Siz en iyisi boardununuzu alın ve bize (Proshop) gelin. Uygulamalı olarak ne
yapılması gerektiğini size gösteririz,hem de tanışmış oluruz. Ondan sonra ufak tefek bakımlarını kendiniz daha rahat yapabilirsiniz.
Printable View
Siz en iyisi boardununuzu alın ve bize (Proshop) gelin. Uygulamalı olarak ne
yapılması gerektiğini size gösteririz,hem de tanışmış oluruz. Ondan sonra ufak tefek bakımlarını kendiniz daha rahat yapabilirsiniz.
Bu Proshop nerede acaba?
[url]www.kayakciyiz.biz'den[/url] adres telefon ve yol tarifini bulabilirsiniz.
Teşekkürler. ;)
[quote=queequeg ]
valla bugün ben de bir kaç yerde, boardın altını çizdim kartepede. hakkaten insanın içine oturuyor :(
[/quote]
arkadaşlar böle durumlarda inerken bırakın malzemeyi bize yapalım hot waxı haftaya geldiğinizde yağğğğgibi kayın kartepede :)
Komple bakım:
dolgu+çelik bakımı+sıcak wax+yağlama işlemi
Kayak 50 bord 70 YTL
sadece sıcak wax:
bord 30 kayak 20
Uygun bir zamanda Proshop a gidip hem tanışmaya hemde bakım ile ilgili bilgi almaya karar verdim. Her an kapınızı çalabilirim ;)
Memnuniyetle bekleriz, ancak ben Federasyon ikinci etap yarışları için yarın
Erzurum'a gidiyorum,pazartesi döneceğim. Yardımcım Adem Vazgeçer (geçen seneki alp disiplini milli takım kaptanı) pazar hariç dükkanda olacak.
Dün öğleden sonra Proshop a gittim ve çok keyif aldım , Adem bey kayak ve snowboard bakımında gerçek bir uzman uzun yıllar başarılarla dolu bir kayak geçmişi var ve başarılarla elde ettiği deneyimle bakım konusunda gerçekten sayılı insanlar arasına girmiş. Flow umda sorun olduğuna inandığım yerleri özenle tamir etti ve bunların büyük şeyler olmadığını söyledi. Aynı zamanda boarduma bu kadar düşkün olmam onunda hoşuna gitti :) Bu sene sadece kayak malzemeleri satıyorlar seneye Atomic snowboard getirmeyi düşünüyorlar. Çok vaktim olmadığı için boardun önüne koruma taktıramadım ama bir sonraki onuda halletmeyi düşünüyorum ;)
peki kayseride var mı acaba böyle bir bakım yaptırabileceğimiz yer
Board koruyucular ne kadar etkili?! Hani şu burnuna takılan...bir de cilalanınca bütün çizikler kapanıyor mu yau?!