ahanda burdada yagıyor :D
umarım solye guzel yagarda tutar her yer bembeyaz olur :D
Printable View
ahanda burdada yagıyor :D
umarım solye guzel yagarda tutar her yer bembeyaz olur :D
İSTANBULDA KAR!!
[url=http://www.ibb.gov.tr/tr-TR/e-belediye/Pages/Camera_Viewer.aspx?targetUrl=mms://ibb-media.ibb.gov.tr/BCamlicaTurizm?WMBitrate=70k&title=Büyük]http://www.ibb.gov.tr/tr-TR/e-belediye/Pages/Camera_Viewer.aspx?targetUrl=mms://ibb-media.ibb.gov.tr/BCamlicaTurizm?WMBitrate=70k&title=Büyük[/url] Çamlıca
[url=http://www.ibb.gov.tr/tr-TR/e-belediye/Pages/Camera_Viewer.aspx?targetUrl=mms://ibb-media.ibb.gov.tr/KCamlicaTurizm?WMBitrate=70k&title=Küçük]http://www.ibb.gov.tr/tr-TR/e-belediye/Pages/Camera_Viewer.aspx?targetUrl=mms://ibb-media.ibb.gov.tr/KCamlicaTurizm?WMBitrate=70k&title=Küçük[/url] Çamlıca
şöyle bi boardlara zarar vermiycek kadar kar yağsada kaysak istanbul sokaklarında ::) ;D
[quote=Mertcan ]
şöyle bi boardlara zarar vermiycek kadar kar yağsada kaysak istanbul sokaklarında ::) ;D
[/quote]
aaaaaaaaah ah nerde o günler.. :'( :'( :'(
ava sıcaklığı özellikle doğu bölgelerde 1 ile 3 derece arasında azalacak. Kuzey ve doğu bölgelerde yağışların ise karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.
Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü’nden edinilen bilgiye göre; kuzey ve doğu bölgelerde aralıklarla görülecek yağışların; Karadeniz Kıyıları ile Kocaeli, Sakarya ve Bursa çevrelerinde yağmur, yağış alan diğer yerler ile sabah saatlerinde Bartın çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.
Hava sıcaklıları, doğu bölgelerde 1 ile 3 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgar ise, genellikle kuzey ve kuzeybatı, Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda batı ve güneybatı yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette esecek.
-ÇIĞ RİSKİNE DİKKAT-
Meteoroloji, Doğu Anadolu'nun doğusu (Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Muş, Bitlis, Van ve Hakkari) ile Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin (Gümüşhane, Bayburt ve Artvin) yüksek ve eğimli yerlerinde meydana gelebilecek muhtemel çığ tehlikesine karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli olması yönünde uyarıda bulundu.
-BÖLGELERDE HAVA-
Marmara: Çok bulutlu, doğusu (Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bilecik, Bursa)aralıklı yağışlı geçecek. Yağışlar genellikle yağmur ve sağanak, Bilecik çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak. Yağışların akşam saatlerinden itibaren etkisini kaybetmesi bekleniyor.
Ege: Az bulutlu, zamanla kuzeyi parçalı ve çok bulutlu geçecek.
Akdeniz: Az bulutlu, zamanla iç kesimleri parçalı ve çok bulutlu geçecek.
İç Anadolu: Parçalı çok bulutlu, kuzey ve doğusu (Ankara, Eskişehir, Çankırı, Yozgat, Sivas, Kırşehir, Kırıkkale, Nevşehir ve Kayseri çevreleri aralıklı kar yağışlı geçecek. Yağışların akşam saatlerinden itibaren etkisini kaybetmesi bekleniyor.
Batı Karadeniz: Çok bulutlu, bölge geneli aralıklı yağışlı geçecek. Kıyılarda yağmur, iç kesimler (Bolu ve Kastamonu) ile sabah saatlerinde Bartın çevrelerinde kar şeklinde görülecek olan yağışların akşam saatlerinden itibaren etkisini kaybetmesi bekleniyor.
Orta ve Doğu Karadeniz: Çok bulutlu, bölge geneli aralıklı yağışlı geçecek. Kıyılarda yağmur ve sağanak, iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülecek olan yağışların akşam saatlerinden itibaren etkisini kaybetmesi bekleniyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin (Gümüşhane, Bayburt ve Artvin) yüksek ve eğimli yerlerinde meydana gelebilecek muhtemel kar erimesi ve çığ tehlikesine karşı tedbirli olunması gerekiyor.
Doğu Anadolu: Çok bulutlu, doğusu (Erzurum, Ağrı, Kars, Ardahan, Iğdır, Bingöl, Muş, Van, Bitlis, Hakkari, Şırnak)ile öğle saatlerinden itibaren Erzincan ve Tunceli çevreleri aralıklı yağışlı geçecek. Güneybatısında yağmur, diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülecek yağışların akşam saatlerinden itibaren etkisini kaybetmesi bekleniyor. Bölgenin doğu kesimlerinin (Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Muş, Bitlis, Van ve Hakkari) yüksek ve eğimli yerlerinde meydana gelebilecek muhtemel çığ tehlikesine karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.
Güneydoğu Anadolu: Çok bulutlu, Batman ve Siirt çevreleri aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçecek. Yağışların akşam saatlerinden itibaren etkisini kaybetmesi bekleniyor.
Denizlerde ise; fırtına beklenmiyor.
ANKA
bununla ilgili bir haber de snow forecastten mail ile geldi. (Ücretli üyeliğim olmadığından sadece bir kayak merkezi ile ilgili mail atıyorlar, o nedenle sadece uludağı söyleyebiliyorum) Eğer snow forecast bu kez yanılmaz veya tahminler değişmezse, yarın 16 cm çarşamba 5cm kar gösteriyor. Pazar ise öğleden sonra 4cm ve akşam 15 cm olmak üzere 19cm; pazartesi de 7cm olarak göstermekte. pazartesiden sonraki hava raporu henüz gelmedi. bu tahminler tutarsa sezon içi kadar kar yağacak nerdeyse :)
zaten mart ayi bereketli geciyor yuksek yerler icin :D bu gidisle nisani da kapaticaz gibi artik mayistada kar falan olmasin bi zahmet ;D
ava sıcaklığı özellikle doğu bölgelerde 1 ile 3 derece arasında azalacak. Kuzey ve doğu bölgelerde yağışların ise karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.
Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü’nden edinilen bilgiye göre; kuzey ve doğu bölgelerde aralıklarla görülecek yağışların; Karadeniz Kıyıları ile Kocaeli, Sakarya ve Bursa çevrelerinde yağmur, yağış alan diğer yerler ile sabah saatlerinde Bartın çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.
Hava sıcaklıları, doğu bölgelerde 1 ile 3 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgar ise, genellikle kuzey ve kuzeybatı, Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda batı ve güneybatı yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette esecek.
-ÇIĞ RİSKİNE DİKKAT-
Meteoroloji, Doğu Anadolu'nun doğusu (Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Muş, Bitlis, Van ve Hakkari) ile Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin (Gümüşhane, Bayburt ve Artvin) yüksek ve eğimli yerlerinde meydana gelebilecek muhtemel çığ tehlikesine karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli olması yönünde uyarıda bulundu.
-BÖLGELERDE HAVA-
Marmara: Çok bulutlu, doğusu (Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bilecik, Bursa)aralıklı yağışlı geçecek. Yağışlar genellikle yağmur ve sağanak, Bilecik çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak. Yağışların akşam saatlerinden itibaren etkisini kaybetmesi bekleniyor.
Ege: Az bulutlu, zamanla kuzeyi parçalı ve çok bulutlu geçecek.
Akdeniz: Az bulutlu, zamanla iç kesimleri parçalı ve çok bulutlu geçecek.
İç Anadolu: Parçalı çok bulutlu, kuzey ve doğusu (Ankara, Eskişehir, Çankırı, Yozgat, Sivas, Kırşehir, Kırıkkale, Nevşehir ve Kayseri çevreleri aralıklı kar yağışlı geçecek. Yağışların akşam saatlerinden itibaren etkisini kaybetmesi bekleniyor.
Batı Karadeniz: Çok bulutlu, bölge geneli aralıklı yağışlı geçecek. Kıyılarda yağmur, iç kesimler (Bolu ve Kastamonu) ile sabah saatlerinde Bartın çevrelerinde kar şeklinde görülecek olan yağışların akşam saatlerinden itibaren etkisini kaybetmesi bekleniyor.
