erkencisin kedi?
Printable View
erkencisin kedi?
ee mart ayındayız..
hey maşallah... desene sabahlar olmasın... :P :D
[quote=iceman;142590]Namaza kalkmıştır.. :lol:[/quote]
müslüman kedi... :001_tt2:
[quote=iceman;142590]Namaza kalkmıştır.. :lol:[/quote]
olm tam imam oldun yaw başımıza, erken kalkma deyince direkt namaz geliyor aklına :001_tt2::lol:
sen yakında bizi cumaya da teşfik edersin...:001_huh:
[quote=Night FLighT;142608]Bu Gece Uyumak Yok ...............[/quote]
Son Aktivitesi: 14-03-2010 00:02
:sneaky2::sneaky2::sneaky2:
[quote=mage;142702]olm tam imam oldun yaw başımıza, erken kalkma deyince direkt namaz geliyor aklına :001_tt2::lol:
sen yakında bizi cumaya da teşfik edersin...:001_huh:[/quote]
bırak da cumayı biz düşünelim yenge... :001_tt2: :lol:
[quote=nuestra;142703]Son Aktivitesi: 14-03-2010 00:02
:sneaky2::sneaky2::sneaky2:[/quote]
arkadaşım forum dışında işleri olamaz mı insanların... bkz. oliver 10-13 Mart @uludağ... :lol: :lol: :lol:
[quote=iceman;142734]Ben uyduğunu görmedim... :001_rolleyes::001_rolleyes::001_rolleyes:[/quote]
büyükşehir çalışıyor... :001_tt2: :lol: :lol: :thumbup:
yarın pazartesi, ama yok ki uyku:) kimse varmı
bogazım agrıyorr, ateslendim yatıyorum, bir duzgun nefes alamadıgım icin surekli uyanıp duruyorum. Tren yolculugu azcık zorlu gececek sanırım :(
[quote=Emrah;143138]bogazım agrıyorr, ateslendim yatıyorum, bir duzgun nefes alamadıgım icin surekli uyanıp duruyorum. Tren yolculugu azcık zorlu gececek sanırım :([/quote]
seni gokbey'in uzman ellerine emanet ediyorum... nioahaha... :001_tt2: :lol: :lol:
[quote=Emrah;143138]bogazım agrıyorr, ateslendim yatıyorum, bir duzgun nefes alamadıgım icin surekli uyanıp duruyorum. Tren yolculugu azcık zorlu gececek sanırım :([/quote]
:001_unsure:yaf ben yeni ogreniyorum, iyi misin Emrah simdi? gerci iyi oldugun yolunda duyumlar aldim ama.. aman dikkat, sonra noperlerden kurtulamayacaksin.. sarikamis'a atacak senin kotu sagliginin sebebini, o olacak :001_tt2::lol::lol:
yok mu arttıran... ? :)
O kadar kahve içersek uyuyamayız tabi Night.
Bi insan günde 4 fincan Türk Kahvesi içer mi ? İçer.
Durun bakalım daha yolun başındasınız :)
Türk Kahvesi yapmayı öğrenmemle uykusuzluk olayı paralel bir artış gösterdi hayatımda.
[quote=Maverick;156738]Türk Kahvesi yapmayı öğrenmemle uykusuzluk olayı paralel bir artış gösterdi hayatımda.[/quote]
Pete, her ne kadar cezvede yapmanin tadi apayri olsa da ben isyerine Turkiye den beko nun keyf kahve makinesini ve de 8 tane fincan getirdim. Arada kendim ictigim gibi burdaki Amerikali Ruslara da ikram ediyorum. Seviyorlar :thumbup1:
Tembel birisi isen bu makineden al, cok rahat oluyor, hic ugrasmiyorsun basinda durdum-ettim, tavsiye ederim.
[quote=iceman;156745]ya da senin cümleni aşağıdaki gibi değiştirebiliriz..
"[I]Türk Kahvesi yapmayı öğrenmemle, sigarayı bırakamama olayı paralel bir artış gösterdi hayatımda.[/I]"[/quote]
+1903
[quote=Gambit;156748]Pete, her ne kadar cezvede yapmanin tadi apayri olsa da ben isyerine Turkiye den beko nun keyf kahve makinesini ve de 8 tane fincan getirdim. Arada kendim ictigim gibi burdaki Amerikali Ruslara da ikram ediyorum. Seviyorlar :thumbup1:
Tembel birisi isen bu makineden al, cok rahat oluyor, hic ugrasmiyorsun basinda durdum-ettim, tavsiye ederim.[/quote]
Goose, zaten anca onda yapmayı biliyorum :) Aslında kahve, kömür ateşinde, 30 dakikada, bakır cezvede, soğuk sudan yapılır. O zaman içme de yanında yat.
[quote=iceman;157838]2 kayıtlı üye :
iceman, Yassax
Gerçek ortamda ise (harf sırasına göre :)) :
Emrah, iceman, Kutay, Night Flight, Noperler, Maverick :thumbup1:[/quote]
.
gidin yatin kardesim, ne insomnia si, uydurulmus seyler bunlar. Sarkilarda guzel ancak (bkz faithless :P )
gündüz iyi uyudum... gece ayaktayım galiba...
gene bombos forum, pufffff,
uyuyamayan arkadaslar araniyor
[quote=Night FLighT;158539]Uyumadimm dahaaaaa
Mavrck den kacarken caddede mage'e yakalandik
az sonra eve gidicem :)[/quote]
manyaksiniz hepiniz, ben de deli manyagim ki seviyorum ortami :thumbup:
kaçan kovalanır :P
[quote=mage;158547]kaçan kovalanır :P[/quote]
LPG (Lütfen peşimden geliniz)
Sıkıcı bir gece.
+ gambit surekli foruma giren cikan nobetci snowboard cunuz
tesekkurler iceman cim ama burda oglen oldu be dostum :) az once pizzami yedim, simdi dondurma faslina geciyorum.
guzel bi ankara sabahinda hala uyumamis olmanin hafifligini yasioruz...
Gokbey, nitebore ve sevgili kupeli ailesiyle braveheart seyredioruz goldmaxde.. Bitince uyicaz sanirim..
Gunaydin sevgili kartutkunlari..
öğlen 12 den önce bizi aramayın lütfen. Uyuycaz.
Biz bu gece uyuyamayanlar değil, uyumayanlar olduk.
Sahil yürüyüşü ardından çorba güzel geldi.
Ama hayalkırıklığına uğramış durumdayım. Bu kadar erken dağılınır mı ?
[quote=kupeli;158888]öğlen 12 den önce bizi aramayın lütfen. Uyuycaz.[/quote]
hayırdır baba... :confused1: yine 5.1 kuruluyor anlaşılan... :lol:
hadi telefona bakmazsınız, cama taş atarım desem mancınık kullanmam lazım... :001_tt2: :lol: :lol: :lol:
[quote=Maverick;158894]Biz bu gece uyuyamayanlar değil, uyumayanlar olduk.
Sahil yürüyüşü ardından çorba güzel geldi.
Ama hayalkırıklığına uğramış durumdayım. Bu kadar erken dağılınır mı ?[/quote]
ekip seçiminde sıkıntı var tifo... yolun yarısına gelmiş arkadaşların max. yapabileceği bu... :001_tt2: :lol: :lol: :lol:
[quote=oliver_han;158912]
ekip seçiminde sıkıntı var tifo... yolun yarısına gelmiş arkadaşların max. yapabileceği bu... :001_tt2: :lol: :lol: :lol:[/quote]
Yok yok ekip çok doğru da, kazana biraz kömür atmak lazım. Ben ateşini yükseltecem onların :biggrin:
[quote=Night FLighT;158932]Maverick saat sabahın 7'sinde dağıldık..İnsaf yahu insaf :angry: 7 de yattım 12:30 da kalktım... bakalım bu akşam kaça kadar dayanabilicez..
Çok Acayip PLanlar peşindeyim yine :000203F4:[/quote]
Sabah 7 mi ? E çok erken.
[quote=Night FLighT;158932]Maverick saat sabahın 7'sinde dağıldık..İnsaf yahu insaf :angry: 7 de yattım 12:30 da kalktım... bakalım bu akşam kaça kadar dayanabilicez..
Çok Acayip PLanlar peşindeyim yine :000203F4:[/quote]
[quote=Night FLighT;158938]Bende seni direkt "Kazana Atmayı" planlıyorum ..:lol::lol:[/quote]
Bi fıkra var bilir misin? Kadının kocası atına 3'e kadar saymayı öğretiyor. Bak bende 1 diyorum :biggrin::biggrin::biggrin: Anladın sen onu :biggrin:
[quote=iceman;158934]Terbiyesiz.. Büyüğe saygı kalmadı artık.. :001_tt2::lol:[/quote]
dört büyük belli... beşinci kim beşinci... :001_tt2: :lol: :lol: :lol:
[quote=Night FLighT;158935]Bende Buna YAVAŞHHHH Derim Oli ...Yavaş :lol::lol::lol:[/quote]
yerler yaşhhh ablacım... ;)
[quote=Maverick;158936]Yok yok ekip çok doğru da, kazana biraz kömür atmak lazım. Ben ateşini yükseltecem onların :biggrin:[/quote]
aman biçme, tek parça halinde kalsınlar... başka bişi istemem... :001_tt2: :lol: :lol: :lol:
Herkes nerede :confused1::confused1:
herkes gunde 3 saatlik uykunun yetmeyecegini farketmis ve uyumus
Farketmeyenlerin bunyesi otomatikman onlari SIZDIRMIS olma ihtimali de var
saat 4.. gece çalışmaya bayılıyorum.. başka ses varmı??