mecidiyeköyde kar yagıyor
Printable View
mecidiyeköyde kar yagıyor
İstanbul Fatih te de az da olsa kar yağıyor. Aylar sonra ilk defa kar gördüm woww
Benim burda arabaların üstü full kar olmuş. Yağış devam ediyor. ! :D
İstanbula da ilk kar yağdı artık, kış kıyamet geldi, sezon açıldı, umarım herşey yolunda gider de güzel bir sezon geçiririz. :)
Dün gece yağdı, dün gece eridi.:( Şuanda sadece arabaların üstünde ve çatısında yalıtım olan evlerin çartısında maksimum 1cm kar var.:crying:
[quote=000passive000;111023]Benim burda arabaların üstü full kar olmuş. Yağış devam ediyor. ! :D[/quote]
bizim de arabanın üstüne dünkü fırtınada saksı düşmüş :( cam falan patlamış, off
Yazık Geçmiş olsun :(
YAA uludağ,kartalkaya,erciyes heryerden görüntü alıorum ama sarıkamış yok :( eskiden sarıkamış veriyordu görüntü Toprak hotel
[quote=canverse;111050]bizim de arabanın üstüne dünkü fırtınada saksı düşmüş :( cam falan patlamış, off[/quote]
Geçmiş olsun.
[quote=000passive000;111057]Geçmiş olsun.[/quote]
[quote=whitesnow;111051]Yazık Geçmiş olsun :([/quote]
teşekkür ederim
[url=http://www.weather-forecast.com/locations/Berlin/forecasts/latest]Berlin, Germany 9 Day Weather Forecast - Weather-Forecast.com[/url]
Arkadaşlar 7-8 gün sonra Almanya üzerine çok çok soğuk bi hava geliyo tahmnie göre umarım biz de bundan etkileniriz de yağışlarla birleşir bu hava ve kar üretir inşallah!!!
Arabanız için üzüldüm Geçmiş olsun!!
Arkadaşlar geçen yıl Erzurum/Palandöken'de 10 güne yakın kar bekledik. Meteolojinin websitesinde her gün kar göstermesine rağmen bir kez bile yağmadı.
Aşağıdaki linkte ise 10. günde kar yağacağı yazıyordu ve saatiyle birlikte tahminleri doğru çıktı..
Doğru zamanda orda olmak için kullanabileceğinizi düşünüyorum !! :)
today tomorrow hatta saat saat bakabilirsinizde :)..
[url=http://www.weather.com/outlook/travel/businesstraveler/wxdetail/TUXX0013?dayNum=1&from=36hr_topnav_business]Daily Weather Forecast for Erzurum, Turkey - weather.com[/url]
pazartesi - salı uludağ, kartalkaya.
çarşamba-perşembe palandöken-sarıkamış. 20-30 cm arası kar yağabilir.
uludağdaki çoğu otel kapanıyor yarın.
kartalkayada aynı şekilde.
palandökende şu an sadece bir pist açıkmış.
hafta içi ya da hafta sonu açık otel bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.
[quote=cemil mican;147444]pazartesi - salı uludağ, kartalkaya.
çarşamba-perşembe palandöken-sarıkamış. 20-30 cm arası kar yağabilir.
uludağdaki çoğu otel kapanıyor yarın.
kartalkayada aynı şekilde.
palandökende şu an sadece bir pist açıkmış.
hafta içi ya da hafta sonu açık otel bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.[/quote]
kartalkaya komple iptal... uludağ'da da bir ağaoğlu açık diye biliyorum... onun dışında palandöken ve sarıkamış'ta kayılabilmesi olası gözüküyor... :confused1:
beklenen kar başlamış, 30 cm'den falan bahsediliyor :huh:
[quote=snowstuff;148135]beklenen kar başlamış, 30 cm'den falan bahsediliyor :huh:[/quote]
Nerde başlamış,ne zaman,gerçek mi?????????????:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
[quote=pride;148158]Nerde başlamış,ne zaman,gerçek mi?????????????:lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/quote]
sakiiiiiiiiiiinnnn......pride seni sarıkamışa göndermek farz olmuş....:)
bundan sonra yagan kardan hayir gelmeeeez...
[quote=Kutay;148163]Ahanda Pride , hayata dönmüş yaşasın......
Pridecım boşver karı marı, bitti o iş.......
Gel biz bu haftasonu karting yapalım, istanbulda yaptık, süper keyifli[/quote]
Daha şimdi yemek yiyebildim hesapla artık. Yemeği de masamda yedim ki 2 dk siteye bakayım diye:)Behlül Kaçarrrrrrrrrrrrrrrr
eğer bu şekilde yağarsa ılgaz düşünülebilir diyorum (otelden aldığım haberler doğrultusunda )
arkadaslar erzurum a lapa lapa kar yagiyor ve yerde 6 7 cm den fazla kar war.
