[quote=mnece;135338]imza eventi ne ?? :blushing::blushing:[/quote]
az sabır... videoyu izleyince anlarsın... ;) :D
Printable View
[quote=mnece;135338]imza eventi ne ?? :blushing::blushing:[/quote]
az sabır... videoyu izleyince anlarsın... ;) :D
[quote=pride;135340]Bir eşeklik etmişşim Luniz baba affet beni,imza aynı kalsın tabiiii ne demek,ben nasıl bir saçmalamışım tövbe tövbeeee:lol::lol::lol:[/quote]
töbeee... :lol: :lol: :lol:
[quote=pride;135341]Anlatamammmm görmennnn lazımmm:lol::lol::lol:[/quote]
aynı odada kalacaksınız ya... gerisini düşünemiyorum artık... :P :lol:
[quote=oliver_han;135343]töbeee... :lol: :lol: :lol:
aynı odada kalacaksınız ya... gerisini düşünemiyorum artık... :P :lol:[/quote]
Zuhahahahhahaha
Yakarız bu gezegeni yakarızzzzzzzzzzzzzz:lol::lol::lol:
[quote=oliver_han;135342]az sabır... videoyu izleyince anlarsın... ;) :D[/quote]
Seyirci bugun gonderiyor dvd yi , bende cok merak ediyorum su imza evetini , youtube da tıklanma rekorları kıracakmış diye bir duyum bile aldım :thumbup:
[quote=pride;135345]Zuhahahahhahaha
Yakarız bu gezegeni yakarızzzzzzzzzzzzzz:lol::lol::lol:[/quote]
?????????şu imza eventini bi açıklığa kavuştursam gezegenler arası savaş çıkartmak üzere donanımımı hazırlıcam :thumbup::thumbup:
[quote=pride;135345]Zuhahahahhahaha
Yakarız bu gezegeni yakarızzzzzzzzzzzzzz:lol::lol::lol:[/quote]
yavaşşş... yerler yaşşş... ;)
[quote=Emrah;135347]Seyirci bugun gonderiyor dvd yi , bende cok merak ediyorum su imza evetini , youtube da tıklanma rekorları kıracakmış diye bir duyum bile aldım :thumbup:[/quote]
valla günde 30 kez izlerim kafadan... gerçi pek çıkmamışım ama olsun... :P :D :lol:
[quote=Emrah;135347]Seyirci bugun gonderiyor dvd yi , bende cok merak ediyorum su imza evetini , youtube da tıklanma rekorları kıracakmış diye bir duyum bile aldım :thumbup:[/quote]
Walla ulusal basına bile çıkabiliriz:) Kim bu deliler diye:lol::lol::lol:
[quote=mnece;135348]?????????şu imza eventini bi açıklığa kavuştursam gezegenler arası savaş çıkartmak üzere donanımımı hazırlıcam :thumbup::thumbup:[/quote]
Az daha sabır,sanırım yarına siteye yüklenmiş olur.Seyirci bugün yola çıkarmış dvd'yi:)
[quote=mnece;135348]?????????şu imza eventini bi açıklığa kavuştursam gezegenler arası savaş çıkartmak üzere donanımımı hazırlıcam :thumbup::thumbup:[/quote]
sakinn... :lol: :lol: :lol:
[quote=pride;135351]Walla ulusal basına bile çıkabiliriz:) Kim bu deliler diye:lol::lol::lol:[/quote]
rus basınında da yer bulacağız gibi... ;)
[quote=oliver_han;135354]sakinn... :lol: :lol: :lol:
rus basınında da yer bulacağız gibi... ;)[/quote]
İşte o yüzden dedim ya
YAKARIZ BU GEZEGENİ YAKARIZZZ:):thumbup: