-
Ynt: Akfen Club - Uludağ
sygnylmz yazıcının şusu ağaoğlunun busu derken benim kafam çok karışıyor. hangi otelin hangi liftleri verdiğini bir başlık adı altında toplasak  kervansaray şu  şu şu liftleri, ağaoğlu  şu şu şu liftleri veriyor gibi çok güzel olur.
-
eklemeyi de unuttum hangi liftlerden çıkınca hangi pistlerde kayılabiliyor bunları da eklesek birçok kişiyede yardımcı olur.
-
grand yazıcı alkoçları vermiyor artık.. simdi kervansarayı ayarlarsam sadece kervansaray telesiyeji kullanabilicem ama fahriden blok pass alırsan glb butun agaoulu liftlerinden yararlanabilicem cunku gecen sene fahri sadece kendi telesiyeji blok pass satmıodu agaoglu kartı satıyordu ve bu yuzden bızde hep sayılı cıkıs almak zorunda kaldık butceyı zorladı onun yerıne agaoglu pass alayım hem fahriyide kullanırım hem agaoglunun kullanırım diye dusundum kervansaray tek secenek sunuyor.. yada butun bunları bırakıp cennet cehennem alıcam ama o hangisine ait bilmiyorum,gecen sene genc yazıcıda kaldım o sınırsız pass vermisti..
-
ben akfen club ta kaldım cennetkaya liftlerini ücretsiz veriyordu. cennet cehennnem bu liftlere dahil sanırım
-
Ben de Bayram döneminde Akfen'deydim;
Yazılanlar aynen doğru, şunu açık söyleyeyim; BEDAVA DESELER TEKRAR O OTELDE KALMAM..
Bir de eklemek istediğim bir şey var tatilsepeti.com aracılığı ile otele gidenler sitede Ağaoğlu liftlerinin otel müşterilerine %50 indirimli olarak satılacağını sanıyorlardı, biz de hesabımızı buna göre yaptık ancak böyle bir şey yoktu bu da bize soğuk odalardan sonra ikinci şok oldu...
Otele yer ayırtmadan önce Otel sorumlusu Semra hanımla telefonla şahsen görüştüm ve Ağaoğlu ile liftler konusunda anlaşmak üzereyiz bugün yarın anlaşma OK dedi, ancak gittiğimizde başkalarından bu anlaşma sorunun hazirandan beri sürdüğünü duydum..
Anlıyacağınız bu konuda kesinlikle aldatıldık ve lift parasıyla birlikte düzgün bir otelde kalacağımıza Akfen de rezil olduk ve kandırıldık...
-
Otel yorumu için teşekkürler. Akfen Club hakkında şikayetler artmaya başladı. Benim dikkat çekmek istediğim başka bir nokta Ağaoğlu ile diğer oteller arasında yaşanan sorunlar. Fahri Otel'de kalan müşteriler de geçen sene olduğu gibi çıkış yapılacağı gün, gün sonuna kadar değil 12.30'a kadar kayabiliyorlar. Ağaoğlu aksi yönde söz vermesine rağmen bu sene uygulamayı değiştirmiş. Diğer otellerle de sıkıntılar var herhalde.
-
mfözçelik seninle aynı dönemde akfen club ta kalmışız ve birbirimizi tanımamışız.
Soğuk odalardan ve yemeklerden bende şikayetçiydim yazımı okumuşsun. Bende senin gibi tatilsepeti.com dan yer ayırtmıştım. ağaoğlu liftleri %50 indirimli yazıyordu ama yapılmadı bu konuyu yazmayı unutmuşum hatırlatma için sağol.
-
uff :-\
Akfen o derece kötü mü gerçekten arkadaslar?? yani ben zaten bi kere gitmistim Uludağa, onda da aşagıda ODTÜnün tesislerinde kalmıştım. Ordan kötü olamaz heralde degil mi otel sonucta? ::) (orası kötü die demiorm yanlıs anlamayın)
-
yok canım o kadar da kötü değil. yemek konusunda hem fikir değiliz mesela. herkesin damak tadı ayrıdır. ben beğenmemiştim. tysmba arkadaşımız beğenmiş. ama otel gerçekten soğuktu onunla ilgili de bir sorun kalmamıştır. çünkü o zaman otel yeni açılmıştı. bina soğuktu yani.
-
[quote=zmrzi]
uff :-\
Akfen o derece kötü mü gerçekten arkadaslar?? yani ben zaten bi kere gitmistim Uludağa, onda da aşagıda ODTÜnün tesislerinde kalmıştım. Ordan kötü olamaz heralde degil mi otel sonucta? ::) (orası kötü die demiorm yanlıs anlamayın)
[/quote]
tabiki odtü nün tesisinden daha iyidir ama üniversite tesisi olduğu için bence karşılaştırmamak bile gerekir konsept farklı :) ayrıca ben odtü nün geçen sene yemeklerini beğenmştim sadece odalar ve yataklar çok eski :(