keske ama suan benım oldugum bolgede yok hafıf cok az bı yagıs var onada kar yagıyor denmez yanıı kıymetını bılın hadı herkes sokaklara :D
Printable View
keske ama suan benım oldugum bolgede yok hafıf cok az bı yagıs var onada kar yagıyor denmez yanıı kıymetını bılın hadı herkes sokaklara :D
Umraniye - tavukcuoglu,nda sabah lapa lapa yagiyodu simdi bi yagiyo bi duruyo ne yaptigi belli degil :)
[quote=RebeL ]
Umraniye - tavukcuoglu,nda sabah lapa lapa yagiyodu simdi bi yagiyo bi duruyo ne yaptigi belli degil :)
[/quote]
rcüneyt benim işyeri de tavukçuyoluna çok yakın. çekmeköy yolu üzerinde. sabah çok güzel bir yağış vardı gerçekten sitedekileri biraz çatlattım sanırım :D ;D
oleeyyy konyada bile kar yağdı hatta konyada bazı köylerde kardann ulaşım yapılamıyormuş konya böyleyse heryerde kar varrr snowboard kalbimdesin her gece :P
benim karla bulusmam cok kotuydu sabahin korunde saat 6.30 gibi beni kaldirip arabayi cok kotu birakmissin kayan olursa direk arabaya gecirir git onu dogru duzgun park et dedi o an içimden bi sovdum uyku sersemi kara :D:D sonra uyku tutmadi 9 kadar cam kenarinda seyrettim durdum
arkadaslar yollar felc durumda [url]http://www.hurriyet.com.tr/gundem/10634974.asp?gid=229[/url]
Beş günlük hava tahminlerinde cumartesi ve pazar günleri kar gözüküyor. Uludağda geçen sene kar yağışına yakalanmış ve kayamamıştık.Bu sefer hava kayak yapmaya uygun olur inşaallah.
Yaaa dart oldumu simdi tum motivemi yerle bir ettin abi bu ne ya kar yagmaz kayamayiz kar yagar yine kayamiyoruz psikolojim bozuldu ne guzel kendimi pazar gunune hazirlamistim umarim dedigin gibi olmaz ..
hiç birşey olmaz kar yağışı tadında az miktarda görünüyor bu da buzlanma olmayacak taze kar olacak demektir :) Kızdırmayın beni daha ne istiyorsunuz beee kayan var kayamayan var ???
[quote=aslı ]
hiç birşey olmaz kar yağışı tadında az miktarda görünüyor bu da buzlanma olmayacak taze kar olacak demektir :) Kızdırmayın beni daha ne istiyorsunuz beee kayan var kayamayan var ???
[/quote]
+1 kayan var kayamayan var evet :(
Dünya hali böyle. Kiminin sevinci kiminin üzüntüsü oluyor.
Biri karda soğukta mahzur kalıyor çile çekiyor, kimi yağsın diye umut ediyor. Bazen düşünüyorum çok sevinmemiz iyi mi?
Dün sevinirken haberlerde Yozgat'ta birinin donarak öldüğünü gördüm, içim burkuldu...
[quote=DART ]
Beş günlük hava tahminlerinde cumartesi ve pazar günleri kar gözüküyor. Uludağda geçen sene kar yağışına yakalanmış ve kayamamıştık.Bu sefer hava kayak yapmaya uygun olur inşaallah.
[/quote]
Bunlar acı gercekler hava durumu bunu gösteriyo bizde çok yakalandık uludağ da bu durumda ama insallah tersi olur olmasada fark etmez ben yine kayarım tipi dahi olsa yani :)
Bizim yakalandığımız zaman sezon sonuydu. Hem tipi şeklinde kar yağıyordu hem de sert rüzgar esiyordu. Ama bu sefer bütün yılın acısını çıkartıcaz.Rebel kafana takma pazar günü her ihtimalle kayıcaz.
yeni haberler müthiş...ılgazda tam 1 mt. kar var..kaynak meteoroloji ;)
SON VERİLERE GÖRE ULUDAĞ KAR KALINLIĞI 80 cm.
KAYNAK : NTV 14.00 :D :D
daha 2 olmadi ama neyse ;D ;D ;D
[quote=ugguralp ]
daha 2 olmadi ama neyse ;D ;D ;D
[/quote]
TÜRKİYE AÇIK KAYAK MERKEZLERİ KAR KALINLNLIKLARI NTV 14.00 HABER ÖNCESİ 13.50_13.55 CIVARI ALINABİLİR..
NTV SON DERECE GÜVENİLİR BU BİLGİYİ UZUN YILLARDIR VERMEKYEDİR...
Arkadaşlar , mersinden erciyes düşünüyorum.. bilgisi olan var mı pistler kayak yapılabilir düzeyde mi yardımınızı rica ediyorum...
[quote=kayarnizam ]
Arkadaşlar , mersinden erciyes düşünüyorum.. bilgisi olan var mı pistler kayak yapılabilir düzeyde mi yardımınızı rica ediyorum...
[/quote]
iyi eğlenceler..pistler hazır..
Tşk.
Şu an İstanbul Çekmeköy tarafında harika bir kar yağışı var ;Dinşallah bu yağış kayak merkezlerinin kar durumunu daha da iyi hale getirir :D
ümraniye taraflarında da karla karışık yağmur varmış demin telefonda söylediler gözünüz aydın getirdiniz kışı :)
Evet bugün yeni anladık kışın geldiğini. Uzun zaman oldu böyle yağış görmeyeli.
evet şu an çekmeköydeyim müthiş kar yağıyo ;D ;D
heryerde kar yagıo ıspartada da yazsa sezonu gectım hava bıraz ısınsın 3 kat gıyınıp bı markete gıttım donuyodum az kalsın kar yagsa bıraz rahatlasa hava
bizim kar yağdı ısındı 2 3 gün bu gece -26 diyodu ntv
ısparta bu kadar soguk olmuodu yagmur yagıodu kar yagıodu bı sekılde atlatıyoduk kış ı amam sımdı berbat soguk ustelık oglen cıkmıstım hava acıkdı guneslıydı gece nolucak kım bılır... walla evsizlere allah yardım etsın :(
[quote=head_matrix ]
ısparta bu kadar soguk olmuodu yagmur yagıodu kar yagıodu bı sekılde atlatıyoduk kış ı amam sımdı berbat soguk ustelık oglen cıkmıstım hava acıkdı guneslıydı gece nolucak kım bılır... walla evsizlere allah yardım etsın :(
[/quote]
ona bakarsan geçen sene 8 i civarı sezonu açmıştık küresel ısınma dedikleri bu oluyo heralde Allah gerçekten evsizlere yardım etsin gerçi burada pek olduğunu sanmıyorum evsizin eğer varsa bile artık yoktur :(
sultanbeyli'de yagıyormus :o :o :o
Anlaşılan yavaş yavaş Isparta ya doğru geliyor yağış.
[quote=kayarnizam ]
[/quote]
bugün erciyeste sezonu actık...kendi aramızda da olsa :) pistler de kayılabilir durumdaydı sorun cıkmadı...
baki nin dediği dogu cıkıcak gibi yılbasında acılmayabılır hernekadar umit etsemde hıc bı yerde yeterli kar gozukmuo ısparta ıcın saklıkent yolları gozuktu bıze yarında bısey cıkmazsa sezonu antalyada acıcaz hem bızede bı degısıklık olur antalyada kaymaya gıdıcez ne gunlere kaldık :-\
şu an dudulludan bildiriyorum benim işyeri kara batmak üzere ;D ;D
[URL=http://img185.imageshack.us/my.php?image=adsznr3.jpg][IMG]http://img185.imageshack.us/img185/339/adsznr3.th.jpg[/img][/URL]
[quote=zio gigi ]
şu an dudulludan bildiriyorum benim işyeri kara batmak üzere ;D ;D
[URL=http://img185.imageshack.us/my.php?image=adsznr3.jpg][IMG]http://img185.imageshack.us/img185/339/adsznr3.th.jpg[/img][/URL]
[/quote]
ezgi inat mı yapıyorsun :D :D m.köyde bısı yok yaaa :( istanbula ne zaman yagacak bu karrrr
şu an deli gibi yağıyor fatih ;D ;D
her bir kar tanesi de nerdeyse iri bir çakıl kadar ;D
[quote=fatihgg ]
ezgi inat mı yapıyorsun :D :D m.köyde bısı yok yaaa :( istanbula ne zaman yagacak bu karrrr
[/quote]
burası da istanbul değilmi yaww ;D ;D
burası türkiş blokları görüş mesafesi 50mt ye kadar indi çok yoğun kar yağışı var apartmanın önündeki sokak bile bembeyaz oldu tem otoyolu açık tamam
bırakıyorum işi :) istifa edıyorum bana anadolu yakasından iş ayarlayın plsss :D ezgi tadını cıkar valla hasret kaldım kara yaw :S
suan camlıca giselerinde göz gözü görmüyormus :P :P
o zaman gıselerı gectı m.koye gelıyor :D :D