Bu tatlı rekabet çok güzel :)
Printable View
Bu tatlı rekabet çok güzel :)
board bir muz kabuğudur, bastığın anda HAYATIN KAYAR....
[quote=bkaan;117984]board bir muz kabuğudur, bastığın anda HAYATIN KAYAR....[/quote]
:lol::lol::lol: amac kaymak degil mi zaten ;)
Kar yağmazsa böyle olur işte... :) millet kayacak yer bulamadığı yada geç bulduğu için buraya sarmış, birbirine düşmüş... :)) bende ufaktan sızayım araya...
Ben kayakçıyım ve müthiş zevk alıyorum.Adrenalin tavan yapıyor bende...Boardunda benzer duygular yaşatacağına eminim.Yani kayakta adrenalin yok, sadece boardda var demek biraz insafsız gibi...Ama aidiyet duygusu ağır basıyor anlaşılan...
Şekli değilde sizin onu nasıl işlettiğiniz önemli deyip birazda sulandırayım konuyu.. :))) Karla sizin arasında ne olursa olsun (poşet dahil..) sonuçta iş sizde bitiyor. ;)
sonuçta herkes sevdiğini yapsın AMA YETERKİ KAR OLSUN...
[quote=Winter Park;116694]yalaaaan 4 senedir kayak yapıyorum, kaç defa düştüğümü hatırlamıyorum! hatta ve hatta son düşmeler bana pahalıya patladı, spor hayatımı yedi bitirdi :cursing:, bir daha o katil kayakları ayağıma takarsam şerrrrefsizim :P:lol:
4 senemi boarda verseydim eminim şimdi sakat geziyo olmazdım :crying:[/quote]
Bu kadar lafın üstüne bende bord denedim. Emin ol yarım günlük bord hayatımda, 3 yıllık kayak hayatım boyunca toplam düşme sayısımı 3 e katladım ve dizimden sakatlandım. Ayrıntıları çok yakında tarafsız bir gözle anlatacağım.
[quote=kupeli;118258]Bu kadar lafın üstüne bende bord denedim. Emin ol yarım günlük bord hayatımda, 3 yıllık kayak hayatım boyunca toplam düşme sayısımı 3 e katladım ve dizimden sakatlandım. Ayrıntıları çok yakında tarafsız bir gözle anlatacağım.[/quote]
anlat kardeşim şu tahtayı bize :D
[quote=kupeli;118258]Bu kadar lafın üstüne bende bord denedim. Emin ol yarım günlük bord hayatımda, 3 yıllık kayak hayatım boyunca toplam düşme sayısımı 3 e katladım ve dizimden sakatlandım. Ayrıntıları çok yakında tarafsız bir gözle anlatacağım.[/quote]
dizine ne oldu? merak ettim ciddi bir şey mi?
Çok ciidi diil ama biraz acı var. Aynı düşüşü kayakla yaşasaydım kayaklar çıkardı ve bişicik olmazdı. Fakat bord yerde sabit kalıp vücut dönmek için çabalayınca sağ dizimden ve sağ bileğimden tık diye bi ses geldi.
:o yaw cok gecmis olsun kupeli, :001_unsure::( bu seneye cok ters basladik desenize:bored:???.. ama bir yorumda bulunmama izin ver: bord - kayak kiyaslamasi icin yarim gun bord yetmez gibi geliyor bana.. yerlerde surundugum ilk gunden sonra.. ikinci gun keyfini almaya basladim... yok iki adim rampa icin baglama sok, bagla, kendini yerden topla, surun, dus, ah vah... islanmak da cabasi ehehe :biggrin: ilk gunu saymamak gerek. hadi senin gecmis kis sporlari tecrubenle bu yarim gun olsun.. keske sakatlanmasaymissin da daha uzun sure deneyebilseymissin:001_huh:
geçmiş olsun sayın küpeli. ciddi değildir inşallah, boarda daha iyi bir başlangıç yapmanı dilerdik.