Orta ve Doğu Karadeniz: Çok bulutlu, bölge geneli aralıklı yağışlı geçecek. Kıyılarda yağmur ve sağanak, iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülecek olan yağışların akşam saatlerinden itibaren etkisini kaybetmesi bekleniyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin (Gümüşhane, Bayburt ve Artvin) yüksek ve eğimli yerlerinde meydana gelebilecek muhtemel kar erimesi ve çığ tehlikesine karşı tedbirli olunması gerekiyor.
Doğu Anadolu: Çok bulutlu, doğusu (Erzurum, Ağrı, Kars, Ardahan, Iğdır, Bingöl, Muş, Van, Bitlis, Hakkari, Şırnak)ile öğle saatlerinden itibaren Erzincan ve Tunceli çevreleri aralıklı yağışlı geçecek. Güneybatısında yağmur, diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülecek yağışların akşam saatlerinden itibaren etkisini kaybetmesi bekleniyor. Bölgenin doğu kesimlerinin (Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Muş, Bitlis, Van ve Hakkari) yüksek ve eğimli yerlerinde meydana gelebilecek muhtemel çığ tehlikesine karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.
Güneydoğu Anadolu: Çok bulutlu, Batman ve Siirt çevreleri aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçecek. Yağışların akşam saatlerinden itibaren etkisini kaybetmesi bekleniyor.
Denizlerde ise; fırtına beklenmiyor.
ANKA
çığ tehlikesi var dikkatli olun
Bu sezon bitmezzzzzzzz :eek: :eek: ;D ;D
Yurdun büyük bir bölümünde karla karışık yağmur beklenirken, hava sıcaklığı iç ve doğu bölgelerde 2 ile 4 derece azalacak, batı bölgelerde ise 1 ile 3 derece artacak.
Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü’nden edinilen bilgiye göre; Ülkenin büyük bir bölümünde sağanak ve gökgürültülü sağanak, sabah ve gece saatlerinde Gümüşhane ve Bayburt çevreleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda karla karışık yağmur ve kar şeklinde devam edecek yağışların; Sabah saatlerinde Doğu Karadeniz'de, öğle saatlerinden sonra İç Anadolu'nun doğusu (Kayseri, Sivas, Yozgat, Kırşehir, Aksaray, Niğde, Nevşehir ile Konya'nın Kulu ve Cihanbeyli ilçeleri) ile Tokat çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.
Hava Sıcaklığı İç ve doğu bölgelerde 2 ila 4 derece azalacak, batı bölgelerde 1 ile 3 derece artacak.
Rüzgâr ise, Ülkenin güneydoğusunda batı ve güneybatı, diğer yerlerde kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, öğle saatlerinden sonra iç kesimlerde kuvvetlice olarak esecek.
[B]
-KUVVETLİ YAĞIŞ VE ÇIĞ TEHLİKESİ UYARISI-
[/B]
Meteoroloji, Ülkenin büyük bir bölümünde sağanak ve gökgürültülü sağanak, sabah ve gece saatlerinde Gümüşhane ve Bayburt çevreleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda karla karışık yağmur ve kar şeklinde devam edecek yağışların; Sabah saatlerinde Doğu Karadeniz'de, öğle saatlerinden sonra İç Anadolu'nun doğusu (Kayseri, Sivas, Yozgat, Kırşehir, Aksaray, Niğde, Nevşehir ile Konya'nın Kulu ve Cihanbeyli ilçeleri) ile Tokat çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Sel, Su baskını, Taşkın, Yıldırım düşmesi vb.) ilgililerin ve vatandaşların tedbirli olmalarını istedi.
Uzmanlar, Doğu Anadolu'nun doğusu (Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Muş, Bitlis, Van ve Hakkari) ile Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin (Gümüşhane, Bayburt ve Artvin) yüksek ve eğimli yerlerinde meydana gelebilecek muhtemel çığ tehlikesi ve kar erimelerine karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması uyarısında bulundu.
[B]-BÖLGELERDE HAVA-
[/B]
Marmara: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde Kocaeli ve Sakarya çevreleri ile İstanbul'un anadolu yakası aralıklı sağanak yağışlı geçecek. Akşam saatlerinden sonra bölge geneli az bulutlu olacak.
Ege: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra İç Ege (Kütahya, Afyon, Uşak, Denizli) aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı, akşam saatlerinden sonra az bulutlu geçecek.
Akdeniz: Parçalı çok bulutlu, bölge geneli aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Akşam saatlerinden sonra bölge genelinde yağış beklenmiyor.
İç Anadolu: Parçalı çok bulutlu, bölge geneli aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Yağışların öğle saatlerinden sonra doğusunda (Kayseri, Sivas, Yozgat, Kırşehir, Aksaray, Niğde, Nevşehir ile Konya'nın Kulu ve Cihanbeyli ilçeleri) kuvvetli olması bekleniyor.
Batı Karadeniz: Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Akşam saatlerinden sonra bölge genelinde yağış beklenmiyor.
Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı çok bulutlu, bölge geneli aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı, sabah ilk saatler ile gece satlerinde Gümüşhane ve Bayburt çevreleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçecek. Yağışların sabah saatlerinde Doğu Karadeniz'de, öğle saatlerinden sonra Tokat çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin (Gümüşhane, Bayburt ve Artvin) yüksek ve eğimli yerlerinde meydana gelebilecek muhtemel çığ tehlikesi ve kar erimelerine karşı tedbirli olunması gerekmektedir.
Doğu Anadolu: Parçalı çok bulutlu, bölge geneli aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, gece saatlerinde kuzeydoğusu karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçecek. Bölgenin doğu kesimlerinin (Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, Muş, Bitlis, Van ve Hakkari) yüksek ve eğimli yerlerinde meydana gelebilecek muhtemel çığ tehlikesi ve kar erimelerine karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.
Güneydoğu Anadolu: Parçalı çok bulutlu, hafif sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Akşam saatlerinden sonra bölge genelinde yağış beklenmiyor.
ANKA
erciyese gitmek farz mı oldu ne ;D
kartalkaya kapandığına göre uludağ'a yağması için dua edilebilir. cumartesi akşamı hafif bişi görünüyo ama bu haftasonu için gaza gelmeye yetecek mi göreceez...
[QUOTE=gokbey;93485]kartalkaya kapandığına göre uludağ'a yağması için dua edilebilir. cumartesi akşamı hafif bişi görünüyo ama bu haftasonu için gaza gelmeye yetecek mi göreceez...[/QUOTE]
valla uludağa ne yağar belli olmaz... yağmur da olabilir sıcaklığa göre... :(
Vallaha dun gece ruyamda gormustum :D sabah kalktigimda zaten anca ruyamda gorurum demistim ama gercek oldu :D son birkez daha kaysak tadindan yenmeezzz....:) :)
asparagaaaasssssss ;D;D;D
[QUOTE=oliver_han;93495]valla uludağa ne yağar belli olmaz... yağmur da olabilir sıcaklığa göre... :([/QUOTE]
alt istasyonda yağmur gözüküyo zaten.
valla son bi gitmek istiyorum ben de ama kararsızım...
[QUOTE=gokbey;93506]alt istasyonda yağmur gözüküyo zaten.
valla son bi gitmek istiyorum ben de ama kararsızım...[/QUOTE]
en az 8 ay kayamayacağız, belki daha bile fazla... risk almaya değer mi? kesinlikle evet! ;D
[SIZE=2]Açıkçası eğer biraz rahatsız olmasam ve hafta sonu Ankara ekibiyle buluşmamız olmasa bu haftayı kesinlikle kaçırmazdım , hele de bi kaç haftadır gidemediğim için içime oturdu :p
Fırsatınız varsa kaçırmayın , nasıl ve kiminle giderseniz gidin ama gidin :cool:
Eğer ki havalar bir delilik eder de bir sonraki haftaya sezon kapanmamış olursa adımı ilk sıradan yazdırıyorum ;D
1- BOSS
[/SIZE]
valla biz ılgaz için rezervasyonumuzu yaptırdık arkidişler:p;D
[QUOTE=SEYİRCİ;93517]valla biz ılgaz için rezervasyonumuzu yaptırdık arkidişler:p;D[/QUOTE]
satıışşşş babacım... ;D ;D ;D
aman yavaş ve dikkatli kayın seyirci... 11 gibi pist helva kıvamına gelmiş olur... kayakları tutacaktır... ;)
Hastaliktan yeni kurtuldum bende, ama tabiat ana bizi bir gorurse tekrar, daga son bir imzami atarim. Nasil gidesim var hemde :)
saat 11 e kadar 10 tur atmış oluruz bizde ahahahaua
[QUOTE=SnowStorm;93510][SIZE=2]Açıkçası eğer biraz rahatsız olmasam ve hafta sonu Ankara ekibiyle buluşmamız olmasa bu haftayı kesinlikle kaçırmazdım , hele de bi kaç haftadır gidemediğim için içime oturdu :p
Fırsatınız varsa kaçırmayın , nasıl ve kiminle giderseniz gidin ama gidin :cool:
Eğer ki havalar bir delilik eder de bir sonraki haftaya sezon kapanmamış olursa adımı ilk sıradan yazdırıyorum ;D
1- BOSS
[/SIZE][/QUOTE]
sezon kapanmasa da oteller kapanmış olabilir...