[quote=Baki;148162]bundan sonra yagan kardan hayir gelmeeeez...[/quote]
[quote=Baki;148526]arkadaslar erzurum a lapa lapa kar yagiyor ve yerde 6 7 cm den fazla kar war.[/quote]
:lol::lol::lol::lol:
Baki kararın değişti mi? :laugh: yola çıkalım mı ?
yok kararimi degismedim : ) hala hayir gelmez diyorum. Ama iyi yagiyo ya. : S
[quote=Baki;148529]yok kararimi degismedim : ) hala hayir gelmez diyorum. Ama iyi yagiyo ya. : S[/quote]
yağsın yağsın...ansızın çorbacıya çağırabiliriz seni:)
[quote=bkaan;148531]yağsın yağsın...ansızın çorbacıya çağırabiliriz seni:)[/quote]
sen niyeti bozmuşsun anlaşılan, ben de "seneye seneye" diyorum, bundanmış meğerse :lol:
isin en kolay kismi o : )
[quote=drunk bat;148533]sen niyeti bozmuşsun anlaşılan, ben de "seneye seneye" diyorum, bundanmış meğerse :lol:[/quote]
olur mu olur...:)
[quote=Baki;148534]isin en kolay kismi o : )[/quote]
ansızın bir sabah..gelebiliriz...;)
durdu...
Uludağ'da kar durumu nedir bilgisi olan var mı? Bi gidesim var benim haftasonu:)
[quote=pride;148565]Uludağ'da kar durumu nedir bilgisi olan var mı? Bi gidesim var benim haftasonu:)[/quote]
haber bekle..belki ılgaz daha iyi durumda olabilir...:)
valla bu saatten sonra anca ankara-samsun yaparız pride... ;)
[quote=oliver_han;148569]valla bu saatten sonra anca ankara-samsun yaparız pride... ;)[/quote]
tabi sarıkamışta kurtlarını döktün..pride ı anlayan yok :laugh:
[quote=oliver_han;148569]valla bu saatten sonra anca ankara-samsun yaparız pride... ;)[/quote]
Sen git etli pideni ye,ben daha sezon kapatmadım.Helva melve board'un altı harita gibi olsa da son bi tur atıcam:)
[quote=bkaan;148572]tabi sarıkamışta kurtlarını döktün..pride ı anlayan yok :laugh:[/quote]
Aslan Bkaan ben bir sen anladın walla beni.Bir de bu Sarıkamış grubu giden var gidemeyen var demeden full ay pek güzeldi,ay ne kaydık,ay kaçırdınız modlarında.Sanki biz keyfimizden gitmedik:crying::crying::crying:
[quote=pride;148580]Sen git etli pideni ye,ben daha sezon kapatmadım.Helva melve board'un altı harita gibi olsa da son bi tur atıcam:)
:bored: acil seni göndermemiz lazım..
Aslan Bkaan ben bir sen anladın walla beni.Bir de bu Sarıkamış grubu giden var gidemeyen var demeden full ay pek güzeldi,ay ne kaydık,ay kaçırdınız modlarında.Sanki biz keyfimizden gitmedik:crying::crying::crying:[/quote]
yok yaa...ballandırmalarına bakma sen..buzdu buz..katır kutur...:001_cool:
Sezonun son gazıyla Erzurum'a giderim diyenler?
[quote=bkaan;148572]tabi sarıkamışta kurtlarını döktün..pride ı anlayan yok :laugh:[/quote]
ilaçlatırız dökülür kurtlar np... :001_tt2: :lol:
[quote=pride;148580]Sen git etli pideni ye,ben daha sezon kapatmadım.Helva melve board'un altı harita gibi olsa da son bi tur atıcam:)[/quote]
kaşarlı yesem olma mı? :lol: :lol: :lol:
[quote=twintip yeti;148583]Sezonun son gazıyla Erzurum'a giderim diyenler?[/quote]
uffffffff gaza bak gaza............:thumbup:
[quote=twintip yeti;148583]Sezonun son gazıyla Erzurum'a giderim diyenler?[/quote]
ameliyat masasından fırlar gelirim... yapmayın noolur... :lol: :lol: :lol:
[quote=oliver_han;148588]ameliyat masasından fırlar gelirim... yapmayın noolur... :lol: :lol: :lol:[/quote]
Hmmmm yani diyorsunkine Kayağı hastanedeki güzel hemşirelere tercih ederim diyosun. Aslanım benim hangi erkek bunu yapar be... Al kayakları fırla pistlere :D
[quote=oliver_han;148588]ameliyat masasından fırlar gelirim... yapmayın noolur... :lol: :lol: :lol:[/quote]
Rahat bırakın Oliver'i , ilişmeyin. :lol:
Yok abi kar mar sen boşver şimdi ol ameliyatını biz sonra Yeni Zellanda' ya gideriz :sneaky2:oralarda yakında kar yağacakmış sezon başlayacakmış. Hem taze taze karlarda kayarız hem senin rehabilitasyonu hallederiz:lol::lol: