-
Cevap: İnanılmaz ama gerçek! Yine kar geliyor!
[QUOTE=erciyeskayak;94326]tşk ederim güzel düşüncelerini dile getirdiğin için....bizim amacımızda erciyese daha fazla insan gelsin, tesisleşme olsun , rekabet ortamı oluşsunkı insanlar memnun kalsın, talebin artması tesisleşmenın artması demektir.
en azından ben boyle düşnüyorum,, saygılarımla,,
[url=http://www.erciyeskayak.com]ERCİYES KAYAK EVİ...[/url][/QUOTE]
evet, ben şubat ve martta da haftaiçlerinde çıkmıştım ve akşama kadar açık kalıyordu teleski yeterli insan olduğundan. fakat çarşamba ve bugün çıktığımda ikisinde de saat 2'de bir tek ben kaldığım için kapattılar. ikiye kadar da benim dışımda teleski ile çıkan 3-4 kişi ancak vardı, 5'i bulmaz inanın. İnsanlar nisanın girmesiyle birlikte sezonun bittiğini düşünmeye başlıyorlar, pistin böyle güzel olduğunu bilseler çıkan kesinlikle olur diye düşünüyorum. haftasonu da insanların kayılabilir bir pist olduğunu bilmeleri lazım çıkmaları için.
-
[url=http://www.weather-forecast.com/locations/Sofia/forecasts/latest]Sofia, Bulgaria 6 Day Weather Forecast - Weather-Forecast.com[/url]
Bu tahmine bakılırsa Nisan 20 sinden sonra Sofia da kar yağışı gösteriyo!!Bize ne kadar uğrar acaba?
-
[quote=raikkonen;95332][URL="http://www.weather-forecast.com/locations/Sofia/forecasts/latest"]Sofia, Bulgaria 6 Day Weather Forecast - Weather-Forecast.com[/URL]
Bu tahmine bakılırsa Nisan 20 sinden sonra Sofia da kar yağışı gösteriyo!!Bize ne kadar uğrar acaba?[/quote]
bize uğrasa bile oteller falan kapandı zaten Kartalkaya'da :( belki Uludağ iyi olabilir...
-
[quote=Winter Park;95343]bize uğrasa bile oteller falan kapandı zaten Kartalkaya'da :( belki Uludağ iyi olabilir...[/quote]
bu saatten sonra helvadan başka bir şey olmaz yurdumuzun batısında tatlım... :thumbdown:
-
[quote=oliver_han;95399]bu saatten sonra helvadan başka bir şey olmaz yurdumuzun batısında tatlım... :thumbdown:[/quote]
[url=http://www.weather-forecast.com/locations/Bursa/forecasts/latest]Bursa, Turkey 6 Day Weather Forecast - Weather-Forecast.com[/url]
Tahmine bakın isterseniz.Hava anormal soğuyacak!!!
Hatta İnegölde kar var!!!!
[url=http://www.weather-forecast.com/locations/inegeul/forecasts/latest]Inegeul, Turkey 6 Day Weather Forecast - Weather-Forecast.com[/url]
-
Uludağ orta istasyon Çarşamba 8 cm perşembe 3 cm kar gösteriyor. :)
-
Kar Geliyorrr Geeeliiiyoorrrr :)
Yarın Trakya'da kar var!
Cumartesi ve Pazar İstanbul'da yağış çok şiddetli olacak...
Edirne ve Kırklareli çevresinde cuma günü akşam saatleriyle cumartesi günü havanın karla karışık yağmur ve kar şeklinde etkisini göstermesi bekleniyor.
İstanbul Meteoroloji Bölge Müdürlüğü Bölgesel Hava Tahmin Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, Marmara'nın batısında başlayan yağışların, cuma ve cumartesi günü Çanakkale, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ ve İstanbul, pazar günü ise İstanbul, Kocaeli ve Sakarya çevrelerinde kuvvetli olacağı bildirildi.
Yetkililer, yağışların genellikle yağmur ve sağanak, cuma akşam saatleri ile cumartesi günü Edime ve Kırklareli çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görüleceğini belirtti.
Rüzgârın kuzey yönlerden kuvvetli bölgenin batısında kısa süreli fırtına şeklînde eseceği ve hava sıcaklığının yarın Trakya'dan başlamak üzere 2 ila 4 derece azalacağı belirtildi.
-
Cevap: Kar Geliyorrr Geeeliiiyoorrrr :)
ben yazacaktım tam :=)
snowboard sezonu açılışı için bi kurdela falan keselim bişey yapalm >:)
-
süper bir haber bu ya teşekkrler paylaşm için :D
-
-
hadi bakalım darısı daha iç ve doğu kesimlerine....
-
[quote=bilencekic;108075]ben yazacaktım tam :=)
snowboard sezonu açılışı için bi kurdela falan keselim bişey yapalm >:)[/quote]
Pazar günkü toplantıya birisi getirir herhalde kudela :)
-
[quote=SesilSu;108113]Pazar günkü toplantıya birisi getirir herhalde kudela :)[/quote]
"Kurdela" olacak tabii ki :)
-
Insallah uzun soluklu bir yagis olur.
-
İnşallahhh.....Artık yağsın şu kar yaaa...Tüm hazırlıklar tamam bir kar eksik :)
-
Kurdelayı ben hazırladım :) açılışa katılmak isteyen varsa bekleriz :)
-
Bu sene sezon sadece bordçular içinmi açılıyomuş ???
-
ehehehe
doğru ya bi de kayak vardı
ne biliyim
hangi devirde yaşıyoruz
ben onu yapan yoktur diye hiç yazmadım :=)
-
[quote=bilencekic;108203]ehehehe
ne biliyim
hangi devirde yaşıyoruz
ben onu yapan yoktur diye hiç yazmadım :=)[/quote]
:D:D heheh..komik bir arkadaş komik
-
Yapan olsun olmasın kayak merkezi, kayak oteli, kayak turu, kayak odası, KAYAK SEZONU!!!;):afro:
-
ne biliyim
hangi devirde yaşıyoruz
:lol::thumbup::thumbup1:
süper yahu
-
Ooooo arkadaslar muhabbet nerelere gelmiş :) yaniii tabii zevk renk olayı bu ama bilencekic'e katılmıyoda degilim hani :) board board board ehehe
-
ne biliyim
hangi devirde yaşıyoruz
aaa var mıymış hala yapan?
-
[quote=SesilSu;108114]"Kurdela" olacak tabii ki :)[/quote]
sen gelmiyon mu?
-
[quote=gokbey;108267]aaa var mıymış hala yapan?[/quote]
Aaa bir komik arkadaş daha gelmiş :P
-
ne biliyim
hangi devirde yaşıyoruz
valla bak, ben de merak ettim, var mı hala kayak yapan bireyler =D
-
[quote=gokbey;108268]sen gelmiyon mu?[/quote]
Uğrayabilirim. Ama kesin değil.
Gelirsem bir metre kurdela getiririm yanımda.
Beyaz renk uygun olur sanırım. (?)
-
sımdı geyık bı kenarada 15ıne sezon acılırmı ?
yok acılmaz dıyosanız ne zaman acılır bundan haberı olan varmı bızım kousmamız gereken seyler bunlar arkadaslar kurdelasız olsun ama bıyerde sezon acılsın soyleyeceklerım bukadar
bılgısı olan varsa forumdan bılgılendırırsenız ıyı olur
-
[quote=tofun;108336]sımdı geyık bı kenarada 15ıne sezon acılırmı ?
yok acılmaz dıyosanız ne zaman acılır bundan haberı olan varmı bızım kousmamız gereken seyler bunlar arkadaslar kurdelasız olsun ama bıyerde sezon acılsın soyleyeceklerım bukadar
bılgısı olan varsa forumdan bılgılendırırsenız ıyı olur[/quote]
ya dostum gelsene ılgaza...sezonu açmışlar işte:001_smile:
-
Sezonun açılması için kar kalınlığı ortalama kaç cm olmalıdır?
-
[quote=000passive000;108338]Sezonun açılması için kar kalınlığı ortalama kaç cm olmalıdır?[/quote]
Ahmet şu kadar bu kadar demek yanlış olur..ama karın ezilmiş olması önemli..onu da yapmışlar ılgazda zaten..
-
ılgaz uzak dusuyo bana uludag olur kartalkaya olur kartepe olur ama sezon acılmamısken geyık muhabbetını hıc sevmıyorum ben arkadaslar bıde kac tane konuda bırden geyık donuyo kar bılgısı verın yenılıklerden bahsedın bak bu konuda skıboardmanıa adlı uye gayet ugraslı cabalı tebrık edıyorum bu konuda kendısını burdan
-
[quote=SesilSu;108334]Uğrayabilirim. Ama kesin değil.
Gelirsem bir metre kurdela getiririm yanımda.
Beyaz renk uygun olur sanırım. (?)[/quote]
gel gel, mekanı önerdin gelmemek olmaz. kurdela 30 cm de olsa yeter. biz onu 30 parçaya keseriz, hatta parçalarını yutarız. yutarken haftasonuna kar dileriz...
[quote=canverse;108331]valla bak, ben de merak ettim, var mı hala kayak yapan bireyler =D[/quote]
nostalji seviyo onlar...
-
[quote=gokbey;108403]nostalji seviyo onlar...[/quote]
:d :d
-
valla kar göremedik kadıköyde bugun
-
arkadaşlar bu mesajı yanlış yere yazıyor olabilirim ancak samsun ladikteki kayak merkezi hakkında bilgisi olan var ise paylaşmasını isterim. bu yıl kaymak mümkün olacak mı acaba.
-
[quote=selimisik;108642]arkadaşlar bu mesajı yanlış yere yazıyor olabilirim ancak samsun ladikteki kayak merkezi hakkında bilgisi olan var ise paylaşmasını isterim. bu yıl kaymak mümkün olacak mı acaba.[/quote]
maalesef ladik'te çalışmalar henüz bitmemiş... dolayısıyla bu sene kaymanız pek olası değil... elbette yeterli kar olduğunda kendi imkanlarınızla zirveye çıkıp bolkar yapabilirsiniz... ;)
-
[quote=selimisik;108642]arkadaşlar bu mesajı yanlış yere yazıyor olabilirim ancak samsun ladikteki kayak merkezi hakkında bilgisi olan var ise paylaşmasını isterim. bu yıl kaymak mümkün olacak mı acaba.[/quote]
iki hafta önce ordaydım..çalışmalar devam ediyor..telesiyejin direkleri tamam ama koltuklar takılmamıştı henüz..aslında çok az işi kalmış yani :001_smile:
-
snowboard sezonu nedir ki???
yaw geyik bir tarafa..hadi karda geldi diyelim ki...şu ankara elmadağ kayak merkezi bi hizaya sokulamaz mı ki?
-
Cevap: Kar geliyor!
Millet kar geldi!!!!!
[url=http://81.214.36.36/]LPT-DW113[/url]
[url]http://www.ibb.gov.tr/tr-TR/e-belediye/Pages/turistik_kameralar.aspx#[/url]
[url]http://www.cnnturk.com/2009/turkiye/12/18/istanbula.yilin.ilk.kari.dustu/555965.0/index.html[/url]