Uludaga yagarsa iyi olur aslinda . Agaoglu hep acikmis sanirim ;) ...
Kar geliyormuş ama yağmadan geçiyormuş... (express soğuk hava kütlesi)
yalan haber bunlaaaar, kamuoyunu yannis yonlendiriyonuz.. gafa garistiryon booooosssssssssss :D
Bugün erciyesteydim, sabah 10 gibi çıkıp, öğleden sonra 2:30 gibi indim. Dün gece kar yağmış, yüzeyde 10 cm kadar yeni kar vardı ama onun altı helva gibi denilen kıvamdaydı sanırım. yine de güzeldi. teleskiden benden başka çıkan olmadığı için 2 gibi kapattılar, ben de indim. bundan sonrasında kar yağar mı bilmiyorum, snow-forecast da kar göstermiyor. Erciyes bu haftasonunu çıkarır, düşük bir ihtimalle de gelecek haftasonunu
[QUOTE=gokbey;93539]sezon kapanmasa da oteller kapanmış olabilir...[/QUOTE]
[QUOTE=Josp;93540]Uludaga yagarsa iyi olur aslinda . Agaoglu hep acikmis sanirim ;) ...[/QUOTE]
kartutkusuna otel mi yok be? ;) ağaoğlu 12 ay açıkmış diye biliyorum ben de... ;D
[QUOTE=SEYİRCİ;93532]saat 11 e kadar 10 tur atmış oluruz bizde ahahahaua[/QUOTE]
babacım o mesafeye ve sürate bağlı... ılgazda 15 de 20 de atarım, kafamı bozarsanız 30 bile yaparım... :P ;D
[QUOTE=gokbey;93553]Kar geliyormuş ama yağmadan geçiyormuş... (express soğuk hava kütlesi)[/QUOTE]
geçerken bi de nanik yapıyormuş... :p ;D
[QUOTE=LuNiZ;93580]yalan haber bunlaaaar, kamuoyunu yannis yonlendiriyonuz.. gafa garistiryon booooosssssssssss :D[/QUOTE]
gas gas asparagas... :p ;D
[QUOTE=drunk bat;93581]Bugün erciyesteydim, sabah 10 gibi çıkıp, öğleden sonra 2:30 gibi indim. Dün gece kar yağmış, yüzeyde 10 cm kadar yeni kar vardı ama onun altı helva gibi denilen kıvamdaydı sanırım. yine de güzeldi. teleskiden benden başka çıkan olmadığı için 2 gibi kapattılar, ben de indim. bundan sonrasında kar yağar mı bilmiyorum, snow-forecast da kar göstermiyor. Erciyes bu haftasonunu çıkarır, düşük bir ihtimalle de gelecek haftasonunu[/QUOTE]
beden terbiyesinin teleskisinden bahsediyorsunuz değil mi? acaba zümrüt telesiyej siz ayrılırken çalışıyor muydu?
[QUOTE=oliver_han;93593]beden terbiyesinin teleskisinden bahsediyorsunuz değil mi? acaba zümrüt telesiyej siz ayrılırken çalışıyor muydu?[/QUOTE]
evet beden terbiyesininki bahsettiğim. zümrüt sürekli çalışıyordu. bir kişi çıkacak olsa dahi çalışıyor. aslında tam tersi olması lazım çünkü zümrüt kar amacı güden ticari bir işletme dolayısıyla bir kişi için çalıştırmamasını anlayabilirim, maliyetini kurtarmayacağı için. ama beden terbiyesininki devlete ait, kar amacı yok. pro. kayakçılar zaten bedava yararlanıyor, bizler de zümrütten daha ucuz olduğu için tercih ediyoruz, 4:30 a kadar sürekli çalışmasını beklerdim. ama sadece benim için çalıştırmaları için de ısrar edemezdim, etmedim.
