bir fikir de, hali hazırda son sürat çarpan kalbimi napcaz... :confused1: :001_tt2: :lol:
[/quote]
Kalp kayak için pır pır ediyorsa sorun yok zaten yol uzuuuun yolda sakinleşirsin, yok op. içinse onu da öncesinde damardan hallediyorlar bişiciğin farkına varmıyorsun valla:tongue_smilie:
[quote=bkaan;148593]Eeee kimse yok mu.....duyar gibiyim sizi :001_rolleyes: biri der "para yok"..biri der "hanımdan nasıl izin alırız"..biri der sarıkamıştan yeni geldik".. biri der "bebiş var"....bekarlar bu iş size yakışır ....[/quote]
ben buradayım müdürümmmm:biggrin:
bakiiiiiiiii sen ne diyorsun???????? gelinir mi?
cağ yemenin de tam zamanıdır..nisan başı....ufff :lol::lol::lol:
[quote=bkaan;148610]cağ yemenin de tam zamanıdır..nisan başı....ufff :lol::lol::lol:[/quote]
Yada Fırında Oğlak. :D
[quote=bkaan;148602]çorbadan dönenin kaşığı kırılsın...ama cumartesi samsunda olmak zorundayım..pazar ılgaza varım..erzurum derseniz haftaya abicim...[/quote]
pilav değil miydi o... :001_tt2: :lol: kar mı kalır haftaya... hadi kar kaldı diyelim, ya opere ederlerse oliver'ı... :confused1: :001_unsure: :crying:
[quote=Lotus;148605]Kalp kayak için pır pır ediyorsa sorun yok zaten yol uzuuuun yolda sakinleşirsin, yok op. içinse onu da öncesinde damardan hallediyorlar bişiciğin farkına varmıyorsun valla:tongue_smilie:[/quote]
ilk doz sersemletiyor ama uyutmuyor be abisi... önce damar, sonra derin nefes... :001_tt2: :lol: :lol: :lol:
[quote=oliver_han;148612]pilav değil miydi o... :001_tt2: :lol: kar mı kalır haftaya... hadi kar kaldı diyelim, ya opere ederlerse oliver'ı... :confused1: :001_unsure: :crying:
pilav pilav da...bizim bir sabah çorbası muhabbetimiz vardı erzurumda..baki ve drunk bat ile..o manada...;)
ilk doz sersemletiyor ama uyutmuyor be abisi... önce damar, sonra derin nefes... :001_tt2: :lol: :lol: :lol:[/quote]
iki kez yatırdılar beni...;)..hangi dağda kimle kaymak istiyorsan düşüüüüüün..sonra mışıl mışıl..bak uyandın bile....;)
[quote=oliver_han;148612]pilav değil miydi o... :001_tt2: :lol: kar mı kalır haftaya... hadi kar kaldı diyelim, ya opere ederlerse oliver'ı... :confused1: :001_unsure: :crying:
ilk doz sersemletiyor ama uyutmuyor be abisi... önce damar, sonra derin nefes... :001_tt2: :lol: :lol: :lol:[/quote]
ben demiştim doktora öyle ameliyathane falan fena olurum diye, neyaptıysa odada, tam ben kendim inerim sedye gerekmez diyordum... sonrası yok :confused1: :lol::lol:
[quote=bkaan;148615]iki kez yatırdılar beni...;)..hangi dağda kimle kaymak istiyorsan düşüüüüüün..sonra mışıl mışıl..bak uyandın bile....;)[/quote]
yok bence onu hiiiiç düşünmiim... hayatta uyuyamam... uyursam da sayıklarım falan aman diim... :001_tt2: :lol: :lol: :lol:
[quote=Lotus;148616]ben demiştim doktora öyle ameliyathane falan fena olurum diye, neyaptıysa odada, tam ben kendim inerim sedye gerekmez diyordum... sonrası yok :confused1: :lol::lol:[/quote]
rufi vermiş olmasın... :001_tt2: :lol: :lol: :lol:
[quote=oliver_han;148619]yok bence onu hiiiiç düşünmiim... hayatta uyuyamam... uyursam da sayıklarım falan aman diim... :001_tt2: :lol: :lol: :lol:
rufi vermiş olmasın... :001_tt2: :lol: :lol: :lol:[/quote]
ismini bilmiyorum ama hafızayı iptal eden birşeymiş:confused1: snra dediğine göre ameliyat öncesi bayağı sohbet falan etmişiz :confused1::crying: :lol:
[quote=Lotus;148623]ismini bilmiyorum ama hafızayı iptal eden birşeymiş:confused1: snra dediğine göre ameliyat öncesi bayağı sohbet falan etmişiz :confused1::crying: :lol:[/quote]
olur öyle şeyler... bak duyuyor musun bkaan... :lol: :lol: :lol:
[quote=oliver_han;148619]yok bence onu hiiiiç düşünmiim... hayatta uyuyamam... uyursam da sayıklarım falan aman diim... :001_tt2: :lol: :lol: :lol:
rufi vermiş olmasın... :001_tt2: :lol: :lol: :lol:[/quote]
Oli Bak Aklıma Geldi. Ameliyathaneyi, yatacağın odayı filan duvarlarını boydan boya dağ view ile kaplasak. Klimanın ısısını -1 lere indirsek. Hemşireler doktorlar falan pansumana kayak kıyafetleriyle ellerinde board/kayaklarla girse arkadan sucuk ekmek kokuları gelicekşekilde bi mangal olayı yapsak herhalde gönül rahatlıyla hem operasyonunu olursun hemde fizik tedavide sana ilham kaynağı olur gibime geliyor. istermisin böyle bir hizmet? :confused1:
Abi son durumada baktım, yarında az biraz yağış var, sonraki gün açık ve çok rüzgar yok... Gitmeyeni dövüyorlarmış, hemde batonla
[quote=DarkMafia;148631]Oli Bak Aklıma Geldi. Ameliyathaneyi, yatacağın odayı filan duvarlarını boydan boya dağ view ile kaplasak. Klimanın ısısını -1 lere indirsek. Hemşireler doktorlar falan pansumana kayak kıyafetleriyle ellerinde board/kayaklarla girse arkadan sucuk ekmek kokuları gelicekşekilde bi mangal olayı yapsak herhalde gönül rahatlıyla hem operasyonunu olursun hemde fizik tedavide sana ilham kaynağı olur gibime geliyor. istermisin böyle bir hizmet? :confused1:[/quote]
adamın uyuması lazım abi..o ortamda oliver masayı sandalyeyi ağaç zannedip başlar aralarında kaymaya...hayır yakalayamayızda..:lol::lol:
[quote=DarkMafia;148631]Oli Bak Aklıma Geldi. Ameliyathaneyi, yatacağın odayı filan duvarlarını boydan boya dağ view ile kaplasak. Klimanın ısısını -1 lere indirsek. Hemşireler doktorlar falan pansumana kayak kıyafetleriyle ellerinde board/kayaklarla girse arkadan sucuk ekmek kokuları gelicekşekilde bi mangal olayı yapsak herhalde gönül rahatlıyla hem operasyonunu olursun hemde fizik tedavide sana ilham kaynağı olur gibime geliyor. istermisin böyle bir hizmet? :confused1:[/quote]
atmosfer güzel de bu mübarek kardeşimiz oliver'ın hiç mi canı çekmeyecek iki çıkıp pistin tozunu atmak falan... :confused1: :001_unsure: :crying: :crying: :crying:
[quote=twintip yeti;148632]Abi son durumada baktım, yarında az biraz yağış var, sonraki gün açık ve çok rüzgar yok... Gitmeyeni dövüyorlarmış, hemde batonla[/quote]
la_hawleee....
[quote=bkaan;148635]adamın uyuması lazım abi..o ortamda oliver masayı sandalyeyi ağaç zannedip başlar aralarında kaymaya...hayır yakalayamayızda..:lol::lol:[/quote]
bi ayaklanırsam yakalanma ihtimalim hakikaten düşük... :001_tt2: :lol: :lol: :lol:
[quote=oliver_han;148639]atmosfer güzel de bu mübarek kardeşimiz oliver'ın hiç mi canı çekmeyecek iki çıkıp pistin tozunu atmak falan... :confused1: :001_unsure: :crying: :crying: :crying:[/quote]
Walla kardeş sanada yaranılmıyor kendini rahat hissedesin diye oturdum düşündüm taşındım böle bi fikir buldum ama sen daha fazlasını istiyon. grrrr tamam otur soğuk hastane duvarları içinde yok sana dağ manzarası sucuk ekmek kokusu ite hıh :glare:
[quote=oliver_han;148644]la_hawleee.... [/quote]
Hemde ıslak, karlı batonla... Uyarmadılar deme sonra :D
yemek molası :)
Bak Oliver ! Islak diyorlar , yemek diyorlar :biggrin: Sen iyisi mi kayağı boşver biz sana ıslak getirelim onları yiyip iyileşmeye bak :001_tongue::001_tongue:
[quote=DarkMafia;148645]Walla kardeş sanada yaranılmıyor kendini rahat hissedesin diye oturdum düşündüm taşındım böle bi fikir buldum ama sen daha fazlasını istiyon. grrrr tamam otur soğuk hastane duvarları içinde yok sana dağ manzarası sucuk ekmek kokusu ite hıh :glare:[/quote]
artık hayallerimdeki dağlara koşacağım... son kalemiz darkmafia'da yıkıldı... :001_unsure: :crying: :crying: :crying:
[quote=twintip yeti;148649]Hemde ıslak, karlı batonla... Uyarmadılar deme sonra :D[/quote]
body armor almamın zamanı gelmiş galiba... :001_tt2: :lol:
[quote=Lotus;148659]Bak Oliver ! Islak diyorlar , yemek diyorlar :biggrin: Sen iyisi mi kayağı boşver biz sana ıslak getirelim onları yiyip iyileşmeye bak :001_tongue::001_tongue:[/quote]
o kadar sarımsağı yiyince iyileşmeyen bünye mi olur... hoş kapının önüne de koyulabiliriz orası ayrı... :001_tt2: :lol: :lol: :lol:
[quote=oliver_han;148664]o kadar sarımsağı yiyince iyileşmeyen bünye mi olur... hoş kapının önüne de koyulabiliriz orası ayrı... :001_tt2: :lol: :lol: :lol:[/quote]
Hayırdır :confused1: kapıya istenmeyen ziyaretçiler mi uğruyor :000203F4:
[quote=Lotus;148668]Hayırdır :confused1: kapıya istenmeyen ziyaretçiler mi uğruyor :000203F4:[/quote]
e tabi sohbet var, eğlence var... haliyle duyan geliyor... işini bitiren servis personeli aynen benim odada... :001_tt2: :lol: :lol: :lol:
yuh palandöken 170 e çıkmış ne karmış ya ÇIKSAMMI NAAPSAM :000203F4:
baki dağı aradım..sezon iki hafta uzadı dediler.....
[quote=bkaan;148729]baki dağı aradım..sezon iki hafta uzadı dediler.....[/quote]
hadi ya kayakları kaldırmak için erken mi davrandık :bored:
[quote=bkaan;148729]baki dağı aradım..sezon iki hafta uzadı dediler.....[/quote]
saka gibi:scared:
[quote=Baki;148731]hadi ya kayakları kaldırmak için erken mi davrandık :bored:[/quote]
her an gelebilirim...:001_rolleyes:
[quote=Extreme;148732]saka gibi:scared:[/quote]
bence de :001_tt1:
[quote=bkaan;148735]her an gelebilirim...:001_rolleyes:
bence de :001_tt1:[/quote]
hadi organize et 5 10 kişilik grup gelin. kişi sayısı arttıkça alınan tat da artıyor. hem seni ejderden de indiririm (biraz rüşvet mi oldu ne :biggrin: )
[quote=Baki;148740]hadi organize et 5 10 kişilik grup gelin. kişi sayısı arttıkça alınan tat da artıyor. hem seni ejderden de indiririm (biraz rüşvet mi oldu ne :biggrin: )[/quote]
baki..cumartesi bebişin doktor işi var..cumartesi akşam çıkıp , pazar tek günlüğüne gelebilirim..isteyen varsa arabada yer var :)
sanırım biri siteyle oynuyor karmakarışık oldu :)
baki slm,erzurumda hangi bölümde okuyordun
besyo da okuyan bir tanıdığım vardı tanırmısın diye soracaktım
[quote=bkaan;148743]baki..cumartesi bebişin doktor işi var..cumartesi akşam çıkıp , pazar tek günlüğüne gelebilirim..isteyen varsa arabada yer var :)[/quote]
off, günübirlik için o kadar yol :confused1:
benim haftasonu aof sınavlarında görevim var, Pazartesi de Kayseri'ye gitmeyi düşünüyorum. Yoksa gelmek isterdim.