saatlerde ileri alinmisken doya doya kayilir ama yagicak kadar ne kadar kaydirir bilemem artik.. yinede kayacak bir yer kesin wardir:)
its always snowing somewhere!!
californiadada yagiyor suan bu ay guzel yagarsa temmuza kadar takiliriz halen 2.5 ile 4 metre arasi kar var
[QUOTE=oliver_han;93484]erciyese gitmek farz mı oldu ne ;D[/QUOTE]
gel vatandaş gelllllllll,,, erciyesten başka gidecek yer kalmadı sanırım arkadaşlar, 2gundur yagan kar olumlu etkıledı pıstlerı, geçen hafta sonu bile aşırı kalabalık yoktu, herkes kayak yapılmadıgını düşünüyor sanırım ama son 10 yılın en yogun kar yagışını aldı erciyes,, mutlaka gelmeye çalışın , değecektir ,,,,,,,,,,,
[url=http://www.erciyeskayak.com]ERCİYES KAYAK EVİ...[/url]
[QUOTE=drunk bat;93618]evet beden terbiyesininki bahsettiğim. zümrüt sürekli çalışıyordu. bir kişi çıkacak olsa dahi çalışıyor. aslında tam tersi olması lazım çünkü zümrüt kar amacı güden ticari bir işletme dolayısıyla bir kişi için çalıştırmamasını anlayabilirim, maliyetini kurtarmayacağı için. ama beden terbiyesininki devlete ait, kar amacı yok. pro. kayakçılar zaten bedava yararlanıyor, bizler de zümrütten daha ucuz olduğu için tercih ediyoruz, 4:30 a kadar sürekli çalışmasını beklerdim. ama sadece benim için çalıştırmaları için de ısrar edemezdim, etmedim.[/QUOTE]
hakikaten zümrüt sürekli çalışıyor... ama şahsen gıcığım var... o yüzden pek tercih etmem... :)
[QUOTE=erciyeskayak;93638]gel vatandaş gelllllllll,,, erciyesten başka gidecek yer kalmadı sanırım arkadaşlar, 2gundur yagan kar olumlu etkıledı pıstlerı, geçen hafta sonu bile aşırı kalabalık yoktu, herkes kayak yapılmadıgını düşünüyor sanırım ama son 10 yılın en yogun kar yagışını aldı erciyes,, mutlaka gelmeye çalışın , değecektir ,,,,,,,,,,,
[url=http://www.erciyeskayak.com]ERCİYES KAYAK EVİ...[/url][/QUOTE]
erciyesin hava sıcaklığı düşük seyretmesi sebebiyle biraz daha iyi kondisyonda pistlere sahip olduğu bir gerçek... ama son 10 yılın en yoğun kar yağışı iddialı bir açıklama olmuş... kayseri merkezde neredeyse 1 metre kar olduğunu bilirim ben... ;) ;D geçen seneye göre iyi aldı desek daha doğru olur... ;)
erciyesin hava sıcaklığı düşük seyretmesi sebebiyle biraz daha iyi kondisyonda pistlere sahip olduğu bir gerçek... ama son 10 yılın en yoğun kar yağışı iddialı bir açıklama olmuş... kayseri merkezde neredeyse 1 metre kar olduğunu bilirim ben... ;) ;D geçen seneye göre iyi aldı desek daha doğru olur... ;)[/QUOTE]
ben 14 yıldır ticaret yapıyorum erciyeste ,, ve sezonun neredeyse yarı gununu dagda geçirıyorum,, kar durumunu benden ıyı bilecek biri oldugunu düşünmuyorum, dagda çalışanlar ve esnaflar hariç????????
Uludağ'da Salı günü hafif bi kar yağışı var gibin görünüyor...
[QUOTE=erciyeskayak;94295]
ben 14 yıldır ticaret yapıyorum erciyeste ,, ve sezonun neredeyse yarı gununu dagda geçirıyorum,, kar durumunu benden ıyı bilecek biri oldugunu düşünmuyorum, dagda çalışanlar ve esnaflar hariç????????[/QUOTE]
erciyese sürekli gidip gelirim, bir dönem kayseride de çalıştım... merak etmeyin en az sizin kadar iyi bilirim erciyesi... ;)
[QUOTE=oliver_han;94306]erciyese sürekli gidip gelirim, bir dönem kayseride de çalıştım... merak etmeyin en az sizin kadar iyi bilirim erciyesi... ;)[/QUOTE]
BEN BURADA 3 YILDIR BİLGİLENDIRMELER YAPIYORUM,,
hiç bir zaman ticari kaygılarla yanıltıcı bilgiler vermedim,
sitedeki uye arkadaşlar bu konudakı düşüncelerini yazsınlar, benım telefonum sureklı bilgi almak ısteyen ınsanlar tarafından aranır ve bu ınsanlar başka herhangı bir ticarethaneyi yada tesısı arayarak bilgi almazlar, yazdıklarımın arkasındayım , erciyes son 10 yıla gore en ıyı kar yagışını bu sene almıştır,
bu sene gelenler görmüşlerdir ,, saygılarımla,,
[QUOTE=erciyeskayak;94310]BEN BURADA 3 YILDIR BİLGİLENDIRMELER YAPIYORUM,,
sitedeki uye arkadaşlar bu konudakı düşüncelerini yazsınlar, benım telefonum sureklı bilgi almak ısteyen ınsanlar tarafından aranır ve bu ınsanlar başka herhangı bir ticarethaneyi yada tesısı arayarak bilgi almazlar, yazdıklarımın arkasındayım , erciyes son 10 yıla gore en ıyı kar yagışını bu sene almıştır,
[URL="http://www.erciyeskayak.com"]ERCİYES KAYAK EVİ...[/URL][/QUOTE]
kusura bakmayın sizin kadar iddialıyım yazdıklarım hususunda... ;)
forumdaki başlıkları aratacak olursanız, ocak ayı sonunda bizzat yaşadığım durumu, fotoğrafları ve forumda yapılan yanlış bilgilendirmeleri de göreceksiniz... ;)
konuyu uzatmanın alemi yok... çünkü ikimizde iddiamızdan vazgeçmeyeceğiz gibi... ;)
[QUOTE=oliver_han;94316]kusura bakmayın sizin kadar iddialıyım yazdıklarım hususunda... ;)
forumdaki başlıkları aratacak olursanız, ocak ayı sonunda bizzat yaşadığım durumu, fotoğrafları ve forumda yapılan yanlış bilgilendirmeleri de göreceksiniz... ;)
konuyu uzatmanın alemi yok... çünkü ikimizde iddiamızdan vazgeçmeyeceğiz gibi... ;)[/QUOTE]
MAŞALLAH her konuda bilgilisiniz 2973 mesaj?
bol karlı günler,,,
[QUOTE=erciyeskayak;94310]BEN BURADA 3 YILDIR BİLGİLENDIRMELER YAPIYORUM,,
[url=http://www.erciyeskayak.com]ERCİYES KAYAK EVİ...[/url][/QUOTE]
son 10 yılın en iyi karını almış olma hususunda birşey diyememem tabii ki, sadece iki yıldır kayıyorum. ama kemal abiye (erciyeskayak) insanları erciyese çekmek için yanlış bilgi vermeyeceğine dair kefil olabilirim. sağolsun ihtiyaç duyduğumuzda yardımcı oluyor, aradığımızda bilgilendiriyor. Çarşamba ve bugün (cuma) ben de piste çıkıp kaydığım için (Erciyes son durum başlığına da yazdım, bulabilirsiniz) pistin gayet güzel, pist dışının ise özellikle boardcular için mükemmel olduğunu söyleyebilirim.
[QUOTE=drunk bat;94324]son 10 yılın en iyi karını almış olma hususunda birşey diyememem tabii ki, sadece iki yıldır kayıyorum. ama kemal abiye (erciyeskayak) insanları erciyese çekmek için yanlış bilgi vermeyeceğine dair kefil olabilirim. sağolsun ihtiyaç duyduğumuzda yardımcı oluyor, aradığımızda bilgilendiriyor. Çarşamba ve bugün (cuma) ben de piste çıkıp kaydığım için (Erciyes son durum başlığına da yazdım, bulabilirsiniz) pistin gayet güzel, pist dışının ise özellikle boardcular için mükemmel olduğunu söyleyebilirim.[/QUOTE]
tşk ederim güzel düşüncelerini dile getirdiğin için....bizim amacımızda erciyese daha fazla insan gelsin, tesisleşme olsun , rekabet ortamı oluşsunkı insanlar memnun kalsın, talebin artması tesisleşmenın artması demektir.
en azından ben boyle düşnüyorum,, saygılarımla,,